Така...преди известно време, няколко месеца, бях ви разказал за една абсурдна история от градът, в който живея в момента. Свързана беше с графитите. Не предполагах, че може да има нещо по-абсурдно, но грешах...преди няколко дни ми разказаха...нещо уникално.
Един колега от бачкането, драска редовно, ала-бала...една вечер след работа решил и се качил на някакъв стълб, за да тагне. Качил се, тагнал и всичко точно, но явно някой го е видял и е звъннал на куките, защото колкото и нереално да ви звучи, от нищото едва ли не, се появил хеликоптер, който започнал да го следи...това било около 30мин. Отишъл той на една от спирките на влако-трамвая, аз така му викам, а там го чакали не една, а три полицейски коли. Човека имал няколко неупотребявани флакона, които естествено били взети. Разправии и т.н. предполагам е имало, както и да е...на другия ден или няколко дни след случката, не съм сигурен, някаква кука дошла в бачкането, дала 1000$ глоба на колегата и започнала да убеждава мениджъра да го уволни . Естествено, мениджърът не се съгласил. Това е....сами можете да видите за какви абсурди става въпрос в Канада и по-специално в Калгари.