.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    nqmam ne6ty specialno za daskalo,nosq tovo,koeto i prez ostanaloto vreme,samo gledam da e po prili4no,6oto se pak sam na daskalo,a ne na modno revu [/i]
    i az taka...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Как какви нормални каквито бих си купила и ако не съм на даскало-дънки блузки панталони от 7-8-те

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не си купувам нищо специално за даскало..
    Но последните ми покупки са
    дънки
    ботуши
    черна ризка
    една готина блузка, предимно за купони
    елек

Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ходя по спортно или спортно елегантно на училище....а извън училище обичам да съм разголена,секси и дръзка ...

5-6 блузки
    4 чифта дънки
    2 панталона
    1 маратонки
    1 кецки
    Кожено яке

Еми нищо по-специално с изключение на това, че гледам да съм по-умерена откъм бижута, високи токчета, по-оскъдни дрехи. Все пак сме на училище, а не на дискотека... Иначе спортно- елегантно, както и през другото време...имах една учителка дето един път ми направи забележка, че почти всеки ден идвам с нова блузка и от тогава внимавам доста...не че ми пука особено какво мислят ама все пак...трябва да се прави и добро впечатление
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Голям фен
    bojeeeeeeeeeee... hodi se pregledai we

Това "дрехи за даскало" как звучи...едва ли не за останалото време трябва да си купуваме други дрехи
    Нямам специални дрехи за даскалото...ходя си както винаги

Фен
    Град
    вкъщи
    Аз си нося дрехите, с които съм и навън....е, с изключение на по-разголените и къси дрехи, които стават за дискотеката през лятото, не и за даскало....Обаче съм забелязала, че много момичета изобщо не правят разлика и като ги гледам в какъв вид идват простооо Сутринта в 7 часа, всички гледат като сомнамбули и едвам ходят, и в един момент гледаш идват 2-3 девойки, облечени като за клуб, с прическа и грим като за клуб...Фактът като факт не е толкова смешен, смешно е, че се мислят за оригинални.

е чак пък до там.. тц купувам си сини бели и черни.. като бели почти не ..

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    nqmam ne6ty specialno za daskalo,nosq tovo,koeto i prez ostanaloto vreme,samo gledam da e po prili4no,6oto se pak sam na daskalo,a ne na modno revu [/i]
    i az taka...
    imam 4uvstvoto 4e dvete ste eedin i sysht 4ovek ako ednata kaje ne6to i dr sulgalsna i obratnoto?!?!?!?!?!?
    No matter where you go, there they are...

Не,просто явно ги мързи да пишат.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    То даскалото не го смятам за толкова специален повод да си купувам нови дрехи.. Ходя си с нормални дрехи, каквито нося и извън училище.
    You are broken, I can fix you...

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Нагоре с униформа,надолу с тъмни дънки или панталон.Такива са изискванията на гимназията
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си