ot kade da si drapna temi za windows XP
no ne6to qko mn qko
iskam ne6to s koli tuninning ili ne6to podobno.
6tot teq koito gi imam az sa sa6tite kato klasi4eskatata tema no v drug cvqt i mi sa super tapi
daite nqkoi web sait ili link4e s takiva temi
ari ve nikoi li neznae?
провери тук!
kvo da napi6a
themes for windows xp ?
i mi namira nqkvi super obiknoveni
kakva programa mi trqbva da gi slagam tiq temi 6tot nekade 4etoh 4e trqbva nqkav software za da gi slagam
Tune Up Untilities 2006
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
i sega ako mi dade6 nqkvo info kak se ba4ka s programata ili nqkoi link s obesnenie koe za kvo e 6te sam mn blgodaren
Just fucking google IT!
Влез в www.download.bg
Регистрирай се ( ако не си ) , след това напиши в търсачката "XP Themes" i ще ти излезе една програмка "XP themes 1.1. " май се казваше , изтегли я .
Представлява една папка вътре с файлове , и всеки файл е една тема и ги цъкаш един след друг докато си намериш подходящата .
![]()
Alien Guise
Абе изтегли си Windows Blinds 4.3 ... после пиши на пм да ти дам крака ... няма да имаш проблеми с нея .. а пък теми можеш да си намериш от ТУК
BallFace, то само да ги натоварваше, ами и сбозяване, така да се каже, може да се получи.
абе стига с тея боклуци ве.... карайте си със стандартните, ко ви пре4и!
компа не е за гледане, а за да се ба4ка на него. уолпейпър и скрийн да си сменяте не ви ли стига?!?![]()
Да не чувам детски глас!Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
![]()
До автора: Ще е добре следващият път да потърсиш малко в гугъл![]()
Incomplete..........
Моито мнение е че .. всичко трябва да се разнообрази малко ... вярно е че компа не е за гледане ... и засега проблем сам нямал с темите ...Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
ли4но мнение...и аз съм била с теми, оба4е пове4е няма![]()
И защо няма ?Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
Защото си качвала какви ли не боклуци за да си разкрасиш интерфейса на пс то и накрая си му **** майката дъска.
![]()