- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първия път не ми стана
еми к'во да ви каа.пържия път когато го напраихме със гаджето ми не ми станаизвестно време(след това всичко бе6е нарет де)
.та искам да ви питам случвало ли ви се е и колко често
![]()
Tomi-stile каза: awe nema blaskator , koito da e sad we. Nemame tolkofa moza4ni kletki za da go osyznaem
ами и при мойто гадже не му стана 2 пъти ама то щото не беше възбуден а и нямахме мн време за възбуждане
ако не си бил възбуден може и за тфа да не ти е станал![]()
![]()
![]()
Че колко време му тряаа на твоя да го дигне???Аз за половин минута и воиника и готов за воина.Първоначално написано от Sexy_girl4eto
![]()
Именно.Първоначално написано от swords1010
i na moq 1-viq pat ne mu stana ot mn pretisnenie..
2-riq svar6i predi da mi go vkara ot mn entosiazym
3-ti - uspe6en
napalno normalno e,spoks ,qkoto e 4e tva ne ni otkazva ot sexa
\/ \
/
кво да кажеш...по точно научи се да пишеш капут
Fallen Leaf деа майка ти педал гнусен !
емопедали !
em da dokat stane impovisira6![]()
nqma da se pretisnqvash i az po pogre6ka zeh da buham edna godzila .. i na men mi stana ama sa pribra mnogo barzo, dobre 4e i tai stana basi godzilata , ne6to bqh v umstveno pomra4enie, ama oniq otdulu dobre 4e nebe6e
То за 1/2 минута лизане мацката е готова за подвизи, пък мъж...на мъжа не му трябва време, нито усилия. Мъжете от самата идея, че ще правят секс, се възбуждат.Първоначално написано от Schnitzer
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Нямаш никакви грижи! На всеки му се е случвало поне 1 път в живота .. Сичко ти е наред бееее![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Нормално е. Първият път обикновено не е кой знае какво. Споко...
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
да е не е , явно при теб е било такаПървоначално написано от meaningless
![]()
направо не мога да го пиема тфа за нормално ... кво е тва не ми стана .... разбирам да си на 70 години да се оплкакваш....а аз казвам че не мога да го приема щото моя преди да съм си помислил за секс и вече стърчи ... ела ми го тупни 2 пъти с ръка и направо ще те удара в челото.
parviq pat kat si spomnq naprao q razporih,
ama stiga da ne e nqkoq godzilka gadna kosmqsala
Първоначално написано от Alexy
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хмм може просто тя да не е успяла да те възбуди както трябва![]()
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
kakto nqkoi predi men kaza na majat ne sa mu nujni tolkova usiliq za da se vazbydi edvali momi4eto e pri4inataПървоначално написано от Phoenixheart
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Най-вероятно е от притеснение![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
спокс бе,съвсем нормално е и въобще да не ти стане! не се шашкай!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абсолютно нормално е да се случи, от притеснение е.Следващият път бъди по-уверен и сигурен в себе си и ще видиш как ще стане.![]()