.

Виж резултатите на анкетата: Какви момичеТа пРедпочиТаТе ???

Гласували
46. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • По скРомни

34 73,91%
  • По надУти

12 26,09%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Ами, да...ако нямаш самочувствие, ще си депресиран и въобще няма да имаш шанс да бъдеш с хората, които харесваш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Как аз ще кажа, че съм грозна, след като не съм, просто защото съм скромна?
    Виж сега.Красотата е много общо понятие.Зависи пред кой човек седиш.За някой даден човек може да е супер грозен,а за друг по красив да няма.Въпрос на вкус

Не писах по темата,но просто не се сдържах на това твое изказване.

Но ако погледнем реално на нещата, трудно за един човек ще си много грозен, а за друг - много красив. За първия можеш да си безличен, да ставаш горе-долу, но чак пък грозен...

Guest
    Да си чувала израза'Тази красавица как можа да тръгне (или да се омъжи) за този грозник?или обратното,защото аз съм го чувал много пъти.Това е показателно според мен.

Кой е казал, че красавицата е с него, защото е красив? Хората имат много други качества.

Guest
    Малко успамих темата,за което се извинявам.

Да така е,но колкото и да си кривят душата доста хора гледат първо външността и след това останалите качесва.

А иначе няма да отварям тема сега за допълнителни екстри като пари,коли т.н.,защото тези който тичат само заради това не си струва да се описват тук.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Първо да се се смята за обикновен човек,защото познавам една която сякаш се има за господ.
    Второ да не е надука или няква превземка.
    Трето да е културна..(познавам такива които в заведение се оригат като свине).
    Четвърто да е приятелски настоена,може леко войнствена.
    Пето да е умна.
    Али откъснах се много от темата. Без надути момичета моля! Т'ва ми беше идеята.
    ами ако да речем имам основания да съм надута. Ако съм умна, красива, с добро финансово състояние, амбициозна и която не може да търпи тъпи гъзарчета без грам мозък в главата си? Нямам ли основание да съм надута и да се държа все едно съм недостъпна. Според мен по физиономията си личи дали имаш основание да се мислиш за нещо повече или не. И въпреки това аз не се държа надуто с хората, които познавам и въобше не се мисля за нещо повече. Но просто не мога да понасям простаците и държанието ми е един вид защитна реакция. Помислете по този начин на нещата!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Най-готино е ако успяваш да варираш...Понякога всичко е до настроение..Ако става дума за търсене на сериозна приятелка е без значение дали ще е надута или не..Стига да ти допада другото е без значение..Също така е важно и ти какъв си..неможе тя да се мота по клубове по цяла вечер, а ти примерно да киснеш вкъщи играейки ЦС или нещо подобно Колкото до авантюрите - зависи от настроението.. Харесваш си мацка (надута или скромна - това си личи) и в зависимост от това каква е знаеш как да процедираш..надутите са по-интересни..Трябва повече време да им отделяш...понякога имаш чувството че не си стигнал до никъде, а всъщност само така изглежда и накрая току виж се получи нещо..Скромните понякога неможеш да ги разбереш, защото те са толкова приятелски настроени, че незнаеш как те чувстват..И ако все пак успееш да свалиш такова момиче, а ти уж си по-отворения от нея е адски забавно и сладко да й вдигаш самочувствието по какви ли не начини..и се получава много готина и сладка връзка...Истина е, че вие момичетата не сте много еднакви (не се делите само на скромни и надути), към всеки характер се иска различен подход и не всеки умее да омайва без значение какво е момичето...Мен лично не ми върви толкова с надутите...справям се със скромните по-добре...И все пак като ти врътнат главата няма значение каква е
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Дет Хор
    Guest
    Shogi, как реши, че една жена трябва да е надута, за да ходи по клубове?

аз пердпочитам по надутите . Да не са затворени в себеси и да гледат само земята . Тва е лично менние секи човек е различен и това дали е надут или не няма голямо значение

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_BaD_BoY^`
    аз пердпочитам по надутите . Да не са затворени в себеси и да гледат само земята . Тва е лично менние секи човек е различен и това дали е надут или не няма голямо значение
    Бъркаш надути с отворени хора. Изобщо тук някой знае ли за какво е темата?

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от Дет Хор
    Shogi, как реши, че една жена трябва да е надута, за да ходи по клубове?
    Бе..че съм пообъркал малко...Има нещо..прав си
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FuckLove
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Мене лично си ме кефат по скромничките, а тея надувките дето се правят на важни а всъщност не са кой знае какво много ме нервират
    А ако наистина са важни? Това оправдава ли ги?

Много сте ми забавни...ако някой не иска да общува с вас или да ви е гадже, веднага е надут.
    Ми има си и моми4ета които са си важни, но аз имах предвид тея дето си мислят 4е като носят фешън дрешки и вси4ко се върти около тях а ина4е са супер задръстени и тъпи
    Те такива надуфки много ги има напоследък...Особено в тия сайтове като флиртчето и импулса...Направо гъмжило...Така де, толкова еднакви физиономии имат сичките гъзарки...Пък скромността те прави различна от останалите...Не знам, момчетата да си преценят дали искат няква надута, която можеш да я замениш с много други подобни на нея, когато си поискаш, или някоя по-скромна, която ще ги цени повече и която е нещо различно от останалите...
    =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си