- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Поредния абсурд...в Калгари, Канада
Когато надраскаш някоя сграда, това е вандализъм. Ако на мен ми надраскат къщата, изобщо няма да ми пука за художествената стойност на това, което са надраскали. Нормално е да е незаконно да драскаш където ти кефне.
Имам въпрос. Казваш, че драскането трябва да се озакони. Как си представяш условията, при които това ще е позволено?
бляя...ще се загуби тръпката ако се озакони..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Нищо нередно невиждам.
Викнали са хеликоптер щото не са знаели какво прави на този стълб - възприели са го като терорист.
@Majestic12
много филми гледаш момче
даааам, можел е и пластична операция да си напраи с комплекта "Направи си сам"
![]()
Не си прав.Първоначално написано от Мо6no
Да, наистина е можел да направи разни неща, които малко или много да му помогнат, но в такъв момент трудно би се сетил за тях...като е кръжал хеликоптер над него.Първоначално написано от Majestic12
![]()
Еми така е в другите страни ...
Така че българските "райтъри" да се радват ,че могат да се оттърват само с бой и някаква минимална глоба![]()
50%*Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Лет ми сий ит?![]()
ъхъъъъъъ найс.
Бе човек,тука пишат глоби,ако не си изправиш гумите на колата при паркиране...Първоначално написано от p4elata_brumze
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Първоначално написано от exploitedteen
Отговори ми на един въпрос- Защо трябва да се съди за това изкуство най-вече по не до там добрите произведения, така да се каже?
Имам предвид да се озакони на определени от общината места.Първоначално написано от Lake_bodom
Могат да се направят стени, на които райтъри да могат да се изявяват без проблем. Могат да се провеждат и конкурси за графити. Това няма да премахне "вандалстването" напълно, но ще го намали значително. Отделно, по-честото провеждане на джемове също би било от полза.
Варианти и идеи колкото искаш. Важното е някой да има желание да ги осъществи...а и като се замислиш...няма да струва много.
Едно нещо не може да се хареса от всички.Първоначално написано от exploitedteen
Ти във Флорида ли беше?Първоначално написано от Ziezi
Ко прайш там...зубриш или... ?
Ти какво знаеш....за закъснение от 1 мин. , в буквален смисъл, -5% от оценката за класа, който карам в момента.![]()
![]()