.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: trudno e

pitam za ....
    Guest

trudno e

takam .... mai mesec bqh s edno mom4e koeto mi be6e parvoto . bqhme zaedno 2 pati. imahme ugovorka 4e sme zaedno bez vrazka ili 4uvstva koito da vlojim.otna4alo ni6ty no posle go obiknah mnogo.skarahme se zarad tva 4e kaza 4e ima priqtelka ,toi ne razbra 4e se radvam za nego .znae6 obi4a6 li nqkoi 6e se radva6 4e e 6tastliv.toi pomisli 4e licemerni4a i se razsardi.posle moi priqteli se opitvaha da ni sdobrat no nqma6e uspeh.nqkvo momi4e se predstavq sega za men i mu pi6e sms ot moe ime i toi mi se sardi pove4e 6tot ne trqbva da kazvam s koi sam spala ako se razbere vsi4ky 6e se uslojni o6te.razbra 4e ne sam az , no prodaljava da se darji hladno.povreme na karanicata ni kaza 4e ne moje da zabravi men 6tot sam parvoto momi4e koeto e otvoril.mn.mi e trudno ne go razbiram.kak da se darja s nego?ne zapo4vam nova vrazka za6toto ako me vidi s drug moje da se razsardi i da si pomisli 4e sam go lagala 4e go obi4am.kak da se darja s nego i da mu pokaja 4e go obi4am i darja na nego ot mai mesec nasam e mnogo vreme a nemoga ve4e da izdarjam bez nego.obi4am go a toi sega si ima priqtelka nz dali izpitva ne6ty kam men .kak da napravq taka 4e da si priznae 4uvstavata kam men nezavisimo na koi?imam 4uvstvoto 4e ne e bezrazli4en 6tom mi se sardi zaradi takiva ne6ta.obi4am go . kak da postapq za da mi priznae vsi4ky kat se pali za nai-malkoto ne6to a ako govorim trqbva vsi4ki ne6ta da gi pregovorim i 6e se qdosa?kak da go predrazopoloja da me izslu6a a posle da mi kaje kvo 4uvstva kam men ?

този си има приятелка, по дяволите... а се сърди,че ти излизаш с други?!
    и което е по-лошо - ти допускаш тва да стане?!!?!?!?!?!?

я си гледай работата. хващай се с някой друг и остави този глупак да си живее скапания, откачен живот
    ако те обичаше, щеше да зареже тази, с която е => не те обича, просто има чувство за собственост. а ти не си предмет, нали? => БЯГАЙ.
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

ami prosto nqkoi den mu kaji che iskash da si pogovorite kato normalni hora bez da se syrdite i cupite i mu kaji sichko koeto kaza tuka i go popitai kakvo izpitva kym teb be z da uvyrta i tka ... pak nz dano se opravite uspeh
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

pogovori s nego.popitai go dali 6te otgovori na lubovta ti ili da go zabravi6.ako ti kaje da go ostavi6 go zabravi

Цитирай Първоначално написано от heartless*charm
    този си има приятелка, по дяволите... а се сърди,че ти излизаш с други?!
    и което е по-лошо - ти допускаш тва да стане?!!?!?!?!?!?

я си гледай работата. хващай се с някой друг и остави този глупак да си живее скапания, откачен живот
    ако те обичаше, щеше да зареже тази, с която е => не те обича, просто има чувство за собственост. а ти не си предмет, нали? => БЯГАЙ.
    мдам..така си е..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си