.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от GaZaRkAtA_17
    emi ok i az sujalqvam za tova.. nemoga da promenq gre6kite ot minaloto a iskam da poema otgovornost za bude6teto i tova se opitvam da napravq no toi ne go razbira.. vseki put kato mu kaja obi4am te toi mi kazva 4e sum lujkinq i 4e neznam kakvo e da obi4am tova e vseki put.. neznam kvo moga da naprava...
    ами да ама бъдещето има общо с миналото и за тфа нещата едвали ще се получат..ср

GaZaRkAtA_17
    Guest
    nai veroqtno..az kato go pitah nqkoga obi4al li me e i toi samo sedi takuf (bqhme na kafe) i mi vika emi NE!! I az mu vikam ok i toi ne be obi4ah te no ti me preeba mn gadno i stana i si trugna tova e posledniq put kogato vidqh be6e na4aloto na avgust

nai veroqtno..az kato go pitah nqkoga obi4al li me e i toi samo sedi takuf (bqhme na kafe) i mi vika emi NE!! I az mu vikam ok i toi ne be obi4ah te no ti me preeba mn gadno i stana i si trugna tova e posledniq put kogato vidqh be6e na4aloto na avgust
    е от къф зор ти се праи на интересен и ти вика първо не а после да..а бе ся няма да си кривя душата и ще си го кажа - имаш вина, ама и той си е виновен и той постъпва тъпо

GaZaRkAtA_17
    Guest
    emi az kato mu kazvam 4e sum se promenila toi ne mi vqrva i az mu vikam da probvame i 6te vidi i toi neiskam i az 6to i toi pak 6te mi razbie6 surceto i az mu vikam e nali samo 6e probvame i toi a be NE prosto ne te iskam ve4e v jivota mi neprestanno me preebva6... ;(
    A puk kato sum s drugo mom4e i useta 4e ne6tata stavat po seriozni zaebvam si4ko i za kvo 6ot si mislq 4e 6e me boli pff ... lele poburkvam se

emi az kato mu kazvam 4e sum se promenila toi ne mi vqrva i az mu vikam da probvame i 6te vidi i toi neiskam i az 6to i toi pak 6te mi razbie6 surceto i az mu vikam e nali samo 6e probvame i toi a be NE prosto ne te iskam ve4e v jivota mi neprestanno me preebva6... ;(
    A puk kato sum s drugo mom4e i useta 4e ne6tata stavat po seriozni zaebvam si4ko i za kvo 6ot si mislq 4e 6e me boli pff ... lele poburkvam se
    ами той си ти ги е казал нещата ясни и не мисля че повече трябва да опитваш да се съберете, защото по тоя начин само ти страдаш на постояните откази.кофти е че не ти остава да му докажеш, щот едно е да кажеш че го обичаш, а друго е да му го докажеш, но той като не иска...няма смисъл

GaZaRkAtA_17
    Guest
    em nai veroqtno e taka.. i 6e go ostava toi sam 6te se vurne...ako puk ne sa ni6to nemoga da naprava az sum si vinovna a puk i purvata liubov nikoga ne se zabravq a mejdu drugoto ima drugo mom4e koeto mi kazva 4e me obi4a i neznam dali da probvam s engo toi e mn mn dobur i da probvam s nego.. ne 4uvstvam ni6to kum nego bezrazli4en mi e ama pone moje mi pomogne da zabrava onova mom4e

em nai veroqtno e taka.. i 6e go ostava toi sam 6te se vurne...ako puk ne sa ni6to nemoga da naprava az sum si vinovna a puk i purvata liubov nikoga ne se zabravq a mejdu drugoto ima drugo mom4e koeto mi kazva 4e me obi4a i neznam dali da probvam s engo toi e mn mn dobur i da probvam s nego.. ne 4uvstvam ni6to kum nego bezrazli4en mi e ama pone moje mi pomogne da zabrava onova mom4e
    ами и това е вариант но внимавай само да не го нараниш пък него..кой знае с времето тфа безразличие може и пък да изчезне...леле мацка,много ти е объркан живота....чесно казано не ти завиждам

