.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Да я търся ли още?

Вчера писах смс на една приятелка извън градът ми е и то доста ,защо не влиза в скайпа и тя ми каза ,че утре вечер (тая нощ) щяла да влезе ,че сега била изморена и неможела.Тя не влезна ,а най-странното бе ,че на ласт сийн и седи от предната нощ....Да я търся ли още или да я оставя?

Guest

Re: Да я търся ли още?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вчера писах смс на една приятелка извън градът ми е и то доста ,защо не влиза в скайпа и тя ми каза ,че утре вечер (тая нощ) щяла да влезе ,че сега била изморена и неможела.Тя не влезна ,а най-странното бе ,че на ласт сийн и седи от предната нощ....Да я търся ли още или да я оставя?
    ех, че си и ти. ми изчакай малко, всичко става - може да не е имала нет, да е излизала, или пък да не иска да си пишете...но не е само последната възможност. почакай ден-два.

Мега фен Аватара на koalka
    Остави я, нека тя те потърси, когато може.Явно има някакъв проблем и затова не влиза.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Остави я, нека тя те потърси, когато може.Явно има някакъв проблем и затова не влиза.
    +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    А като има проблем ,толкоз ли не може да напише един СМС ,ей не ме чакай ,не мога да вляза?

пп-Заебал съм телефона на 5 метра ,само и само да не го хвана а и напиша мерси ,че пак влезе.

Guest
    И понеже я знам и от един форум ,за тва ли е писала там 30 мин ,след като си легнах

остави я
    ако се сети да влезе - чудесно
    ако ли не - майната й
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от heartless*charm
    остави я
    ако се сети да влезе - чудесно
    ако ли не - майната й
    +1
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами може да не иска да си чати с тебе, щом явно е била на компа....не я търси, остави я тя да го направи, ако не го направи - сам си прави изводите

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ами може да не иска да си чати с тебе, щом явно е била на компа....не я търси, остави я тя да го направи, ако не го направи - сам си прави изводите
    Еми явно...Поне да каже ,не се да ми се оплаква...И ако не иска ,да ми напише един смс не ме занимавай повече и тва е...
    пп-Опцията изтрий контакта и на тила и на скайпа бачка яко

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Заеби я

Guest
    Цитирай Първоначално написано от summer flower
    Заеби я
    еми...

Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    ех, че си и ти. ми изчакай малко, всичко става - може да не е имала нет, да е излизала, или пък да не иска да си пишете...но не е само последната възможност. почакай ден-два.
    +1

Guest

Цитирай Първоначално написано от _-evilka_devilka-_
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    +1
    И понеже я знам и от един форум ,за тва ли е писала там 30 мин ,след като си легнах

Тва прочете ли го?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ти си я потърсил,но не сте се намерили-->оставия тя да те потърси.Ако иска ще го направи.

Направил си достатачно.остави другото в нейните ръце
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си