.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: Мразя я!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да найстина всички имат кичури , как ще останеш по назат ..пффф ...
    тва не е болка за умиране здобрете се с баба ти ...сигурна съм че тя ще те разбере .. .

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    haha poznata istoriq i moqta baba e sy6tata vse myrmori za 6tqlo i 6ne6tqli ama kvo da se pravi... ama si pomisli 4e tq nqma da jivee kolkoto e jivqla i nedei da i se kara6 mnogo vypreki 4e ne se izdyrja

Wink

Това е нищо моята баба пък ме проклинаа

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    "Мършата,дъртата.." как може да наричаш баба си така,имай малко уважение.Все пак това е човек с остаряли разбирания,нормално е..Да и аз мразя,когато се случват такива циркове пред мои приятели,но това момиче едва ли особено се е впечатлило.Не знам как може да я мразиш,да се заклеваш,че повече няма да й проговориш и т.н.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    2007/2008 ... too old to give a fuck
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нормално е това, живяла е в друг век с други възможно и така нататък.
    Но макар, че при твоята баба е леко прекалено всичкото това.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    2007/2008 ... too old to give a fuck
    И все пак като прочетох първият пост ми се прииска аз да ударя авторката!Как може така да се говори за баба ти само защото е казала,че не е хубаво с кичури или каквото там е казала! И началото е просто култово- авторката предполага,че щом пише,че мрази някого значи става въпрос за майка й?Сериозно ако имам такова дете такъв бой ще яде!

П.С. Кой по дяволите ти намира тия стари теми?

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Цитирай Първоначално написано от ;( Виж мнението
    ...едва се сдържах да не фрасна с нещо дъртата.

Като го прочетох това в съзнанието ми прозвуча ---> http://www.youtube.com/watch?v=aHwESbCa2cg
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Като ви чета бабешките истории, си мисля, че ако познавахте моята баба, щяхте да заобикаляте целия квартал за всеки случай.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Какво й има на баба ти, Сиси?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Къде я изнамерихте тая стара тема от 2007-ма.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Еее недей да я мразиш за това- имам си една такава баба и аз. Само ме пита защо се кикерча с тея токчета, не ме ли гледат странно с това, това не знам какво си, и тъпи сцени е разигравала пред приятеля ми, абе какви ли не неща, но заради това да я мразя е смешно. Споко бе човек, просто си го пускай между ушите и не й обръщай внимание. Те са си такива. Случвало ми се е две баби да ме коментират в рейса заради високите ми обувки. Стана ми смешно даже. По тяхно време изобщо не са им позволявали да изглеждат така и не могат някак си да го приемат

Не смееш да й го кажеш, нали бе, пикло?
    Щото когато станеш на нейната възраст, ти пожелавам внучката ти да пише такива простотии, защото е путка и няма смелост да каже, каквото мисли.
    Ама с интелигентната си мозъчна клетка няма да ме разбереш, така че...
    Ако бях на мястото на вашите - 2 шамара и айде.. Лапета с лапета :X
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какво й има на баба ти, Сиси?
    Ами тя е самото зло. Като цяло не умея да мразя, но на нея нищо хубаво не мога да и пожелая. Няма смисъл да разказвам тук, защото номерата и край нямат и просто не мога да си избера най-изразяващите истории какво противно същество е. Мога само да обобщя, че съсипа дядо ми, майка ми още като малка, а по-късно сериозно спомогна да съм дете на разведени родители. Нататък опита и мен да ме изяде, но се оказах прекалено опърничав характер, а и за разлика от мама имах подкрепа от други членове на семейството. Сега вече е прекалено стара, за да върши кой знае какво та само от време на време вдига кръвното на мама, но е поносимо. Разминаваме се по коридорите, аз не общувам с нея, старая се да нямаме нищо общо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Нормално е. Баба ти е живяла в други времена. Само като чета "мършата", "дъртата" и се отвращавам. Никакво уважение...............

Град
    София
    ^ Само ще кажа, че уважението се печели.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Печели не печели не може така да се говори за човек който нито ти е на нивото и най-малкото ти е роднина... Всички родители, баби, дядовци, всички, всички крещят. Някой повече, други по-малко... Това не е оправдание

Град
    София
    Не е до крещене. Едно е да си изпусне нервите или да ти каже нещо напреки, друго е да те излага и да фучи пред приятели. Най-малкото унизително е. На мен ми се е случвало моята баба да ми удари силен шамар пред приятелка и родителите и, когато бях малка. Ем, другото семейство спря да общува с нас. Разбирам ги. От хора до хора има разлика. От постъпки до постъпки също. По тая логика:

не може така да се говори за човек който нито ти е на нивото и най-малкото ти е роднина
    Децата, които са малтретирани от роднина пак ли трябва да спазват такт и да проявяват уважение към него?