GaZaRkAtA_17
    Guest
    axxa oo mn po oburkan e otkolkoto si misli6 axxa tfa e ni6to ima6e vreme deto si misleh 4e sum obratna hodeh s momi4e posle imah problemi s na6te aaxa pieh drusah se xaxa kvo li ne phhpaxpaxph a tfa mom4e mi pomogna togava

axxa oo mn po oburkan e otkolkoto si misli6 axxa tfa e ni6to ima6e vreme deto si misleh 4e sum obratna hodeh s momi4e posle imah problemi s na6te aaxa pieh drusah se xaxa kvo li ne phhpaxpaxph a tfa mom4e mi pomogna togava
    леле...ем,поне сега си по - стабина...баси верно не ти исакм живота, а си мислих, че аз съм зле ма чесно ти казвам добре, че е било тфа момче...

GaZaRkAtA_17
    Guest
    taka e az skoro pak trugnah po tezi puti6ta ama maika mi se namesi tfa be6e sa mai mesec i mi zabrani da izlizam s nai dobrata si fr.. isa mi e mn mn gadno de ama ... 6ans az to4no za tfa durja na tova mom4e toi vinagi kak da go kaja me e "spasqval" ot si4ko e taka kato imam nujda ot ne6to mu se obajdam..i toi mi pomaga...i neznam moje bi za tova e si4ko tova daje nz dali go obi4am ili sum prosto privurzana kum nego

taka e az skoro pak trugnah po tezi puti6ta ama maika mi se namesi tfa be6e sa mai mesec i mi zabrani da izlizam s nai dobrata si fr.. isa mi e mn mn gadno de ama ... 6ans az to4no za tfa durja na tova mom4e toi vinagi kak da go kaja me e "spasqval" ot si4ko e taka kato imam nujda ot ne6to mu se obajdam..i toi mi pomaga...i neznam moje bi za tova e si4ko tova daje nz dali go obi4am ili sum prosto privurzana kum nego
    ами ти май самата не знаеш все още какво изпитваш...дали освен признателност има и друго, но определено трябва да си му задължена...аз мисля да лягам така че лека

GaZaRkAtA_17
    Guest
    emi sigurno ok ai leka TNX

Vliubena v jivota
    Guest
    emi macka i na men mi se e slu4valo ne6to takova..samo 4e az ne sum mu izneverqvala... i mnogo obi4ah tova mom4e..no sled vreme go polu4ih i be6e hubavo na mi pisna ot nego taka 4e ne mislq 4e go obi4a6 prosto znae6 4e toi se durpa i se pravi na nedostupen i tfa e si4ko

мммммм нито един от двамата не знае какво иска според мен...
    ти ако го получиш на тепсия този пич, ще ти мине желанието
    и той с неговите променливи желания.... мани мани
    но поне е умен и знае какво го очаква ако ти угоди
    а ти спри да се натискаш с най-добрите му пр, като начало спри да се натискаш с когото и да било, остани насаме със себе си и реши какво искаш най-накрая...след това продължи напред и промени живота си
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

GaZaRkAtA_17
    Guest
    e kvo sama li da buda??!?E toi hodi s koq li ne ..nekuf jenkar e ... i mi razpravq 4e az sum bila vinovna za tova .. i nekfi takifa...daje mi vika 4e ako trugnem to 6te e ni6to seriozno i 6te mojem da sme i s drugi.. i nekfi takifa...gluposti... ako se suglasa.. 6e mi kaje 6to se natiska6 s drugi i nekfi takifa... az dori neznam toi kvo o4akva i ne mi vqrva na nito 1 kazana dupa

