.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: Мразя я!!!

;(
    Guest

Мразя я!!!

Може би някои ще се повлияят от заглавието и ще си помислят,че говаря за майка ми нпр.,обаче не става въпрос за нея,а за баба ми.Да,точно така,за нея.И така...днес се бях разбрала с една фр. да дойде у дома и да ми направи кичури,тъкмо беше почнала и баба ми се появи и почна да ми прави скандал мършата.Започна да ми крещи,че точно ся почвам даскало и съм щяла да се появя така,щели са да ми изгонят от даскало като ми видели прическата и някакви си др простотии,а аз най-спокойно й обяснявам,че вече почти всички са така,ама тя-не,даржи си на своето.И това всичкото,целия този цирк си разиграва пред моята фр.(а аз мн мразя така).Но накрая чашата преля-аз също започнах да й викам.Аз се разтрперих чак,започнах да звъня на майка ми,защото едва се сдържах да не фрасна с нещо дъртата.Накрая си хванах парцалките и излязох.Преди малко си дойдох и ощне не сме се засекли,но аз вече си казах,че не я познавам и се заклех дори,че повече няма до й проговоря.
    Благодаря на тези,които са отделили внимание на моята история.Просто исках да си излея гнева.

миличката
    Guest
    Ами,имам една приателка със сходния проблем.Най-добре и кажи,че това е твоят начин на живот и да не ти се бърка.Сама решаваш какво да правиш,нали така?Между другото -на колко години си?

миличката
    Guest
    Ами,имам една приателка със сходния проблем.Най-добре и кажи,че това е твоят начин на живот и да не ти се бърка.Сама решаваш какво да правиш,нали така?Между другото -на колко години си?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от миличката
    spoko gore glava-minalo svar6eno,ne moje6 da go promeni6 ama pone se opitai da ne se qdosva6 tolkova mnogo...sedni i govorete s va6te i s baba ti...moje i da se opravqt ne6tata..ama da ti kaja 4esno babite sa mn prokleti x!x!x! vseki ima kofti momenti tfoita fr 6e te razbere..i kfo stana s ki4urite napravi li gi

Виж постави се на нейна страна-все пак е живяла е в друго време... Сигурна съм, че го е направила за твоето добро. Вярно, че си унижена пред приятелката ти, не е трябвало да избухва така
    Знам, че се чувстваш зле, защо ти се е паднала такава баба, която да ти се бърка,но все пак опитай да поговориш с нея, може да не е сега,след време.Обясни й, че сега нещата стоят доста по-различно и ти избираш как да ходиш и щом майка ти е преценила, че може значи може!
    Колкото и да те ядосва, погледни от добрата страна-имаш баба. Има някои, които нямат, вярно че се ядосваш с нея, но се радвай, че е жива и й пука за теб!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Еми мила,трябва да се примириш.Недей да подхождаш с омраза.Просто по-възрастните са по-консервативни.Обясни й,че не е права.Ако не разбира,просто не се занимавай с нея!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Голям фен Аватара на CaSsIe
    успокой се както "portokalka" каза живяла е в друго време,гледа по ралзичен начин на нещата просто не и обръщаи много внимание и толкова

Град
    Асеновград, България
    Глупаво е да и викаш, защото няма да постигнеш нищо. Опитай да поговориш с нея, но без да крещиш, за да не влошиш нещата. Незнам обаче, какво ще постигнеш, защото навярно между вас има доста голяма разлика в годините, мислите по различен начин, убежденията и разбиранията ви, също са различни, което създава много пречки.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    OUT OF SPACE
    [b][i] Абе ти си мноооо зле бе 4есно наистина ли никога няма да проговориш на баба си щото ти се е развикала за някви си ки4ури-мнооооо си глупава супер зле , басиии 'историята' тва ако е проблем незнам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Уникално малоумна тряяяя си !
    А замисляла ли си се от другата гледна то4ка ...или......опа ти си мноооо ядосана-развикала ти се е-хахахахахаха супер глупава тема!
    немогаааааааа хахахаха леле

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Еми те бабите са вечно кисели и само се чудят за ко да ти мрънкат...кажи на ваще да и кажат да не ти се бърка, щото ти едва ли ще искаш да поговриш с нея... Айде успех

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Пловдив

Re: Мразя я!!!

Цитирай Първоначално написано от ;(
    Може би някои ще се повлияят от заглавието и ще си помислят,че говаря за майка ми нпр.,обаче не става въпрос за нея,а за баба ми.Да,точно така,за нея.И така...днес се бях разбрала с една фр. да дойде у дома и да ми направи кичури,тъкмо беше почнала и баба ми се появи и почна да ми прави скандал мършата.Започна да ми крещи,че точно ся почвам даскало и съм щяла да се появя така,щели са да ми изгонят от даскало като ми видели прическата и някакви си др простотии,а аз най-спокойно й обяснявам,че вече почти всички са така,ама тя-не,даржи си на своето.И това всичкото,целия този цирк си разиграва пред моята фр.(а аз мн мразя така).Но накрая чашата преля-аз също започнах да й викам.Аз се разтрперих чак,започнах да звъня на майка ми,защото едва се сдържах да не фрасна с нещо дъртата.Накрая си хванах парцалките и излязох.Преди малко си дойдох и ощне не сме се засекли,но аз вече си казах,че не я познавам и се заклех дори,че повече няма до й проговоря.
    Благодаря на тези,които са отделили внимание на моята история.Просто исках да си излея гнева.
    Кажи поне направи ли си кичури
    РУТИ ДОВАРО!

