.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

гинеколог/девственици

Значи искам да попитам следното нещо за гинеколозите-преди малко четах в форума, че ако си девствена и като отидеш на гинеколог не те гледали от долу а с едно като за бременни и ти мажели корема-та това вярно ли е???А ако не е така ако сте ходили как е?предварителнио благодаря на всички

Колко теми ще пуснеш, господи...да, вярно е. Видеозон се казва!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

извинявай , но утре съм на гинеколог и за това питам

Но при всички случаи е с видеозон така ли?Извинявам се пак, че питам, но питам за да знам с сигорност

Guest
    При девствени момичета прегледаът е: видеозон ( ехограф също му се казва), а може и да те бъркат отдолу, но през ануса! Споко- не е нещо страшно! Късмет

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    При девствени момичета прегледаът е: видеозон ( ехограф също му се казва), а може и да те бъркат отдолу, но през ануса! Споко- не е нещо страшно! Късмет
    но защо в ануса???

Няма да ти бъркат в ануса, спокойно. Кажи си, че си девствена, макар че сигурно ще те попитат. Най-много да ти бръкнат с клечица, за да вземат секрет - почти няма да се усетиш.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аааа, не е ли ехограф?!?

не помня добре, помня само някакъв адски неприятен гел, с които ме намаза гинекологът
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Май е едно и също

A много ви благодаря-успокоихте ме-значи няма нищо срамно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На мен са ми бъркали през ануса, за да ме прегледат по-добре. Ако е нещо сериозно може и това да се наложи. Ако ли не-процедурата е само видеозон. И няма да ти направят нещо, ако ти не си съгласна!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мен никога не са ме гледали с видеозон, а само в ануса ми бъркаха..пфф....

A гинеколога какво ще те пита?

Град
    СофиЯ
    Когато за пореден път майка ми ме заведе на гинеколог, лекарката ме попита редовен ли ми е цикъла, как се чувствам и т.н...
    А относно прегледа...не ме е гледала с видеозон. 1 път само прегледа беше по-особен, смисъл намаза ми ануса с някакъв крем, бръкна с пръст, а с другата ръка ми натискаше яйчниците и апендисита, и ме питаше дали ме болят.... нищо особено де.. но това беше... нищо сложно!

Град
    СофиЯ
    А забравих да кажа, че преди да ми направи тази процедура, пита майка ми дали съм девствена и тя каза - да...

А искам да попитам ако отида сама на гинеколог, гинеколога ще ме приеме ли без родител? на 14 и половина години съм

Град
    СофиЯ
    Ами да ще те приеме...би трябвало.. То какво толкова. Няма значение , че си на 14 и отидеш без родител т.е без майка ти!
    И аз мисля да отида сама ....ще си взема направление и готово
    ама аз предпочитам жена да е а не мъж

Е да то всеки предепочита да е жена-но чесно да ти кажа ако се замислиш все едно-щом са гинеколози са виждали хиляда полови органи така, че не трябва да те е срам ако не си девствена

Град
    СофиЯ
    Е, да, ама друго е да е жена , нали така?
    Аз например съм девствена...
    Я да попитам аз по-компетентните... Как гинеколозите разбират, че момичето си е изгубило девствеността..по кво личи... (тъп въпрос, но ми е интересно ) [-o<

незнам

Личи по разкъсаната девствена ципа. Момичето може и да е мастурбирало преди това, но след секса е по-явно разкъсването. Но всъщност ако го е правило 1-2 пъти, не личи толкова, а може просто да каже, че е пъхала 1-2 пръстчета по-грубичко.

дано да ме приеме после гинеколога, че само кадето съм се разкарвала-според вас ако искам от личната лекарка направление и ако е помоля да ми даде гинеколог на близко ще ми даде ли?

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    дано да ме приеме после гинеколога, че само кадето съм се разкарвала-според вас ако искам от личната лекарка направление и ако е помоля да ми даде гинеколог на близко ще ми даде ли?
    Един съвет - започни да използваш главицата си за друго, освен за параноя! Направлението важи за всеки гинеколог - сама избираш.

Град
    СофиЯ
    Естествено, че ще ти даде!

Оле в 1.30 съм на гинеколог дано всичко мине добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си