Цитирай Първоначално написано от heartless*charm
    мммммм нито един от двамата не знае какво иска според мен...
    ти ако го получиш на тепсия този пич, ще ти мине желанието
    и той с неговите променливи желания.... мани мани
    но поне е умен и знае какво го очаква ако ти угоди
    а ти спри да се натискаш с най-добрите му пр, като начало спри да се натискаш с когото и да било, остани насаме със себе си и реши какво искаш най-накрая...след това продължи напред и промени живота си
    И аз съм на същото мнение
    A qui

О това е мноого относително кфо да ти кажа...Аз може би нямаше да се занимавам с тебе след толкова дънене особено ако си се държала гадно...но зависи от човека все пак. Всеки е преди всичко човек и след това всичко осстанало а всеки греши затова винаги давам 2ри шнас ама 3,4,5 няма...то тва да не е мандра

п.п: Сори ако повтарям нечие мнение но не изчетох цялата тема...

GaZaRkAtA_17
    Guest
    e puka mi za nego i go iskam mnogo.. znam 4e i na nego mu puka za men.. to se vijda v pogleda mu i kogato si pi6em..i nemoga e taka da go zareja...mislq si za nego g.d non stop az go sanuvam, a kato mina nqkude i se se6tam primerno 4e dvamata sme bili tuka ikvo sme pravili i si4ko v moq kv e tka kudeto i da mina se se6tam za nego..pone ako go vijdah po 4esto 6te6e da e mn hubavo... 6ot toi ne e to4no ot sf...oh tolkova mnogo go iskam tova mom4e i az go pitah za kvo neiska6 da si s men grozna li sum kva sum ne me li haresva6 i toi naprotiv nito edno ot tezi ne6ta haresvam te no prosto nemoga... i az kato go pitam 6to i toi taka... i mi vika ostai me ako 6e govorim za tfa ne mi pi6i ;( kvo moga da naprava

e kvo sama li da buda??!?E toi hodi s koq li ne ..nekuf jenkar e ... i mi razpravq 4e az sum bila vinovna za tova .. i nekfi takifa...daje mi vika 4e ako trugnem to 6te e ni6to seriozno i 6te mojem da sme i s drugi.. i nekfi takifa...gluposti... ako se suglasa.. 6e mi kaje 6to se natiska6 s drugi i nekfi takifa... az dori neznam toi kvo o4akva i ne mi vqrva na nito 1 kazana dupa
    може би е вярно, че ти със своите лапешки постъпки си го накарала да стане женкар женкар, неженкар, фактът си е факт - човекът е У-М-Е-Н. и като такъв, няма да ти даде поредната възможност да го нараниш .
    знаеш ли какъв ти проблемът? не те боли сърцето, а егото. затова и не можеш да бъдеш сама... ако наистина обичаше това момче,щеше да си държиш краката по-събрани .
    запомни едно - в неговите очи си к*рва и (ако наистина е умен) ще получи амнезия преди да ти даде 5869896968 шанс.
    а ти верно малко си седни на задника и помисли защото, ок, той вече те мисли за к*рва, пр му също....не карай останалата част на света да мисли същото....
    БИЛА СЪМ в твоята ситуация (хм а може би още съм...) и знам, че е трудно да спреш със случайните, нищо незначещи забивки и т.н. ...но по-добре да спреш, защото сама знаеш,че всеки следващ мъж, към когото нямаш чувства, те кара да се чувстваш още по-празна и сама тва е като наркотик. а ти вече знаеш с наркотиците човек как се справя

angel_of_darks
    Guest
    spored men vyobshte nqma smisyl da se tormozish za chovek koito si nqma i ideq kakwo iska

