- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сменяне на позите
Когато го правите как сменяте позите? В смисъл колко пози ползвате по време на акт (грубо разбира се, всеки път е различно) и колко дълго се задържате в дадена поза преди да решите да я смените. И когато искате да смените позата това импулсивно ли става или казвате на приятеля/приятелката си, че искате да смените позата?
Понякога казвам..смисъл случвало се е да ме боли при определена поза.Иначе усещам приятеля си,той или ми дава знак или нз инстинкт.Относно колко пози сменяме ами честно казано не съм се занимавала да ги броя,но предполагам около 4-5 някъде.На мене си ми е хубаво и само в една щом е с човека,който обичам.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
всеки път е различно. По принцип, ако се познаваш достатъчно добре с човека, с който правиш секс без думи се разбирате кога какво да правите, Но ако все пак не се получи с поглед, пробвай с думи....
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Зависи от акта и от моето или неговото състояние. Сега съм леко болничка и освен мисионерската друга не става да правя. Сърцето ми хлопа иначе. но по принцип са доста. В смисъл-то и краката да вдигнеш малко си е нова поза. За 1 акт пробваме повечето, които са ни приятни. Не правим често секс и за това гледаме да е наситено. понякога чак въображението ни не стига..........
Първоначално написано от Schnitzer
=D> една партийка сме
Нещата трябва да са спонтанни. Можем да го правим и в 1 поза, можем и да ги сменяме.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+1Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
Различно е. Понякога оставаме само в една. Друг път сменяме 4-5. Много рядко се случва да си казваме кога да я сменим. Всичко става спонтанно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
спонтанно...
или пък някой път съм казвала 'искам тъй!' и той ме е слушал
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
как стават тия спонтанни работи. Не мога спонтанно да го махна от мен, да го сложа да легне и да се кача отгоре? Най-малкото той тежи 20-25 кг повече от мене. Някак си не става сопанно той като е над мен, да стана и да се опра на стената. Ние пък си говорим. Уф, искам секс, ам няма да видя скоро. С утрешния работен ден и сърцето ми![]()
Abe winagi zapo4vame s tazi.... 75
ama posle znae li se!
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?