.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Mihaela____
    Guest

Как предадох любовта...

Hodihme 1 godina..mislih si,4e 6te se omyja nqkoi den za nego..no qvno vsi4ko e bilo zabuda..lqtoto ne bqhme zaedno..zashtoto az sym ot drug grad..ii za da vpe4atlq edno mom4e..se napravih,4e priqtelq mi mi e izneveril i sym mnogo ne6tastna..(ne znam kakvo me prihvana)i taka s tova mom4e rabotite potrygnaha mnogo dobre..bqh tolkova vliubena v nego..4e zabravih za priqtelq si ...no ne6tata s drugoto mom4e..nqkaksi ne s epolu4iha..toi be6e prikliu4i 5 godi6na vryska..i mu be6e mnogo trudno..a men tova me drazne6e..vse da e zamislen nqkyde..!i sega idva vreme az da si otida v grada,v koito u4a..kazah na priqtelq mi,4e vsi4ko m/u nas e prikliu4ilo..za6toot mi e izneveril(koeto ne e vqrno nadqvam se)toi otri4a otri4a..i nakraq spra da me tyrsi...govorih sys sestra mi..toi strada adski mnogo...zashto zaradi edna moq typa avantiura i kurvenska postypa..az predadoh liubovta..v koqto tolkova se kylnqh..kak da pogledna moeto mom4e v o4ite..prosto nz..Dano nqkoi den mi se vyrne!

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Град
    Пловдив
    Мри, кучка.
    РУТИ ДОВАРО!

много тъпа постъпка....
    опитай се да поговориш с момчето дано те разбере
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    много тъпа постъпка....
    Той ако и прости, трябва да е ебати тъпанара.
    РУТИ ДОВАРО!

Ми може и да ти прости, но дори и да го направи много ще си е променил мнението за тебе
    People Allways Leave !!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Kak predadoh liubovta:(

Цитирай Първоначално написано от Mihaela____
    Hodihme 1 godina..mislih si,4e 6te se omyja nqkoi den za nego..no qvno vsi4ko e bilo zabuda..lqtoto ne bqhme zaedno..zashtoto az sym ot drug grad..ii za da vpe4atlq edno mom4e..se napravih,4e priqtelq mi mi e izneveril i sym mnogo ne6tastna..(ne znam kakvo me prihvana)i taka s tova mom4e rabotite potrygnaha mnogo dobre..bqh tolkova vliubena v nego..4e zabravih za priqtelq si ...no ne6tata s drugoto mom4e..nqkaksi ne s epolu4iha..toi be6e prikliu4i 5 godi6na vryska..i mu be6e mnogo trudno..a men tova me drazne6e..vse da e zamislen nqkyde..!i sega idva vreme az da si otida v grada,v koito u4a..kazah na priqtelq mi,4e vsi4ko m/u nas e prikliu4ilo..za6toot mi e izneveril(koeto ne e vqrno nadqvam se)toi otri4a otri4a..i nakraq spra da me tyrsi...govorih sys sestra mi..toi strada adski mnogo...zashto zaradi edna moq typa avantiura i kurvenska postypa..az predadoh liubovta..v koqto tolkova se kylnqh..kak da pogledna moeto mom4e v o4ite..prosto nz..Dano nqkoi den mi se vyrne!
    И мислиш, че това ни интересува?
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от Плякам Майки
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    много тъпа постъпка....
    Той ако и прости, трябва да е ебати тъпанара.
    всякакви ги има

ако я обича ще им прости

бахти момчето цяло лято не е погледнало момиче заради теб и ти тей да го пре**еш
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Любовта и една връзка се крепи на доверието ти си го предала и това е адски тъпо.. нз дали ако ти прости вс ще е същото но да правиш грешки е човешко но да простиш е божествено той ако те обича и държи на теб можи и вс да се оправи ти само трябва да говориш с него обясни му вс без лъжи
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Супер фен
    Мри, куpва.