Не е баш същото, но много мразя като се започне с тези: "Щом е роднина, трябва поклон и уважение." Не всички роднини го заслужават.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Твърде стара тема.
    По темата: Как може така да наричаш баба си заради някви си там кичури,да се правиш на много красивата,да те заобикалят момчетата и да се фукаш каквааа красавица си с тези кичури. Много си злее...

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ;( Виж мнението
    Може би някои ще се повлияят от заглавието и ще си помислят,че говаря за майка ми нпр.,обаче не става въпрос за нея,а за баба ми.Да,точно така,за нея.И така...днес се бях разбрала с една фр. да дойде у дома и да ми направи кичури,тъкмо беше почнала и баба ми се появи и почна да ми прави скандал мършата.Започна да ми крещи,че точно ся почвам даскало и съм щяла да се появя така,щели са да ми изгонят от даскало като ми видели прическата и някакви си др простотии,а аз най-спокойно й обяснявам,че вече почти всички са така,ама тя-не,даржи си на своето.И това всичкото,целия този цирк си разиграва пред моята фр.(а аз мн мразя така).Но накрая чашата преля-аз също започнах да й викам.Аз се разтрперих чак,започнах да звъня на майка ми,защото едва се сдържах да не фрасна с нещо дъртата.Накрая си хванах парцалките и излязох.Преди малко си дойдох и ощне не сме се засекли,но аз вече си казах,че не я познавам и се заклех дори,че повече няма до й проговоря.
    Благодаря на тези,които са отделили внимание на моята история.Просто исках да си излея гнева.
    Не хиперболизирай. Не я мразиш, просто си афектирана. Нормално е да не се разбирате и аз съм живяла с баба ми, беше пълен ад. Поговори си с нея спокойно кажи и какво те дразни, опитай се да разбереш, че е жена на възраст все пак. Никога не повдигай тон и не излизай извън нерви, само ще влоши нещата. Като прелее чашата отново, спокойно си излез или се обади на майка ти, кажи и какво става и игнорирай баба ти докато не и мине
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не е до крещене. Едно е да си изпусне нервите или да ти каже нещо напреки, друго е да те излага и да фучи пред приятели. Най-малкото унизително е. На мен ми се е случвало моята баба да ми удари силен шамар пред приятелка и родителите и, когато бях малка. Ем, другото семейство спря да общува с нас. Разбирам ги. От хора до хора има разлика. От постъпки до постъпки също. По тая логика:

Децата, които са малтретирани от роднина пак ли трябва да спазват такт и да проявяват уважение към него?

Не е баш същото, но много мразя като се започне с тези: "Щом е роднина, трябва поклон и уважение." Не всички роднини го заслужават.
    E очаквах тази нападка. Просто се замисли за колко глупави неща обижда баба си. Голяма работа като я изложила пред някаква лигла... По-добре с баба си да иска да се оправи отколкото да използва такива груби думи. Нито я удря нито нищо. И моята майка постоянно ми крещи за всичко и ме излага, но аз не се изразявам по този начин и дори да казвам няма да ти проговоря повече на другия ден пак искам да и кажа нещо. Да, различно е с баба и с майка, но то си е до възпитание (:

Град
    София
    Първо, да отбележа, че не те нападам.

Второ, никак не ми се вижда все тая дали е с баба или с майка. Истина е, че те гледат от различно време, когато всички тези глезотийки тип кичури, по-разчупени облекла и гримове са се гледали с лошо око. Добре. Но не е правилно да се мъчат да си налагат възгледите по този начин. Ако майка и иска да и забрани да се "прави", да и забрани на 4 очи като с възрастен, а не баба и да и крещи пред приятелите и. Това също ми се вижда невъзпитано.

Да, не е правилно да я нарежда като хамалин по форумите, но и постъпката на баба и не е цвете, даже никак.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Кеф ли ви прави да изкарвате теми от един милион години назад?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на scrooper
    Голям праз, че темата е стара. Да не би темата "да броЙм до блябля" е по- смислена? На мен тази ми беше интересна пък :р
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Баба ти,така ти е казала,защото по нейно време не са разрешавали да ходят с боядисани коси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си