- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили??
Имам въпрос към момчетата какво бихте направили ако едно момиче ви каже че ви обича...смисъл след като преди повече от година ви е зарязала заради друг .. от тогава сте и давали 1 -2 шанса а тя все се е дънила....и ако ви каже че се е страхувала.. да не я нараните за това се е държала гадно...Искам да кажа че сте различни смисъл променени от преди година и половина и че всичките ви приятели казват че това момиче е лъжкиня и че не обича никои и че е много надута и лигава??
Баси въпроса.
Ми че зависи от момчето, естествено. Аз въобще не бих ти обърнал внимание. Друг ще тръгне с теб за да ти го върне тъпкано. Трети ще те приеме и ще преглътне грешките ти.
Откъде пък ние да знаем на какъв тип си попаднала?
ще и удара един език отдолуПървоначално написано от GaZaRkAtA_17
, после ще я чукам, а след това ще и ритна шута, преди това може да ми полапа малго огнения меч..
Дава се втори шанс, но трети - не. А той ти е дал няколко. Да не си се дънила.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
e kvo da ne sum se dunila toi 1-vo mi vika iskam samo sex.. posle mi gi govori drugi posle mi vika 6to sum se bila suglasila i nekfi takifa vika mi 4e mi e samo fr i az ok spodelqh mu razni ne6ta posle pak lo6o![]()
Тогава защо каза, че ти си се дънила и той ти е давал шансове? И след като те менти, защо му ходиш по задника?
а ве мацка забрави просто. ако някой те мисли за такова, то определено момчето е допринесло за товаПървоначално написано от GaZaRkAtA_17
mi primerno 6ot go obi4am..ama negovite priqteli mu govorat sekfi gluposti za men bila sum mn naduta ne sum bila za nego govorila sum predi moite fr 4e toi e nekuf tapak 6tom u4el tam v djon atanasov a az v sportno i 4e sum hodela samo s nefki fashion mom4eta i samo se ebavam s tova mom4e i nekfi takifa gluposti...a az naistina mn go obi4am tova mom4e ama nz kak da mu go pokaja i dokaja toi sa ktao mu kaja obi4am te ni6to ne mi kazva ili mi kaje ti nemoje da obi4a6 i tfa e![]()
ами тфа да не можеш да изразиш чувствата си наистина е кофти. мани ги онея дет говорят. на всеки много им знае устата.но наистина трябва да намериш начин да му покажеш какво чувсташ.ако наистина много го обичаш, той няма начин да не го разбереПървоначално написано от GaZaRkAtA_17
Той го знае и затова я унижава.
+1Първоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ами то тогава той е тъпак и не си заслужава..иска да и си го върне за тфа че и тя е правела грешки..ма ако наистина я обича и той ще осъзнае, че така наранява и себе си като я отблъскваПървоначално написано от `Death`Whore``
aaxax oo povqrvai mi ne go razbira Mda gadno e da ne moje6 da pokaje6 4uvstvata si .. na men mi e po lesno da prava sex s nego i po toq na4in da mu pokaja ne6to ama mai ni6to ne stava..i mi se surdi 4e se natiskah s 1 negov priqtel e kvo toi mi kaza 4e neiska da e smen i az burzo deistvam.. posle pak sum vinovna toi mi razpravq 4e tova bil nai podhodq6tiq na4in da mu pokaja kakvo 4uvstvam.. i sa ni6to... az se 4uvstvam gadno taka 6ot..kato sum s nqkoe drugo mom4e nemoga da spra da mislq za nego
Не всички момчета са еднаквиПървоначално написано от GaZaRkAtA_17
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
чесно казано тоз не мога да го разбера..нещо много бързо си мени гледните точки и от това само ти страдаш и се чувстваш виновна за всичко..може би му е било гадно, че след като там е казал, че не иска да сте заедно ти си била с друг ма бас лова че е било само щот си искала да го забравиш ама той няма да го разбере 4е виновен си е само и единствено тойПървоначално написано от GaZaRkAtA_17
Ти се натискаш с други, явно има защо приятелите му да говорят лошо за теб. Я го остави на мира.
ама те не са били заедно така че има право да си се натиска с който пожелаеПървоначално написано от `Death`Whore``
neznam samo 4e me boli adski mnogo... i iam 4uvstvoto 4e nemoga da se vliubq v drug probvam s drugi mom4eta no ne prosto se 4uvstvam zaduljena kato sum s tqh.. a mi e vse taqa neiskam da e taka
Първоначално написано от GaZaRkAtA_17
![]()
ами за мен това момче не е много зряло и постъпва детински и някак си просто ити кат не можеш да говориш за чувства и не можеш да го забравиш и отделно той кат се държи скапано се сдухва цялата ситуация
Ами, не се натискай без дори малко чувства. Нужно ли е да си с някого?
Виж, дай ми някакъв контакт с това момче - GSM, Skype, e-mail, whatever!
Да го предупредя дори за миг да не ти се връзва на малоумните игрички. Хем си неграмотна, хем си глупава, хем си двулична.. Колкото и да не вярвате, някои представители на мъжкия пол не гледат само нагримираните ви лица и дълбоките ви деколтета.
И сега какво искаш - заебала си го заради друг, натискала си се с негов приятел, пробваш с други дали ще могат да го заместят и накрая твърдиш, че го обичаш. Абе я се тресни някъде, бах ви в неориентираните овце!
toi se drazni kato hoda s drugi ..govora 4e primerno ima vreme e tak 3 4 meseca ne si govorim ne se vijdame i az hoda s nekoe drugo mom4e i toi ili nekoi negov fr ni vidi i toi po4va mi se surdi i po4va da se duurji gadno a toi e super golqm jenkar i kurvar.... a az kvo da naprava ni6to ne prava..primirqvam se Ok toi nemoje mi prosti o6te ot predi pove4e ot godina 4e mu izneverih e az togava bqh dete basi ne 4e sa mn sum porasnala ama .. sa pone ne prava tolko gluposti kakto predi samo 4e toi neiska da povqrva 4e sum razli4na
Emi death whore ne e nujno ama kvo sama li da sum ? I ne e nujno vinagi da ima 4uvstva
тфа че си му изневерила малко променя нещатаПървоначално написано от GaZaRkAtA_17
![]()
emi ok i az sujalqvam za tova.. nemoga da promenq gre6kite ot minaloto a iskam da poema otgovornost za bude6teto i tova se opitvam da napravq no toi ne go razbira.. vseki put kato mu kaja obi4am te toi mi kazva 4e sum lujkinq i 4e neznam kakvo e da obi4am tova e vseki put..![]()
![]()
neznam kvo moga da naprava...
![]()
![]()
Kvi sa tiq gluposti samo frs puk sex pravqt.Az obiknoveno ne prespivam sus samo frsПървоначално написано от GaZaRkAtA_17
![]()
Ayudame olvidarte si te vas!