- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въэможно ли е ..
Эдравейте на всички.
Можеби ми е глупав въпроса,но съм на 13 и съм леко неэопэната с тея неща!Вчура правих свирка на приятеля ми и му гълтах.Може ли да эабременея?А и ,ако е важно,преди няколко дена духах на друго момче и пак му гълтах,дали може да эбаременея????
![]()
He.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАПо полека със свирките не е хубаво да ставаш работохолик
![]()
Да, с петзнаци- раждаш утре.
Малка пачаврааааа![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ei pedali tva sa po-tupi temi ot tezi na 6kembe 4orba ama ne gi banvate tiq da vi pikaq na grobovete![]()
![]()
![]()
![]()
Не!! другия път се пообразовай мъничко.тръгнала да ми прави свирки пак после пита
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
НАЛИ!Първоначално написано от Schnitzer
Не пипай жена миПървоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()
![]()
Коя е жена ти бе?Меид ъф пеин ли?Комфискувам яПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
Първоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ишкъм пли мамъ!
![]()
хаха аз съм на 16 ма не гълтам а ти на 13 разбрала недоразбрала гълта мноу ясно че няма да забременееш![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Schnitzer
ем като четъ тая тема ми се отяжда![]()
sajalqvam mili4ka 4e trqbva az da ti go kaja oba4e si bremenna s bliznaci.sajalqvam te - glupa4ka!!! predi da pravi6 ne6to se MISLI ne taka da si go dava6 edno kam giotera.tva da ne ti e banica - reji pa qj,nema takiva sladki parvo se obrazovai malko pa posle pravi kakvoto i da e!
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
Това е истината!Първоначално написано от NeKvA nIkVa
NE! I predi da trugneshda pravish takiva neshta procheti malko elementarna literatura za da se osvedomish i da ne zadavash tolkvoa tupi vaprosi.
Ayudame olvidarte si te vas!
Първоначално написано от Анджелика
поне спести ли некои друг леф![]()
Раждаш утре кажи на ваще ... нямам думи да опиша колко тъпи хора има на този свят...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...