- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мразя я!!!
да найстина всички имат кичури , как ще останеш по назат ..пффф ...
тва не е болка за умиране здобрете се с баба ти ...сигурна съм че тя ще те разбере .. .
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
haha poznata istoriq i moqta baba e sy6tata vse myrmori za 6tqlo i 6ne6tqli ama kvo da se pravi... ama si pomisli 4e tq nqma da jivee kolkoto e jivqla i nedei da i se kara6 mnogo vypreki 4e ne se izdyrja
Това е нищо моята баба пък ме проклинаа
"Мършата,дъртата.." как може да наричаш баба си така,имай малко уважение.Все пак това е човек с остаряли разбирания,нормално е..Да и аз мразя,когато се случват такива циркове пред мои приятели,но това момиче едва ли особено се е впечатлило.Не знам как може да я мразиш,да се заклеваш,че повече няма да й проговориш и т.н.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
2007/2008 ... too old to give a fuck
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Нормално е това, живяла е в друг век с други възможно и така нататък.
Но макар, че при твоята баба е леко прекалено всичкото това.
И все пак като прочетох първият пост ми се прииска аз да ударя авторката!Как може така да се говори за баба ти само защото е казала,че не е хубаво с кичури или каквото там е казала! И началото е просто култово- авторката предполага,че щом пише,че мрази някого значи става въпрос за майка й?Сериозно ако имам такова дете такъв бой ще яде!
П.С. Кой по дяволите ти намира тия стари теми?
Като го прочетох това в съзнанието ми прозвуча ---> http://www.youtube.com/watch?v=aHwESbCa2cg
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Като ви чета бабешките истории, си мисля, че ако познавахте моята баба, щяхте да заобикаляте целия квартал за всеки случай.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Какво й има на баба ти, Сиси?
Къде я изнамерихте тая стара тема от 2007-ма.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Еее недей да я мразиш за това- имам си една такава баба и аз. Само ме пита защо се кикерча с тея токчета, не ме ли гледат странно с това, това не знам какво си, и тъпи сцени е разигравала пред приятеля ми, абе какви ли не неща, но заради това да я мразя е смешно. Споко бе човек, просто си го пускай между ушите и не й обръщай внимание. Те са си такива. Случвало ми се е две баби да ме коментират в рейса заради високите ми обувки. Стана ми смешно даже. По тяхно време изобщо не са им позволявали да изглеждат така и не могат някак си да го приемат
Не смееш да й го кажеш, нали бе, пикло?
Щото когато станеш на нейната възраст, ти пожелавам внучката ти да пише такива простотии, защото е путка и няма смелост да каже, каквото мисли.
Ама с интелигентната си мозъчна клетка няма да ме разбереш, така че...
Ако бях на мястото на вашите - 2 шамара и айде.. Лапета с лапета :X
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ами тя е самото зло. Като цяло не умея да мразя, но на нея нищо хубаво не мога да и пожелая. Няма смисъл да разказвам тук, защото номерата и край нямат и просто не мога да си избера най-изразяващите истории какво противно същество е. Мога само да обобщя, че съсипа дядо ми, майка ми още като малка, а по-късно сериозно спомогна да съм дете на разведени родители. Нататък опита и мен да ме изяде, но се оказах прекалено опърничав характер, а и за разлика от мама имах подкрепа от други членове на семейството. Сега вече е прекалено стара, за да върши кой знае какво та само от време на време вдига кръвното на мама, но е поносимо. Разминаваме се по коридорите, аз не общувам с нея, старая се да нямаме нищо общо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Нормално е. Баба ти е живяла в други времена. Само като чета "мършата", "дъртата" и се отвращавам. Никакво уважение...............
^ Само ще кажа, че уважението се печели.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Печели не печели не може така да се говори за човек който нито ти е на нивото и най-малкото ти е роднина... Всички родители, баби, дядовци, всички, всички крещят. Някой повече, други по-малко... Това не е оправдание
Не е до крещене. Едно е да си изпусне нервите или да ти каже нещо напреки, друго е да те излага и да фучи пред приятели. Най-малкото унизително е. На мен ми се е случвало моята баба да ми удари силен шамар пред приятелка и родителите и, когато бях малка. Ем, другото семейство спря да общува с нас. Разбирам ги. От хора до хора има разлика. От постъпки до постъпки също. По тая логика:
Децата, които са малтретирани от роднина пак ли трябва да спазват такт и да проявяват уважение към него?не може така да се говори за човек който нито ти е на нивото и най-малкото ти е роднина
Не е баш същото, но много мразя като се започне с тези: "Щом е роднина, трябва поклон и уважение." Не всички роднини го заслужават.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Твърде стара тема.
По темата: Как може така да наричаш баба си заради някви си там кичури,да се правиш на много красивата,да те заобикалят момчетата и да се фукаш каквааа красавица си с тези кичури. Много си злее...![]()
Не хиперболизирай. Не я мразиш, просто си афектирана. Нормално е да не се разбирате и аз съм живяла с баба ми, беше пълен ад. Поговори си с нея спокойно кажи и какво те дразни, опитай се да разбереш, че е жена на възраст все пак. Никога не повдигай тон и не излизай извън нерви, само ще влоши нещата. Като прелее чашата отново, спокойно си излез или се обади на майка ти, кажи и какво става и игнорирай баба ти докато не и мине![]()
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
E очаквах тази нападка. Просто се замисли за колко глупави неща обижда баба си. Голяма работа като я изложила пред някаква лигла... По-добре с баба си да иска да се оправи отколкото да използва такива груби думи. Нито я удря нито нищо. И моята майка постоянно ми крещи за всичко и ме излага, но аз не се изразявам по този начин и дори да казвам няма да ти проговоря повече на другия ден пак искам да и кажа нещо. Да, различно е с баба и с майка, но то си е до възпитание (:
Първо, да отбележа, че не те нападам.![]()
Второ, никак не ми се вижда все тая дали е с баба или с майка. Истина е, че те гледат от различно време, когато всички тези глезотийки тип кичури, по-разчупени облекла и гримове са се гледали с лошо око. Добре. Но не е правилно да се мъчат да си налагат възгледите по този начин. Ако майка и иска да и забрани да се "прави", да и забрани на 4 очи като с възрастен, а не баба и да и крещи пред приятелите и. Това също ми се вижда невъзпитано.
Да, не е правилно да я нарежда като хамалин по форумите, но и постъпката на баба и не е цвете, даже никак.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Кеф ли ви прави да изкарвате теми от един милион години назад?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Голям праз, че темата е стара. Да не би темата "да броЙм до блябля" е по- смислена? На мен тази ми беше интересна пък :р
always late but worth the wait!
Баба ти,така ти е казала,защото по нейно време не са разрешавали да ходят с боядисани коси.