Guest
    Ше и проговориш.

Това ми е до болка познато с аз съм така с мойта баба.Обаче да ти кажа че това твойто е нищо сръвнение с мойто да й крещиш за някакви кицури .Аз какво да кажа като мойта само ме кара да чистя непрекъснато ми виси на главата не съм взела да се оплаквам.Трябва да разбереш че тя живее в друго време има разлицни представи за света аз тва одавна съм го разбрала просто не й обръщай внимание.Това че ти вика и ти се кара незнаци че не й пука за теб напротив радвай се че имаш баба защото има такива който нямат .И бъди сигурно ,че ще си проговорите

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi te babite sa si takiva-s predstavi za jivota ot min. vek,nomoje6 da q promeni6,moita e ABSOLUTNO sa6tata( ) i samo tatko kato govori s neq dolu-gore ne6tata zeha da se opravqt
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Ще мине и това. Напук ... боядисай си цялата коса, не само да си направиш кичури - хахахах Иначе с моята много се разбирам. Носи ми всеки ден салатка. Е, понякога като направя нещо модерно и взема да си направя кичури примерно, изтърсва някой лаф, един вид, че на нищо не съм приличала, но не ми се кара за такива неща Спр си я обичам.
    Memento moriendum esse!

Re: Мразя я!!!

Цитирай Първоначално написано от ;(
    Първо на първо какъв е този изказ"Мършата"
    Второ никой не те е карал да я слушаш
    Трето да беше отишла на фризьор
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

ами кво да ти кажа постъпила си глупаво-истери4ески!
    1. можеше да не й обръщаш внимание,или да й кажеш "спокойно бабо те са само за малко,после ще ги махна,вве4е така е модерно,нашите ми дават,всеки има разли4но мнение не можееш да сравняваш днепните деца с тези от преди 40г,вси4ко се променя) и така да и обясниш елементарни работи. щяла си да й отвъртиш един? е що за глупост??? първо тя е по стара по слаба не може да налиташ туко така на по слабите,не е правилно а и тя ти е баба!
    запомни едно полезно съвет4е от мен : прощавай на тези,които нямат определени ка4ества,когато оня отгоре е раздавал от вси4ките неща те са закъснели и са били последни на редицата (тва е метафора)
    всеки един от нас има недостатъци и т,и аз и всеки един на този свят!
    не мрази баба си за глупости,при положение 4е ти е и собствена кръв!
    нау4и се да прощаваш!за да ти прощават и другите на тебе!

ае стига толкова от мен даано не съм била сме6на или глупава но това е моето мнение!

Град
    СофиЯ
    Абе коя е баба ти да ти се бърка в личните работи...Имаш си родители те да те контролират, а не тя..Нито те е родила, нито нищо...така че ти пък кво й се ядосваш я я зарежи да си пражи квото иска и да ходи да си гледа "Дързост и красота''!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Доста познато.Мойта бабушкера е същата.С дядовците си се разбирам ,но с нея не мога(др ми баба е умряла когато мама е била ученичка ).

Аз също имах мн проблеми с бабето (със слаби нерви е и мн лесно откача..).Карахме се постоянно по едно време- приятеля ми бил ''хулиган'',излезна за 2-3 часа и после ми се заявява,че цял ден не сам се прибрала....и сякакви от тоя род..И един ден ми падна пердето и просто и казах ,че не искам да ми се меси повече в моите си работи,че си имам маика, която да ми налива акъл!!И тва беше, ся сме само на ''Добър ден!, Как си?,и Аидеее чао!!'' \/ \/
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Boje moi kak moje da imash takova otnoshenie kym baba si ?! Chak q obijdash hora na tazi vuzrast trqbva da se uvajavat a ijenata ne e napravila nishto koi znae kakvo ti razigravash nqkakvi pubertetski cirkove. Da ne e priqtno da ti se razvika pred priqtelkata ti ama tq e jan ot drugo pokolenie normalno e to s roditelite ne se razbirame kadeto sa oshte po-mladi i ot babite i diadovcite ni pyk kakvo ostava za po-natatyk. Nedai si boje taq jenica si otide skoro kak mislish ti shte se chuvstvash ili tq s kakvi misli shte si zamine na onq svqt. Haide stqgai se sveta ne svurshva zaradi edni kichori a i ti nali znaesh che loshite dumi nai-bolqt vqrvam che si chela za prikazkata s durvariqt i mechkata....dano da si q chela ili da se seshtash zashtoto e prekrasen primer za tvoita situaciq.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    eheeeee s16tata istoriq s moita baba .,....... : da ne si izpravqm kosata 6tot gori ...gori gori ama kosa e . a iili kat po4ne da mi govori za y4ili6te to4no v mom4enta v koito nai malko mi se milsi za tva
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Плевен ..
    Времето през, което е живяла е било съвсем различно от нашето в момента.. не се учудвай на всеки 2 баба му е такава.Спокойно просто не и обръщай внимание

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от миличката
    spoko gore glava-minalo svar6eno,ne moje6 da go promeni6 ama pone se opitai da ne se qdosva6 tolkova mnogo...sedni i govorete s va6te i s baba ti...moje i da se opravqt ne6tata..ama da ti kaja 4esno babite sa mn prokleti x!x!x! vseki ima kofti momenti tfoita fr 6e te razbere..i kfo stana s ki4urite napravi li gi
    +1
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Баба ти е живяла в съвсем различен начин за нея това не е нормално но все пак какво ти пука косата си е твоя такаче време е да и го обясниш въпреки че сигорно си се опитвала вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си