.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Сменяне на позите

Когато го правите как сменяте позите? В смисъл колко пози ползвате по време на акт (грубо разбира се, всеки път е различно) и колко дълго се задържате в дадена поза преди да решите да я смените. И когато искате да смените позата това импулсивно ли става или казвате на приятеля/приятелката си, че искате да смените позата?

Супер фен Аватара на bEbsI
    Понякога казвам..смисъл случвало се е да ме боли при определена поза.Иначе усещам приятеля си,той или ми дава знак или нз инстинкт.Относно колко пози сменяме ами честно казано не съм се занимавала да ги броя,но предполагам около 4-5 някъде.На мене си ми е хубаво и само в една щом е с човека,който обичам.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Ми към 4 5 и ги въртим.

Повече от фен
    всеки път е различно. По принцип, ако се познаваш достатъчно добре с човека, с който правиш секс без думи се разбирате кога какво да правите, Но ако все пак не се получи с поглед, пробвай с думи....
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Мега фен Аватара на koalka
    Различно е, но около 3-4.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Зависи от акта и от моето или неговото състояние. Сега съм леко болничка и освен мисионерската друга не става да правя. Сърцето ми хлопа иначе. но по принцип са доста. В смисъл-то и краката да вдигнеш малко си е нова поза. За 1 акт пробваме повечето, които са ни приятни. Не правим често секс и за това гледаме да е наситено. понякога чак въображението ни не стига..........

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Ми към 4 5 и ги въртим.
    =D> една партийка сме

Нещата трябва да са спонтанни. Можем да го правим и в 1 поза, можем и да ги сменяме.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
    )}]зависи..... някои път само 1,друг път 4-5
    +1

Различно е. Понякога оставаме само в една. Друг път сменяме 4-5. Много рядко се случва да си казваме кога да я сменим. Всичко става спонтанно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

спонтанно...
    или пък някой път съм казвала 'искам тъй!' и той ме е слушал
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Обичам да ме командват с леглото!Квото ми кажат туи прая или както ме намести така седя хаха Не съм дърво Просто ме кефи този с когото спя да знае аккво да прави с мен и как да си го получи
    Е нормално някой път и аз късам синджира

Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    как стават тия спонтанни работи. Не мога спонтанно да го махна от мен, да го сложа да легне и да се кача отгоре? Най-малкото той тежи 20-25 кг повече от мене. Някак си не става сопанно той като е над мен, да стана и да се опра на стената. Ние пък си говорим. Уф, искам секс, ам няма да видя скоро. С утрешния работен ден и сърцето ми

Abe winagi zapo4vame s tazi.... 75
    ama posle znae li se!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Към 4-5 ... иначе му казвам- не ме кефи тая и я сменяме.. няма кво да мълча ебати ако не ми е приятна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си