- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да си удължиш члена
Малък ми е кура! Знаете ли някакви начини за удължаване на пениса? Само 14см е. Аз съм чувал че единия е да си вържеш едно гюле за пениса и да го влачиш. А знаете ли и други начини дето да не боли толкова. Имало хапчета за удължаване, действат ли? | нещо с вакум съм чувал. Помагайте хора!
operaciq :P nqma drug na4in
No matter where you go, there they are...
наври си оловна тръба в пениса през пикочния канал по време на ерекция. Върши работа знам от 2-ра ръка.Първоначално написано от гочо
не ти трябва голям пенис! трябва ти повече акъл!
Raise your fist!
odavna ne se bqh smqla tolkova, kakvi sa tiq giuleta i sekvi takiva prostotii?
Ima razni takiva igra4ki za uduljavane, prodavat gi v sex shopovete ama ne znam kolko deistvat!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
az sym 4uvala za vakum ta to bilo s nekfi 2-3 sm ddz i s jivak bqh 4ivala ma bilo mnogo opasno i s olovo nqkoi be6e spomenal ma tfa sa pylni gluposti
![]()
![]()
Абе нямаше ли по некфи помпички..
![]()
Сори не съм запозната, не съм момче , за да знам!
![]()
ти поне на колко години си че толкова се притесняваш за размера на пишката?
Raise your fist!
На 18
OOoo brat na 18 i ti e samo 14....Zle e rabotata da znae6...prosto ne si mnogo nadaren..
hahaahaaaaaaaaaaa lelel ne sum se smql t0lk0 0t super mn vr...EI bate zemi se f ruce MALKA e i tfa e i az sum 4uval gluposti za uduljavane s vakum ot prahosmuka4ka i takiva razni i mno0o0g0 se smqh...nqma kf0 da napravi6...tfa e polojeniet0
k0lk0t0 t0lk0vaD
![]()
Дърпаш![]()
Брат важна е и дебелината![]()
Там как си!
Бе освен дълъг хуй ти трябва и повече мозък кат гледам..какви са тея простотии гюлета и т.нДосега такава простотия не бях чувала
![]()
да бе,даваха неква реклама за некви помпички дето уголемяват пениса ибах ги в помпичките да ти се пръсне уяПървоначално написано от Sweet__baby
![]()
приатал значи тва за гюлето си го видел във филма 100 момичета и нали виде че на оня пико4ния му канал му сочеше към топките накрая така че направи с извода![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тиХо Ся
vzimash edin konec po v1zmojnost da e po debel taka..vr1zvash s ediniq krai `poloviq si organ`,a s drugiq bravata na vratata ..i .. 4akash nqkoi da vleze... \/
relaxtake it easy ;}{}
Ахахахахаххаахахахаа
хахахахаха
хахахахахахах
аахаххаа
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
kato si go stisne6 s mengeme![]()
![]()
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
reji go napravo i ne se obesnqqiПървоначално написано от гочо
Копеле,на 18 и да си мислиш,че като влачиш гюле с кура си,ше стане по-дълъг...Явно не ти достига не само дължинаТаа,ако можеш да използваш езика,ръцете,и с 14см ше задоволиш жена
Ако това те занимава толкова и не живееш пълноценно,те съветвам да почнеш да ходиш на фитнес и да напраиш тяло,ако не си почнал,наистина ше ти повдигне самочувствието и като имаш психическа нагласа,може да забравиш колко е голем по време на секс и да напраиш кефа на мацката и на себе си
Пък ,ако толкова искаш да го уголемиш праи си операции
![]()
Тва горе не е "мъжкия полов орган",исках да кажа К...У...Р...А!
=D> =D>Първоначално написано от key_of_hell
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Zna4i ima tehnika za udaljavane na banana nare4ena jelq, no nomera e za kakvo da go uduljava6 sled kato e po dobre taka. Idealka si e 14 cm .
Ti kak go izkara tolkova ot tokite na gore li go meri ili s metur ot korema nad pi6kata?
nomera e da ti e i debel i togava ne ti trqbva izob6to pove4e. za kvo ti e? Da go mesti6 ot ediniq v drugiq kra4ol. + tova jenskite ne se ebat samo s pi6ki ina4e riskuva6 da gi ostavi6 nezadovoleni.
14,5 = medium
![]()
![]()
Вържи го с нещо и почвай да се дърпаш колкото се може по-назад
![]()
![]()
![]()
П.П. Внимавай да не се откъсне![]()