neznam nai veroqtno e taka...E az ne spa s vseki sre6tnat slu4valo se e po kuponi tfa nqma zna4enie ... no si prava vseki put use6tam po golqmo praznota e kvo da naprava .. neiskam da e taka...am nemoga se spra non stop mislq za mom4eta...na moreto.. bqh po su6tiq na4in...more e znam i e normalno samo 4e az mu bqh obe6tala 4e cqlo lqto nqma da buda s nikoi ne samo fizi4eski..i az si vikam sa na moreto nqma kak toi da razbere i v edna diskoteka v slun4ev brqg.. vidqh bratov4ed mu i toi mu e izdrunkal si4ko...e taka e dete sum az sum na 16 godini i tova mom4e e na tolkova...toi e edinstvenoto mom4e s koeto sum bila i e kolkoto men pove4eto mom4eta s koito sum bila sa vse pulnoletni... no eto v slu4aq za men tova nqma zna4enie...toi mi pra6ta pozdravi po edno mom4e ot negoviq klas koito mi e sused..i edna sutrin misleh da se ka4a na mar6rutkata i da otida kum negovoto daskalo samo 4e neznaeh kvo da mu kaja ako sum tam az kato go vida i e tka neznam kvo da kaja i samo se usmihvam i si mul4a