GaZaRkAtA_17
    Guest
    neznam nai veroqtno e taka...E az ne spa s vseki sre6tnat slu4valo se e po kuponi tfa nqma zna4enie ... no si prava vseki put use6tam po golqmo praznota e kvo da naprava .. neiskam da e taka...am nemoga se spra non stop mislq za mom4eta...na moreto.. bqh po su6tiq na4in...more e znam i e normalno samo 4e az mu bqh obe6tala 4e cqlo lqto nqma da buda s nikoi ne samo fizi4eski..i az si vikam sa na moreto nqma kak toi da razbere i v edna diskoteka v slun4ev brqg.. vidqh bratov4ed mu i toi mu e izdrunkal si4ko...e taka e dete sum az sum na 16 godini i tova mom4e e na tolkova...toi e edinstvenoto mom4e s koeto sum bila i e kolkoto men pove4eto mom4eta s koito sum bila sa vse pulnoletni... no eto v slu4aq za men tova nqma zna4enie...toi mi pra6ta pozdravi po edno mom4e ot negoviq klas koito mi e sused..i edna sutrin misleh da se ka4a na mar6rutkata i da otida kum negovoto daskalo samo 4e neznaeh kvo da mu kaja ako sum tam az kato go vida i e tka neznam kvo da kaja i samo se usmihvam i si mul4a

ех... мда...разбирам те на 100%
    и знам, че няма да се укротиш, докато не получиш този пич...след тва да става квото ще
    според мен начинът е да се отдръпнеш за известно време, за да може той да забрави лошите неща и да си спомни добрите (а то така става с времето ...)
    и тогава направи триумфално завръщане.
    но без пауза нещата няма да се получат ...на него сега му е лесно да те реже, защото знае, че твоят интерес към него е висок....но я се отдръпни и ще видиш как егото му(което щом е женкар, е лесно ранимо) и как к*рва, нек*рва....пак ще те търси във всяка и ще му се иска да ти е бил дал 1000-ен шанс...
    е, поне така се надявам да стане

GaZaRkAtA_17
    Guest
    emi to ima6e takuf period i toi po4na da se durji mn mn milo i si4ko be6e mn hubavo samo 4e az si imah gadje togava i az izlqzoh s nego na kafe i si4ko be6e qko smeehme se govorihme toi se durje6e to4no kakto predi no togava gadjeto mi zvunna i toi samo me pogledna taka i mi kaza ne si se promenila vuob6te ima6 si gadje na koeto kazva6 4e durji6...a izliza6 s biv6iq i flirtuva6 s nego i az seda i nz kvo da mu kaja i posle v metroto az ne mu govoreh i az takafa trqbva da slizam i toi se podprql i mi vika 4ao i az 4ao 4ao i samo slizam takafa i se spiram i go gledam i toi sedi i mi se usmihna i nekfo mn milo me pogledna... tolkova sujalqvah togava..tova be6e sega avgust mesec... prosto trqbva6e da go celuna i si4ko 6te6e da e ok..no ne posmqh neznaeh kva 6te mu e reakciqta a i toi sega si ima priqtelka...

еми...
    тогава...
    освен ако не станеш монахиня и не го уповестиш в "Държавен вестник"...
    няма никога да спечелиш доверието му

или просто направи всичко по силите си да се ПРОМЕНИШ. да промениш АБСОЛЮТНО ВСИЧКО. ако искаш почни дори с външна промяна, за да си по-убедителна и пред себе си, и пред другите. забрави за случайните мъже. забрави за всичко, което си била, разруши старото аз и съгради ново
    ето САМО тогава ще имаш шанс с КОГОТО И ДА БИЛО.

GaZaRkAtA_17
    Guest
    HaAH tfa nqma da stane nikoga ili pone ne skoro ne mislq da se promenq korenno zaradi nego..iskam go no 4ak da promenq vsi4ko v sebe si xaxa mai s tfa mom4e ni6to nqma da stane a i sa po4vam daskalo i tam mom4eta kolko iska6 axxa se pak sum v sportno i hmm nemoga se promenq se pak sum na 16 ima mn mn o6te vreme da se zabavlqvam
    Boli me da znam 4e toi e s nqkoq druga no ni6to nemoga da naprava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си