- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- System of a Down
Защото са известни и ги дават по МТВ?Първоначално написано от exploitedteen
Аз пък препопърчвам Serart (проект на вокалиста им). С този проект ми разбиха представите, че System of a Down правят всичко само и единствено за пари. Албума е деда знам какъв стил, но официално се смесва арменския фолклор, с рок и джаз на моменти. Абе този албум е голяма работа, ама не знам какъв стил е. + Това май се пее и на арменски, което май не е много комерс.
Визията им около Токсисити беше яката. Особено Дарън, с оная полудългата коса и брадичката с 2 плитки. След това Серж си пусна оная шибана дълга коса, която надявам се вече, че я е махнал и си промениха външния вид към по-лошо.
най-много басиста ме кефеше мене![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
И на мен са ми една от любимите групи, колкото и да ги слушам няма да ми омръзнат![]()
You are broken, I can fix you...
Имат една много добра песничка....
such a lonely daaay![]()
What you give is what you get!
Най-комерсиалната им песен евър.Първоначално написано от Desi_etnies
Да, но много ми харесва.Първоначално написано от Мо6no
What you give is what you get!
Песента май беше Lonely Day, ама не съм сигурна. Все тая, разбрах за коя иде реч.
преди я въртяха по разни музикални телевизии...ама на мен не ми харесва
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Na men pyk Lonely day mi edna ot lubimite pesni i stra6no mn i se kefq.Ponqkoga dori me razplakva.
Първоначално написано от sladko_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
стига сте циврили на такива тъпотии бе пикли!
като искате да ревете на песен ревете на Stairway To Heaven мамка му! на нея е разрешено да се реве:>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
пич стига си се правил на интересенПървоначално написано от _SL_
![]()
![]()
иначе групата кърти !
аз СЪМ интересенПървоначално написано от Шкембе-Чорба
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Naprotiv, ne si.To 4ovek ve4e da ne moje da iskaje mnenie bahti.Da ne e zadaljitelno vsi4ki da mislqt kato teb?!I az ne sam zaglasna s mn komentari ama gi podminavam a ne obijdam nalqvo i nadqsno.Първоначално написано от _SL_
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ай не казвай, че аз изтръпвам на солото на Lonely Day това е достойнството и заради, което смятам тази песен за страшно добра. А иначе текста е супер тъп, но солото... то компенсира всичко. Едно от най-добрите сола, които съм чувал.
И да знам на Stairway To Heaven солото е сложено на 1-во място в най-великите сола за всички времена, тъй че няма да сравнявам песните, но аз не я харесвам тая песен.
На Psycho солото също е невероятно. Също е едно от най-добрите сола, които съм чувал.
Харесвам ги. И вокалът ми харесва.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Слушах ги известно време после осъзнах че всичките им песни са еднотипни и спрях , само 1 - 2 хубави сичко др почти еднакво...
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
чуй солото на Fear My Thoughts - Soul ConsumerПървоначално написано от Мо6no
има я в датата
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Lonely day![]()
Пуснете си Brothers in Arms на Dire Straits
любимата ми група \/
TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.
Първоначално написано от corneliq_15^
...?!TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
A уе Дарон прецакал системата. Той най-много кефи. И има хубав глас, но Серж си е истинският вокал.Първоначално написано от Анонимко
По темата>Да много ме кефят. Слушал съм всичките им албуми, парчета и демота. А те имат доста извъналбумни парчета, но с лошо качество на записа.Най-кефи(лично мнение)от албумите-Steal This Album! Ама и другите са страхотни.
ВеЛИкООооОО!!!!! това е една от любимите ми песни макар че не слушам System of a down тази песен е просто суперПървоначално написано от Madness
:P
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446