.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    гочо
    Guest

Как да си удължиш члена

Малък ми е кура! Знаете ли някакви начини за удължаване на пениса? Само 14см е. Аз съм чувал че единия е да си вържеш едно гюле за пениса и да го влачиш. А знаете ли и други начини дето да не боли толкова. Имало хапчета за удължаване, действат ли? | нещо с вакум съм чувал. Помагайте хора!

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    operaciq :P nqma drug na4in
    No matter where you go, there they are...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Re: Как да си удължиш члена

Цитирай Първоначално написано от гочо
    Малък ми е "мъжкия полов орган"! Знаете ли някакви начини за удължаване на пениса? Само 14см е. Аз съм чувал че единия е да си вържеш едно гюле за пениса и да го влачиш. А знаете ли и други начини дето да не боли толкова. Имало хапчета за удължаване, действат ли? | нещо с вакум съм чувал. Помагайте хора!
    наври си оловна тръба в пениса през пикочния канал по време на ерекция. Върши работа знам от 2-ра ръка.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    L.A. \ Moscow
    не ти трябва голям пенис! трябва ти повече акъл!
    Raise your fist!

odavna ne se bqh smqla tolkova, kakvi sa tiq giuleta i sekvi takiva prostotii?
    Ima razni takiva igra4ki za uduljavane, prodavat gi v sex shopovete ama ne znam kolko deistvat!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    az sym 4uvala za vakum ta to bilo s nekfi 2-3 sm ddz i s jivak bqh 4ivala ma bilo mnogo opasno i s olovo nqkoi be6e spomenal ma tfa sa pylni gluposti

Град
    СофиЯ
    Абе нямаше ли по некфи помпички.. Сори не съм запозната, не съм момче , за да знам!

Град
    L.A. \ Moscow
    ти поне на колко години си че толкова се притесняваш за размера на пишката?
    Raise your fist!

гочо
    Guest
    На 18

Guest
    OOoo brat na 18 i ti e samo 14....Zle e rabotata da znae6...prosto ne si mnogo nadaren..

Guest
    hahaahaaaaaaaaaaa lelel ne sum se smql t0lk0 0t super mn vr...EI bate zemi se f ruce MALKA e i tfa e i az sum 4uval gluposti za uduljavane s vakum ot prahosmuka4ka i takiva razni i mno0o0g0 se smqh...nqma kf0 da napravi6...tfa e polojeniet0
    k0lk0t0 t0lk0va D

Guest
    Дърпаш

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Брат важна е и дебелината Там как си!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Бе освен дълъг хуй ти трябва и повече мозък кат гледам..какви са тея простотии гюлета и т.н Досега такава простотия не бях чувала

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Абе нямаше ли по некфи помпички.. Сори не съм запозната, не съм момче , за да знам!
    да бе,даваха неква реклама за некви помпички дето уголемяват пениса ибах ги в помпичките да ти се пръсне уя

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    приатал значи тва за гюлето си го видел във филма 100 момичета и нали виде че на оня пико4ния му канал му сочеше към топките накрая така че направи с извода
    тиХо Ся

Град
    Bulgaria,Varna
    vzimash edin konec po v1zmojnost da e po debel taka..vr1zvash s ediniq krai `poloviq si organ`,a s drugiq bravata na vratata ..i .. 4akash nqkoi da vleze... \/
    relax take it easy ;}{}

Ахахахахаххаахахахаа
    хахахахаха
    хахахахахахах
    аахаххаа
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

kato si go stisne6 s mengeme
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Re: Как да си удължиш члена

Цитирай Първоначално написано от гочо
    Малък ми е "мъжкия полов орган"! Знаете ли някакви начини за удължаване на пениса? Само 14см е. Аз съм чувал че единия е да си вържеш едно гюле за пениса и да го влачиш. А знаете ли и други начини дето да не боли толкова. Имало хапчета за удължаване, действат ли? | нещо с вакум съм чувал. Помагайте хора!
    reji go napravo i ne se obesnqqi

hasaiko
    Guest
    Копеле,на 18 и да си мислиш,че като влачиш гюле с кура си,ше стане по-дълъг...Явно не ти достига не само дължина Таа,ако можеш да използваш езика,ръцете,и с 14см ше задоволиш жена Ако това те занимава толкова и не живееш пълноценно,те съветвам да почнеш да ходиш на фитнес и да напраиш тяло,ако не си почнал,наистина ше ти повдигне самочувствието и като имаш психическа нагласа,може да забравиш колко е голем по време на секс и да напраиш кефа на мацката и на себе си Пък ,ако толкова искаш да го уголемиш праи си операции

hasaiko
    Guest
    Тва горе не е "мъжкия полов орган",исках да кажа К...У...Р...А!

Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    odavna ne se bqh smqla tolkova, kakvi sa tiq giuleta i sekvi takiva prostotii?
    Ima razni takiva igra4ki za uduljavane, prodavat gi v sex shopovete ama ne znam kolko deistvat!
    =D> =D>
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Guest
    Zna4i ima tehnika za udaljavane na banana nare4ena jelq, no nomera e za kakvo da go uduljava6 sled kato e po dobre taka. Idealka si e 14 cm .
    Ti kak go izkara tolkova ot tokite na gore li go meri ili s metur ot korema nad pi6kata?
    nomera e da ti e i debel i togava ne ti trqbva izob6to pove4e. za kvo ti e? Da go mesti6 ot ediniq v drugiq kra4ol. + tova jenskite ne se ebat samo s pi6ki ina4e riskuva6 da gi ostavi6 nezadovoleni.
    14,5 = medium

Вържи го с нещо и почвай да се дърпаш колкото се може по-назад

П.П. Внимавай да не се откъсне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си