Цитирай Първоначално написано от GaZaRkAtA_17
e kvo sama li da buda??!?E toi hodi s koq li ne ..nekuf jenkar e ... i mi razpravq 4e az sum bila vinovna za tova .. i nekfi takifa...daje mi vika 4e ako trugnem to 6te e ni6to seriozno i 6te mojem da sme i s drugi.. i nekfi takifa...gluposti... ako se suglasa.. 6e mi kaje 6to se natiska6 s drugi i nekfi takifa... az dori neznam toi kvo o4akva i ne mi vqrva na nito 1 kazana dupa
може би е вярно, че ти със своите лапешки постъпки си го накарала да стане женкар женкар, неженкар, фактът си е факт - човекът е У-М-Е-Н. и като такъв, няма да ти даде поредната възможност да го нараниш .
знаеш ли какъв ти проблемът? не те боли сърцето, а егото. затова и не можеш да бъдеш сама... ако наистина обичаше това момче,щеше да си държиш краката по-събрани .
запомни едно - в неговите очи си к*рва и (ако наистина е умен) ще получи амнезия преди да ти даде 5869896968 шанс.
а ти верно малко си седни на задника и помисли защото, ок, той вече те мисли за к*рва, пр му също....не карай останалата част на света да мисли същото....
БИЛА СЪМ в твоята ситуация (хм а може би още съм...) и знам, че е трудно да спреш със случайните, нищо незначещи забивки и т.н. ...но по-добре да спреш, защото сама знаеш,че всеки следващ мъж, към когото нямаш чувства, те кара да се чувстваш още по-празна и сама тва е като наркотик. а ти вече знаеш с наркотиците човек как се справя