.

Виж резултатите на анкетата: Какви момичеТа пРедпочиТаТе ???

Гласували
46. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • По скРомни

34 73,91%
  • По надУти

12 26,09%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Град
    Благоевград

По надУти или пЪк пО скРомни ???

Здравейте сладури! Темичката,която съм пуснала е предимно до силната половинка във форума. Интересува ме следният въпрос: "Какви момичета предпочитате,с по-голямо самочувствие,надути,по-дръпнати,предизвикателни или пък по-скромни,които се държът приятелски със всички? И кои според вас са по-харесвани?" Чакам мнението ви!!!

Не е ли най-добре човек да се държи приятелски с хората, които харесва? Крайностите са лошо нещо. А и е глупаво да се държиш приятелски с всички.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на koalka
    Да си надута далеч не означава да си предизвикателна.Това е отвратително качество и надали някой го харесва въобще.Ако има средно полжение е най-добре.Нито с ниско самочувствие, нито с прекалено.

_GaZaRr_4e
    Guest
    Predpo4itam po-nadutite,po-drapnatite. Haresva mi kogato edno momi4e mi se darpa i se pravi,4e ne me zabelqzva. Taka o6te pove4e otka4am po neq

Тия номера с надуфките не вървят при мен...
    То бива да ми се прави на недостъпна ама максимум една седмица ще я търпя и после пускам тежката артилерия...

Мене лично си ме кефат по скромничките, а тея надувките дето се правят на важни а всъщност не са кой знае какво много ме нервират
    People Allways Leave !!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    zabelqzala sam ,4e mom4etata si umirat za momi4eta,koito se darjat drapnato-obi4at da presledvat..ne 4e imam protiv tezi,koito sa priqtelki s dr no qvno iskat trapka
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    не мисля, че някое момче харесва надути момичета

Цитирай Първоначално написано от FuckLove
    Мене лично си ме кефат по скромничките, а тея надувките дето се правят на важни а всъщност не са кой знае какво много ме нервират
    А ако наистина са важни? Това оправдава ли ги?

Много сте ми забавни...ако някой не иска да общува с вас или да ви е гадже, веднага е надут.

ха а3 пък мисля 4е ве4е пове4ето от м0м4етата по4наха да харесват такиа надуфки дет и аз не ги търпя...много малко хора останаха с мозък в главите.. м0же и да греша,но до колкото виждам на там отива ..не3нам аз предпо4итам да сам си самата аз отколкото да са надувам
    Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0 ...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!

Първо да се се смята за обикновен човек,защото познавам една която сякаш се има за господ.
    Второ да не е надука или няква превземка.
    Трето да е културна..(познавам такива които в заведение се оригат като свине).
    Четвърто да е приятелски настоена,може леко войнствена.
    Пето да е умна.
    Али откъснах се много от темата. Без надути момичета моля! Т'ва ми беше идеята.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    не мисля, че някое момче харесва надути момичета

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``

Много сте ми забавни...ако някой не иска да общува с вас или да ви е гадже, веднага е надут.
    Мерси за урока по английски !

Пак заповядай. написах го, за да избегна глупавите тълкувания.

emi neznam az predi bqh super naduta i se durjah mn gadno s nqkoi hora..pf i iskah opredelen vid mom4eta nekfi pedali sa vuob6te ne me kefat i kato se zamislq kakva bqh i pff.. sa iskam nekfo po skromno mom4e a ne da mi se prai na nekfa zvezda 4e bil kapitan na otbora ili napadatel pff ... kato biv6iq... nekfo obiknovenno mom4e ima li takifa?
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

Град
    Пловдив
    Най ме кефят тия дето вървят с телефона и слушат музика.
    РУТИ ДОВАРО!

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Темите стават от дебилни по-дебилни и еднакви.
    "Харесвате ли лоши момичета." "Харесвате ли надувки." "Бля-бля-бля" "Харесвате ли скормни момичета."
    А пък тея дето пишат нещо от сорта на "AnG3L Li s1M z1 tEb sEgA - LoFfkAi mE dO sUtrInt1" пък Много ме дразнят.
    Абе всички надути шибани правежни хора ме дразнят.
    Амин.

Ми има си и моми4ета които са си важни, но аз имах предвид тея дето си мислят 4е като носят фешън дрешки и вси4ко се върти около тях а ина4е са супер задръстени и тъпи
    People Allways Leave !!!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Ми има си и моми4ета които са си важни, но аз имах предвид тея дето си мислят 4е като носят фешън дрешки и вси4ко се върти около тях а ина4е са супер задръстени и тъпи
    Те такива надуфки много ги има напоследък...Особено в тия сайтове като флиртчето и импулса...Направо гъмжило...Така де, толкова еднакви физиономии имат сичките гъзарки...Пък скромността те прави различна от останалите...Не знам, момчетата да си преценят дали искат няква надута, която можеш да я замениш с много други подобни на нея, когато си поискаш, или някоя по-скромна, която ще ги цени повече и която е нещо различно от останалите...
    The reasons of love... <3

345678

айде и аз като множеството .. по-скромнички :P

Цитирай Първоначално написано от yuyuto

Те такива надуфки много ги има напоследък...Особено в тия сайтове като флиртчето и импулса...Направо гъмжило...Така де, толкова еднакви физиономии имат сичките гъзарки...Пък скромността те прави различна от останалите...Не знам, момчетата да си преценят дали искат няква надута, която можеш да я замениш с много други подобни на нея, когато си поискаш, или някоя по-скромна, която ще ги цени повече и която е нещо различно от останалите...
    =D> =D> =D>
    People Allways Leave !!!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да си надута далеч не означава да си предизвикателна.Това е отвратително качество и надали някой го харесва въобще.Ако има средно полжение е най-добре.Нито с ниско самочувствие, нито с прекалено.
    СЪГЛАСНА!!!! =D> =D> =D> =D>

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    мдааа образа на красивото скромно момиче открояваща се с доброта и красота измислица от фнатазийте на някой......си там,такива няма пък и просто не е тяхното време вече.Съжелявам че съм честен

Оф, деца...скромността е за идиоти. Казвам го напълно сериозно. Човек трябва да знае положителните и отрицателните си качества както във вътрешен, така и във външен план. Как аз ще кажа, че съм грозна, след като не съм, просто защото съм скромна?

Оф, деца...скромността е за идиоти. Казвам го напълно сериозно. Човек трябва да знае положителните и отрицателните си качества както във вътрешен, така и във външен план. Как аз ще кажа, че съм грозна, след като не съм, просто защото съм скромна?
    ей това много ми хареса

иначе - самочувствието (което не стига до самозабравяне) е много важно и за двата пола... една от най-важните съставки
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си