- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какви дрехи си купувате за даскало
i az taka...Първоначално написано от CuRly Doll
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Как какви нормални каквито бих си купила и ако не съм на даскало-дънки блузки панталони от 7-8-те
Не си купувам нищо специално за даскало..
Но последните ми покупки са
дънки
ботуши
черна ризка
една готина блузка, предимно за купони
елек
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
5-6 блузки
4 чифта дънки
2 панталона
1 маратонки
1 кецки
Кожено яке
Еми нищо по-специално с изключение на това, че гледам да съм по-умерена откъм бижута, високи токчета, по-оскъдни дрехи. Все пак сме на училище, а не на дискотека... Иначе спортно- елегантно, както и през другото време...имах една учителка дето един път ми направи забележка, че почти всеки ден идвам с нова блузка и от тогава внимавам доста...не че ми пука особено какво мислят ама все пак...трябва да се прави и добро впечатление![]()
bojeeeeeeeeeee... hodi se pregledai we
Това "дрехи за даскало" как звучи...едва ли не за останалото време трябва да си купуваме други дрехи![]()
Нямам специални дрехи за даскалото...ходя си както винаги![]()
Аз си нося дрехите, с които съм и навън....е, с изключение на по-разголените и къси дрехи, които стават за дискотеката през лятото, не и за даскало....Обаче съм забелязала, че много момичета изобщо не правят разлика и като ги гледам в какъв вид идват простоооСутринта в 7 часа, всички гледат като сомнамбули и едвам ходят, и в един момент гледаш идват 2-3 девойки, облечени като за клуб, с прическа и грим като за клуб...Фактът като факт не е толкова смешен, смешно е, че се мислят за оригинални.
е чак пък до там.. тц купувам си сини бели и черни.. като бели почти не ..![]()
imam 4uvstvoto 4e dvete ste eedin i sysht 4ovek ako ednata kaje ne6to i dr sulgalsna i obratnoto?!?!?!?!?!?Първоначално написано от Nicole_Richie
No matter where you go, there they are...
Не,просто явно ги мързи да пишат.![]()
То даскалото не го смятам за толкова специален повод да си купувам нови дрехи.. Ходя си с нормални дрехи, каквито нося и извън училище.
You are broken, I can fix you...
Нагоре с униформа,надолу с тъмни дънки или панталон.Такива са изискванията на гимназията![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.