- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По надУти или пЪк пО скРомни ???
Ами, да...ако нямаш самочувствие, ще си депресиран и въобще няма да имаш шанс да бъдеш с хората, които харесваш.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Виж сега.Красотата е много общо понятие.Зависи пред кой човек седиш.За някой даден човек може да е супер грозен,а за друг по красив да няма.Въпрос на вкусПървоначално написано от `Death`Whore``
Не писах по темата,но просто не се сдържах на това твое изказване.
Но ако погледнем реално на нещата, трудно за един човек ще си много грозен, а за друг - много красив. За първия можеш да си безличен, да ставаш горе-долу, но чак пък грозен...
Да си чувала израза'Тази красавица как можа да тръгне (или да се омъжи) за този грозник?или обратното,защото аз съм го чувал много пъти.Това е показателно според мен.
Кой е казал, че красавицата е с него, защото е красив? Хората имат много други качества.
Малко успамих темата,за което се извинявам.
Да така е,но колкото и да си кривят душата доста хора гледат първо външността и след това останалите качесва.
А иначе няма да отварям тема сега за допълнителни екстри като пари,коли т.н.,защото тези който тичат само заради това не си струва да се описват тук.
ами ако да речем имам основания да съм надута. Ако съм умна, красива, с добро финансово състояние, амбициозна и която не може да търпи тъпи гъзарчета без грам мозък в главата си? Нямам ли основание да съм надута и да се държа все едно съм недостъпна. Според мен по физиономията си личи дали имаш основание да се мислиш за нещо повече или не. И въпреки това аз не се държа надуто с хората, които познавам и въобше не се мисля за нещо повече. Но просто не мога да понасям простаците и държанието ми е един вид защитна реакция. Помислете по този начин на нещата!Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Най-готино е ако успяваш да варираш...Понякога всичко е до настроение..Ако става дума за търсене на сериозна приятелка е без значение дали ще е надута или не..Стига да ти допада другото е без значение..Също така е важно и ти какъв си..неможе тя да се мота по клубове по цяла вечер, а ти примерно да киснеш вкъщи играейки ЦС или нещо подобноКолкото до авантюрите - зависи от настроението.. Харесваш си мацка (надута или скромна - това си личи) и в зависимост от това каква е знаеш как да процедираш..надутите са по-интересни..Трябва повече време да им отделяш...понякога имаш чувството че не си стигнал до никъде, а всъщност само така изглежда и накрая току виж се получи нещо..Скромните понякога неможеш да ги разбереш, защото те са толкова приятелски настроени, че незнаеш как те чувстват..И ако все пак успееш да свалиш такова момиче, а ти уж си по-отворения от нея е адски забавно и сладко да й вдигаш самочувствието по какви ли не начини..и се получава много готина и сладка връзка...Истина е, че вие момичетата не сте много еднакви (не се делите само на скромни и надути), към всеки характер се иска различен подход и не всеки умее да омайва без значение какво е момичето...Мен лично не ми върви толкова с надутите...справям се със скромните по-добре...И все пак като ти врътнат главата няма значение каква е
![]()
![]()
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Shogi, как реши, че една жена трябва да е надута, за да ходи по клубове?
аз пердпочитам по надутите . Да не са затворени в себеси и да гледат само земята . Тва е лично менние секи човек е различен и това дали е надут или не няма голямо значение![]()
Бъркаш надути с отворени хора. Изобщо тук някой знае ли за какво е темата?Първоначално написано от SwEeT_BaD_BoY^`
Бе..че съм пообъркал малко...Има нещо..прав сиПървоначално написано от Дет Хор
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775