- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможна ли е бременност?
може ли да се забременее....ако мъжът не го е вкарал във вагината, еми само се търка около нея...и като тръгне да се изпразва..да го прави наванка...и тогава има ли опасност от предеякулационната течност...при положение че не е влизъл целия във вагината ?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
при търканете може да са влезли сперматозоиди ама възможността е мноу малка![]()
невъзможна![]()
Може как да не може сперматозоида има ГПС и отива и опложда яйцеклетката... кфи са тия глупави въпроси не мога разбера ?
ОМГ ти или си мноо куха и ли се праиш на тъпа влезнали знаеш ли къде тряя стигне един сперматозоид че да оплоди яйцеклетка шматко лягай мойто момиче и заспивай че ме вадиш извън контрол ствойте мнения ...Първоначално написано от Sexy_girl4eto
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Първоначално написано от h0s7
Мн обичаш да крадеш,а?![]()
ni6to ne e stanalo,di6ai
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не,разбира се.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Mislq,4e ne e vazmojno!
Не си бременна!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
еми да възможно е!сигурна съм!едно момиче забременя така!но не винаги става!![]()
Първоначално написано от злати
Първоначално написано от Sexy_girl4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Глупави лапета,стига сте се занимавали с глупости.Живейте си живота не си хабете нервите!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
не си бременна мила, успокой се![]()
Няма място за притеснения.![]()
Спокойно.Бременна си не се притеснявай![]()
Изпишкай се там в квадратчето, дето пише 'лично съобщение' и ше ти кажа...
Не може да си бременна. вие реално не сте правили секс...![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?