- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защто не правихме секс?
от izvestno vreme izlziam s mnogo simpati4no mom4e,predi malko ve4e se usamotihme.napravi mi neveroqten minet pri koito svar6ih dva pati![]()
no do sex ili svirki ne stignahme.use6ta6e se 4e mnogo me jelae6e.i se be6e vuzbudil.kaza 4e ima dve pri4ina da ne pravim sex no nqma da mi gi kaje(kaza go mnogo tajno ,sqka6 6te6e da revne vseki moment)!kakvo msilite stava.pomislih da si ima gadje i da mu e guzno da izneveri-no sa ni vijdali navsqkade puk i vijdam 4e e lapnal mnogo po men.be6e mu adski gadno kato si me izprati i me gleda6e adski milo i naistina misleh 4e 6te se razreve.ta kajete kakvo moje da ima?????????????????
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Може да е нямал презервативи или да си въобразява, че може да има сериозна връзка с теб и да не иска да бърза...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
може да го е страх или може да не е имал презарватив![]()
Забравил е да купи Кондоми човекаПървоначално написано от gazarka
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
e pone moje6e svirka,kato nqma kondom ne mislite li?
p.p mejdu drugoto poiska i naro4no mi napravi golqma smu4kakakvo stava????
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Така или иначе няма да си само с него, наеби се с друг. Какво ти пука?
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилата на форума!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
еми (малко ми е трудно да съм сериозна ама се пак) вероятно му има (или му няма ) нещо на пениса. като се замислиш сигурно е така.
АЗ СЪМ ЛУДА НЕ МЕ ЗАКАЧАЙТЕ ЧЕ...
хахахахможе да го е било страх
и срам
![]()
именноПървоначално написано от h0s7
АЗ СЪМ ЛУДА НЕ МЕ ЗАКАЧАЙТЕ ЧЕ...
moje naistina da mu e imalo ne6to na penisa i zaradi tva da ne e iskal nito svirka nito sex ili pak da ne e imal prezervativ i da go e bilo strah 4 esled svirkata nqma da mojete da se esprete i 6te minete kam sledva6tata faza - sex![]()
![]()
![]()
![]()
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
Има много варианти мойте предположения са следните:
1-во нямал е кондом
2-ро имал е проблем в този момент с генеталите
3-то не искал да избарзвате
4-то има си друго момиче и не иска да и изневрява ( малко вероятно)
5-то мислите за кура и го е страх да не си болна от нещо...![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
оле мн си злеееееееееееееееееееееее ееееее ти не знаеш кфо е секс и къде се пъха онаа раота оле не просто мн ме дразнишПървоначално написано от L0veG00d
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата-нз НЕ МИ ПУКА
Ami az imah edna podobna situaciq i nakraq momchetose okaza turchin-rezak HaHaHahA kakto i da e...moje da ima nqkakav problem i da go e strah da ti spodeli. Opitai se da go nakarash da govori, bez mn da go pritiskash. Dano ti spodeli
Ayudame olvidarte si te vas!
Като не ти пука кфо спамиш мойто момиче вие 14 годишните вече секс 3 ки 4 ворки сичко сте виждали и за 2 те мисля ви за тъпи путки ... дето се мислите за кой съм аз...Първоначално написано от Sexy_girl4eto
![]()
![]()
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
тогава не говори кат не ти пука кат искаш и кажеш нещо има ЛС - лични съобщение![]()
Явно е имал причини, какво значение има?Нали не сте правили секс, а и няма да имате сериозна връзка.![]()
da nqma nqkakva bolest..?
А изобщо пука ли ти за него? Най-лесното е да го питаш. Пуф, тая уста не ти е дадена само за..........
може да има само един ташак и да го е срам!![]()
zamislihte li se 4e moje da e bolen ot ne6to?
наи добре го хвани и на сила го накараи да те чука
![]()
може да го е било страх примерно,че бързо ще свърши
![]()
![]()
няма любов
Може да е девствен и да го е срам...или да е болен от нещо....