- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По надУти или пЪк пО скРомни ???
Здравейте сладури! Темичката,която съм пуснала е предимно до силната половинка във форума. Интересува ме следният въпрос: "Какви момичета предпочитате,с по-голямо самочувствие,надути,по-дръпнати,предизвикателни или пък по-скромни,които се държът приятелски със всички? И кои според вас са по-харесвани?" Чакам мнението ви!!!![]()
Не е ли най-добре човек да се държи приятелски с хората, които харесва? Крайностите са лошо нещо. А и е глупаво да се държиш приятелски с всички.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Да си надута далеч не означава да си предизвикателна.Това е отвратително качество и надали някой го харесва въобще.Ако има средно полжение е най-добре.Нито с ниско самочувствие, нито с прекалено.![]()
Predpo4itam po-nadutite,po-drapnatite. Haresva mi kogato edno momi4e mi se darpa i se pravi,4e ne me zabelqzva. Taka o6te pove4e otka4am po neq![]()
Мене лично си ме кефат по скромничките, а тея надувките дето се правят на важни а всъщност не са кой знае какво много ме нервират![]()
People Allways Leave !!!![]()
![]()
zabelqzala sam ,4e mom4etata si umirat za momi4eta,koito se darjat drapnato-obi4at da presledvat..ne 4e imam protiv tezi,koito sa priqtelki s dr no qvno iskat trapka
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
не мисля, че някое момче харесва надути момичета![]()
А ако наистина са важни? Това оправдава ли ги?Първоначално написано от FuckLove
Много сте ми забавни...ако някой не иска да общува с вас или да ви е гадже, веднага е надут.
ха а3 пък мисля 4е ве4е пове4ето от м0м4етата по4наха да харесват такиа надуфки дет и аз не ги търпя...много малко хора останаха с мозък в главите.. м0же и да греша,но до колкото виждам на там отива ..не3нам аз предпо4итам да сам си самата аз отколкото да са надувам
Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!
Първо да се се смята за обикновен човек,защото познавам една която сякаш се има за господ.
Второ да не е надука или няква превземка.
Трето да е културна..(познавам такива които в заведение се оригат като свине).
Четвърто да е приятелски настоена,може леко войнствена.
Пето да е умна.
Али откъснах се много от темата.Без надути момичета моля!
Т'ва ми беше идеята.
![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Първоначално написано от MiMcHeToOo
Мерси за урока по английски !Първоначално написано от `Death`Whore``
Пак заповядай. написах го, за да избегна глупавите тълкувания.![]()
emi neznam az predi bqh super nadutai se durjah mn gadno s nqkoi hora..pf i iskah opredelen vid mom4eta nekfi pedali sa vuob6te ne me kefat i kato se zamislq kakva bqh i pff.. sa iskam nekfo po skromno mom4e a ne da mi se prai na nekfa zvezda 4e bil kapitan na otbora ili napadatel pff ... kato biv6iq... nekfo obiknovenno mom4e
ima li takifa?
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
Най ме кефят тия дето вървят с телефона и слушат музика.![]()
РУТИ ДОВАРО!
Темите стават от дебилни по-дебилни и еднакви.Първоначално написано от FuckLove
"Харесвате ли лоши момичета." "Харесвате ли надувки." "Бля-бля-бля" "Харесвате ли скормни момичета."
А пък тея дето пишат нещо от сорта на "AnG3L Li s1M z1 tEb sEgA - LoFfkAi mE dO sUtrInt1" пък Много ме дразнят.
Абе всички надути шибани правежни хора ме дразнят.
Амин.
Ми има си и моми4ета които са си важни, но аз имах предвид тея дето си мислят 4е като носят фешън дрешки и вси4ко се върти около тях а ина4е са супер задръстени и тъпиПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
Те такива надуфки много ги има напоследък...Особено в тия сайтове като флиртчето и импулса...Направо гъмжило...Така де, толкова еднакви физиономии имат сичките гъзарки...Пък скромността те прави различна от останалите...Не знам, момчетата да си преценят дали искат няква надута, която можеш да я замениш с много други подобни на нея, когато си поискаш, или някоя по-скромна, която ще ги цени повече и която е нещо различно от останалите...Първоначално написано от FuckLove
![]()
айде и аз като множеството .. по-скромнички :P
=D> =D> =D>Първоначално написано от yuyuto
![]()
![]()
![]()
СЪГЛАСНА!!!! =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
мдааа образа на красивото скромно момиче открояваща се с доброта и красота измислица от фнатазийте на някой......си там,такива няма пък и просто не е тяхното време вече.Съжелявам че съм честен![]()
![]()
Оф, деца...скромността е за идиоти. Казвам го напълно сериозно. Човек трябва да знае положителните и отрицателните си качества както във вътрешен, така и във външен план. Как аз ще кажа, че съм грозна, след като не съм, просто защото съм скромна?
ей това много ми харесаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
иначе - самочувствието (което не стига до самозабравяне) е много важно и за двата пола... една от най-важните съставки
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.