.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

да го забравя ли или да настоявам за 2-ри опит?

Predi hodeh s edno momche i sled godina i polovina chuvstvana ni ne sa se promenili...Toi kazva che me obicha,no ne mi govori...Kazva che ne iska da e s men,za da ne me narani vtori pat , a i sme ot razlichni gradove i se vijdame rqdko...Kakvo da pravq?Da go zabravq li ili da nastoqvam da se saberem pak?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Град
    sOmewhere iN the DarknesS
    А що сте скъсали?
    Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.

Guest
    zaradi razstoqnieto

Град
    sOmewhere iN the DarknesS
    Нелогично при положение че сте искали да бъдете заедно.Ако ся пак тръгнете ...разстоянието няма ли да ви пречи?
    Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.

трудно се поддържа връзка от растояние .. тъи така се виждате рядко но.. помисли ако искаш да си с него независимо от това говори с него кажи му че искаш пак да опитате но.. ако мислиш че ще страдаш от това че няма да си до него дълго време просто го забрави .. ти си решаваш аи успехче
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Guest
    10x

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, това е неговия избор.Така е решил, че ще е най-добре.Може би трябва да го забравиш, иначе може и да опиташ.Няма да има разлика, защото положението няма да се промени.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    zabravi go
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

500 e dobre
    Guest
    6tom se obi4ate trygnete pak - ni6to 4e 6te se vijdate rqdko, taka 6te e po sladko, kogato se vidite
    ne pozvolqvai na takova ne6to kato razstoqnieto da pre4i na syrceto ;( taka 6te boli pove4e
    obqsni mu 4e go obi4a6 i kato ne iska da ste zaedno vsy6tnost te naranqva pove4e
    bori se za lubovta!nqma da syjelqva6

веднъж сте се разделили заради разстоянито, защо не пак?? незнам, ако мислиш, че си заслужава да опитате, няма лошо Успех!

Smqtam che shtom ima lubov rastoqnieto ne e vajno. Opitaite otnovo, sega sled kato ste vidqli kolko si lipsvate edin na drug kato ne ste dvoika moje bi shte polojitepovechko usiliq i nqma da pozvolqvate na drebni neshta da zastanat mejdu vas. Uspeh
    Ayudame olvidarte si te vas!

Guest

Re: да го забравя ли или да настоявам за 2-ри опит?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Predi hodeh s edno momche i sled godina i polovina chuvstvana ni ne sa se promenili...Toi kazva che me obicha,no ne mi govori...Kazva che ne iska da e s men,za da ne me narani vtori pat , a i sme ot razlichni gradove i se vijdame rqdko...Kakvo da pravq?Da go zabravq li ili da nastoqvam da se saberem pak?

Moderated by krem4et0
    повторното събиране е същите проблеми на нов глас. Струва ли си?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    zabravi go,ne si habi nervite pak-li4en opit
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Километрите топят любовта...

Супер фен
    А той с какво те е бил наранил?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: да го забравя ли или да настоявам за 2-ри опит?

Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Moderated by krem4et0
    повторното събиране е същите проблеми на нов глас. Струва ли си?
    съгласна

Град
    Някъде там
    Kogato ima6 4ovek do sebe si ne si zaslyjava da go izpysne6,zaradi "razstoqnieto"!Otgovori si na sledniq vupros i 6te nameri6 i dr:koga be6e po-6tastliva-predi ili sega?!?
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
    And there ain't no more to say

Guest
    ot koi gradove ste?

Разстоянието не е управдание!Има мноу връзки,които са от голямо разстояние...дори има хора,които срещат голямата си любов по скайп и не са се виждали!Просту тфа е тъпо управдание!Ако го обичш и той че обича настоявай пълно за 2-ри опит!Ако той не иска да говори по тая с теб настоявай!
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

На първо място е любовта.ако си сигурна в нея-няма лошо да опитате.Но вероятността това да се повтори е много голяма.Прецени си всички възможности и тогава реши..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си