Умирай ма, Патко нещастна

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Kak predadoh liubovta:(

Цитирай Първоначално написано от Mihaela____
    kak da pogledna moeto mom4e v o4ite..prosto nz..Dano nqkoi den mi se vyrne!
    Извинявай,ама аз не разбрах кое е всъщност твоето момче?!? Това,което е от града, в който учиш, или това, което е от града, в който живееш?!?
    И междудругото трябва да им се извиниш и на двамата и да им признаеш своите грешки... На единия да обясниш, че си използвала ревността от изневяра като за оправдание, а на другия, че си намерила друго момче и че имаш чувства и към двамата... Може да ги загубиш и двамата, нали както се казва "От два стола падаш на земята", но поне няма да останат излъгани и с чувство за вина, защото вината е изцяло твоя... Хайде, дано ти простят и те разберат, макар че се съмнявам в това...
    The reasons of love... <3

сори, ама ти си си виновна ся

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    Мри, куpва.
    +1 ку4ка
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

И даже не си разбрала как е станало...не е било нарочно. Нормално е. Той не трябва да се сърди, а да разбере. Просто се е случило.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ami ti che si si vinovna veche si goznaesh nqma zashto da ti go povtarqm. Mnogo glupava i detinska postupka, pone si osuznala greshkata si i se nadqvam da ne q povtarqsh. Az ako bqh na mqstoto na tova momche pri koeto iskash da se vurnesh shtqh da sum ti mnogo obidena, no ako obicham bih prostila. Vaprosa e v tova kolko si go naranila i che sega shte vidi zor dokato ti povqrva, puk bilo to i na budeshtite si priqtelki. Sledvashtiq put pomisli malko predi da vurshish gluposti
    Ayudame olvidarte si te vas!

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина си постъпила ужасно и заслужаваш той да не ти прости.От къде на къде ще го обвиняваш, че той ти и е изневерил?Ще си задържа мнението за теб, няма да ти хареса.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Не мисля, че си постъпила добре спрямо приятеля ти.. Щом си искала да го оставиш, защо не му го обясни така, а не да си измисляш разни филми, само и само, са да впечатлиш някаво друго момче.. Момчето можеш да го впечатлиш по съвсем други начини, а с лъжа определено ще го отблъснеш. Смятам, че не заслужаваш момчето, което си наранила, защото постъпката ти съвсем ясно показва, че нямаш чувства към него..
    You are broken, I can fix you...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от FuckLove
    Ми може и да ти прости, но дори и да го направи много ще си е променил мнението за тебе
    +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

абе сигурно ще ти прости... хората са мазохисти
    но ти сигурна ли си,че няма да си повториш грешката?
    тва м/у другото е реторичен въпрос
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Много тъпо си постъпила и не вярвам, че приятелят ти ще ти прости, а дори и да го направи мнението му за теб ще се промени и отново ще трябва да му спечелиш доверието...дано нещата се развия добре.Успех

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    И даже не си разбрала как е станало...не е било нарочно. Нормално е. Той не трябва да се сърди, а да разбере. Просто се е случило.
    Просто така се е случило...
    Поне да беше сигурна, че е изневерил. Щото сега не се е случило "просто', а съвсем нарочно.
    - Всички авто-части на едно място!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Жени...
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Наистина тъпа постъпка.
    И аз преживях голяма болка това лято.
    Опитвам се да се съвзема, но всичко ми е в главата и аз все още съм с това момче, а не знам дали не е редно. Така, че предполагам какво му е на момчето ти.

Аз никога не бих постъпила така с приятеля ми. С този приятел. За други знам, че бих била коварна.
    Така, че не бих могла да те разбера,. защото твърдиш, че доста си го обичала и все още го обичаш, а си постъпила така с него.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    The endless river
    наистина дано ти се върне
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

е поне си осъзнала грешката си.и това е нещо.знам,че хората могат да се поправят.мисля,че ще е добре да идеш и да говориш с момчето,което така гадно си преебала.обясни му всичко...поне няма да си мисли,че в него е грешката...
    We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си