.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

как да го накарам да си признае...

Здравейте. Значи преди месец скъсахме с бившия ми приятел,но аз все още го обичам.От тогава не сме се виждали, но си пишем от време на време по skype и от това което си пишем разбирам че и той все още има чувства към мен, но го е страх да си признае, а и много хора също ми казват че е така.И на мен ми е много гадно така. Та дайте някакъв съвет как да го накарам да си признае за чувствата му към мен

Мега фен Аватара на koalka
    Питай го, а ако не каже - остави го, явно не иска да сте заедно, щом не ти споделя.

Mimentseto
    Guest
    ami napravo mu pi6e6 "kaji mi ima6 li o6te 4uvstva kym mene" i tva e

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Ами ти казвала ли си му, че имаш още чувства към него... може би го е страх да си признае.. за да не го отрежеш... знам ли..

Pitai go direktno. Taka s dogatki do nikude nqma da q dokarate. Zamisli se nad tova dali toi ne chakada chue sushtoto ot teb
    Ayudame olvidarte si te vas!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Питай го "Пиле, иначе казано съжаляваш ли, че се разделихме"...... и от там би трябвало да разбереш.......

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    spored men,ako sam ne se nakani da ti kaje,edva li drug bi ti kazal to4no kakvo mu e otno6enieto kam teb
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    бе кажи му, че ти още имаш чувства към него и питай дали и той има към тебе.. ае успех

първо за какво сте скъсали. второ това че ти пише и че е мил с теб нищо не означава за туи не са заблуждаваи питаи го ама според мен отг можи и да е отрицателен
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    бе кажи му, че ти още имаш чувства към него и питай дали и той има към тебе.. ае успех
    Аха.И от мен успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Страх го е да си признае!Щом ти мислиш и други са ти казвали,че има чувства към теб начи наистина ги има.Страх го е от тфа да не го нараниш ти!Говори с него очи в очи или по скайп и му кажи,че не си го забравила и че имаш чувства към него!Той сам ще си кажи ако има!Аи успех от мен!
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Просто го фани и го питаи.няма друг начин щом сам не си казва
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Град
    Lovech
    emi kak moje bi trqbva ti da napravi6 purvata stupka i da go pita6 dali iska da se suberete otnovo za6toto qvno go e strah da ti kaje 4e ima 4ustva o6te i nz dali i ti ima6 i dali bi iskala da se suberete taka 4e ti napravi stupkata i go pitai

Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.

Момче съм

Супер фен
    а за6то не признае6 ти колко си наивна само

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Аха.И от мен успех!
    И от мен! И имай малко смелост де! \/
    The reasons of love... <3

Град
    nqkade tam
    Въпрос изненада
    Защо винаги мом4ето трябва да си признае 4увствата,а
    Напи6и му,така и така липсваш ми/не с главни букви ЕЛА ЗА МЕН/ или нещо подобно,поеми инициативата
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Re: как да го накарам да си признае...

Цитирай Първоначално написано от loli_89
    Здравейте. Значи преди месец скъсахме с бившия ми приятел,но аз все още го обичам.От тогава не сме се виждали, но си пишем от време на време по skype и от това което си пишем разбирам че и той все още има чувства към мен, но го е страх да си признае, а и много хора също ми казват че е така.И на мен ми е много гадно така. Та дайте някакъв съвет как да го накарам да си признае за чувствата му към мен
    ами ако той сам не може да се справи с това не знам дали някой ще му помогне. А той знае ли, че ти все още имаш чувства към него?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си