Az sam na 13 i predi nqkolko meseca se zapoznah s edno mom4e! toi e na moqta vazrast i se razbirame dosta dobre (priqtelski). Ne sam i mislila 4e edin den vsi4ko shte se promeni i az shte se vlubq v nego! kogato sam blizo do nego toi se pravi na idiot i se darji stranno, no peiqtelkite mi kazvat 4e moje i da ne e zaradi men. ponqkoga kogato toi e s negovite priqteli i varvi sreshto men ako az ne mu kaja zdrasti i toi nqma da mi kaje. dali tova e lo6 znak?4esto v u4ilishte se zasi4ame i pogledite ni se sreshtat no i dvamata si mal4im a pak po skype si pi6em nai-razli4ni otkroveniq i vednaj toi mi kaz 4e sam edno ot malkoto mo mi4eta s koito se razbira tolkova dobre. Neznam kak da mu kaja 4e imam 4uvstva kam nego. toi bi kazal na priqtelite si i te shte mi se podigravat taka shte nau4at i vsi4ki ostanali i shte zapo4nat da me unijavat. ot druga strana si mislq 4e ako toi otgovori na moite 4uvstva shte bade razli4no. dali da mu kaja i da poema risk kato i bez tova vse nqkak shte izdarja unijenie oshte 1 godina, ili da raz4itam niakoi den toi da mi kaje. POMOGNETE MI!!! A I SPORED VAS DALI ME HARESVA (SPORED OPISANIETO)
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка