- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- MARLIN MANSON ???
абе клиповете са му мн добри.... визията (харесвам това че е различен и се различава от останалите....
страхотен ..мн кефи!
Първоначално написано от Myxaxaxa
пхахахахахахаха...групата?![]()
Иначе не го харесвам:нито визията,нито песните.
Кофти е да се правиш на разбирач, пък да не знаеш, че са група... носеща псевдонима на вокалиста.Първоначално написано от extreme_
пхахахахахахаха
Нито мога да кажа , че ме кефи нито , че ме дразни има 2-1 хубави песни ...
we give it all.
изрод
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Кога чу Marilyn Manson за пръв път?Първоначално написано от sexx_na_exx
Мерлин Менсън е и певеца и групата..Но мисля,че групата вече я няма...Не разбирам от тоя извратеняк...Да си извадиш ребарата за да си духаш//![]()
Май е откаченичко...
London Tipton
Не ме кефи... Може би защото е някакъв извратен такъв (май си беше сменял пола или нещо от сортаПървоначално написано от Tomi-stile
). Иначе като музика веднъж бях с едни металяги на купонче и след доволно количество бира и водка, музиката на менсън ми понасяше
Но със сигурност не бих си пуснал такова в нас
![]()
И т'ва го казваш в качеството на?
http://en.wikipedia.org/wiki/Marilyn_Manson_(band)
харесва ми единствено tainted love,а като визия-не ми харесва! :P
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Единствен, Неповторим, Уникален!![]()
Радвам се на всяка една негова песен!
Стайлингът му е мега див!
![]()
В лудоста си се довършвам! И плача и се смея! И границите на логичното започвам да преминавам !. . .
И на мен не ми харесва! Направо ми се повръща от тоя изрод!Първоначално написано от Rock & Roll Queen
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
nekuv ujasen,ivraten,gaden i izob6to ne me kefi otvratitelen e!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
некъв супер ми е странен ... и музиката му е странна ... не ме кефи .. особено излъчването и това че е супер ... потресаващ по отношение на държание и поведение ...![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Харесвам го като музикален стил, като песни, но не и като визия. Ми... не е грозен, но се прави на такъв. Особено, когато прекали с глупостите около хореографията.
Но се възхищавам на смелостта му: да прави, това което иска и което му харесва, да не му пука от хората и да не му пука колко го мразят някои... !!! Това е личност, достойна за увважение!
А бе пича има яки песнички ма понякога се улива по отношение на екстравагантноста си.![]()
protiven mi e
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Какво мислите за "НЕГО" ???Миии... за "то" мисля, че наистина е яко, да има свой собствен стил, и прави каквото си щее.. ии.. ама иначее... не съм му някаква запалена фенка
Ииии, най-якаа му песен е "Тhis is the new SHIT"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от nicolepcd
И аз не съм му запалена фенка,но тази песен просто ме вдъхновява да прая странни работиАе жестока просто
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Не ми допада.Прилича ми на извратеняк,перверзник и т.н.Музиката му е леко хахава.Визията не е лоша.
Body of a virgin
Soul to the Devil's kin
Your God is me
In all that you see