.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Когато надраскаш някоя сграда, това е вандализъм. Ако на мен ми надраскат къщата, изобщо няма да ми пука за художествената стойност на това, което са надраскали. Нормално е да е незаконно да драскаш където ти кефне.

Имам въпрос. Казваш, че драскането трябва да се озакони. Как си представяш условията, при които това ще е позволено?

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    бляя...ще се загуби тръпката ако се озакони..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    Нищо нередно невиждам.
    Викнали са хеликоптер щото не са знаели какво прави на този стълб - възприели са го като терорист.

@Majestic12
    много филми гледаш момче

Супер фен
    Град
    Мбабане
    даааам, можел е и пластична операция да си напраи с комплекта "Направи си сам"

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Изкуство? 90% от графитите и драсканиците не струват нищо и не са никакъв вид изкуство....
    Не си прав.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Що просто не е качил на първия автобус?
    Или не е влязъл в някой голям магазин и не е останал там 30-40минути правейки се , че разглежда?
    Виж, това не съм го питал, но да помислим...дори и да беше влязъл в някой голям магазин, полицията пак би го намерила...сигурно и магазина би затворила...смятай, щом дигат хеликоптер за подобно нещо...

От няколко десетки метра височина, доста лесно се запомня човек как изглежда?
    Можел е доста лесно да си свали горната дреха и да я остави в магазина (предполагам струва по-малко от 1000$) в тоалетната примерно, заедно с флаконите . Можел е да си оклепе с нещо за ядене(ако е в хранителен магазин), или просто да скъса отреже част от косата си, ако намери ножица .
    Можел е доста неща да направи с който да си промени вида.
    Да, наистина е можел да направи разни неща, които малко или много да му помогнат, но в такъв момент трудно би се сетил за тях...като е кръжал хеликоптер над него.

Супер фен
    Еми така е в другите страни ...
    Така че българските "райтъри" да се радват ,че могат да се оттърват само с бой и някаква минимална глоба

Супер фен
    Едно

Две

Три

exploitedteen ,първите 3 примера,които ми цъфнаха пред очите

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Изкуство? 90% от графитите и драсканиците не струват нищо и не са никакъв вид изкуство....
    Не си прав.
    около 95%

докажи останалото...

на хората им е писнало от некадърници с флакони, които си драскат тъпотиите...

както казах- драскай у вас...
    50%*
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен
    Лет ми сий ит?

Супер фен
    ъхъъъъъъ найс.

Голям фен Аватара на Ziezi

Re: Поредния абсурд...в Калгари, Канада

Така...преди известно време, няколко месеца, бях ви разказал за една абсурдна история от градът, в който живея в момента. Свързана беше с графитите. Не предполагах, че може да има нещо по-абсурдно, но грешах...преди няколко дни ми разказаха...нещо уникално.
    Един колега от бачкането, драска редовно, ала-бала...една вечер след работа решил и се качил на някакъв стълб, за да тагне. Качил се, тагнал и всичко точно, но явно някой го е видял и е звъннал на куките, защото колкото и нереално да ви звучи, от нищото едва ли не, се появил хеликоптер, който започнал да го следи...това било около 30мин. Отишъл той на една от спирките на влако-трамвая, аз така му викам, а там го чакали не една, а три полицейски коли. Човека имал няколко неупотребявани флакона, които естествено били взети. Разправии и т.н. предполагам е имало, както и да е...на другия ден или няколко дни след случката, не съм сигурен, някаква кука дошла в бачкането, дала 1000$ глоба на колегата и започнала да убеждава мениджъра да го уволни . Естествено, мениджърът не се съгласил. Това е....сами можете да видите за какви абсурди става въпрос в Канада и по-специално в Калгари.
    Бе човек,тука пишат глоби,ако не си изправиш гумите на колата при паркиране...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не си прав.
    около 95%

докажи останалото...

на хората им е писнало от некадърници с флакони, които си драскат тъпотиите...

както казах- драскай у вас...

Отговори ми на един въпрос- Защо трябва да се съди за това изкуство най-вече по не до там добрите произведения, така да се каже?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    ...Казваш, че драскането трябва да се озакони. Как си представяш условията, при които това ще е позволено?
    Имам предвид да се озакони на определени от общината места.
    Могат да се направят стени, на които райтъри да могат да се изявяват без проблем. Могат да се провеждат и конкурси за графити. Това няма да премахне "вандалстването" напълно, но ще го намали значително. Отделно, по-честото провеждане на джемове също би било от полза.
    Варианти и идеи колкото искаш. Важното е някой да има желание да ги осъществи...а и като се замислиш...няма да струва много.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Едно

Две

Три

exploitedteen ,първите 3 примера,които ми цъфнаха пред очите
    тези отнесени към неизброимото количество грозотии... как ти се струва... даже първия не ме кефи много... в личната колекция имам в пъти по-добри...
    Едно нещо не може да се хареса от всички.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Поредния абсурд...в Калгари, Канада

Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Така...преди известно време, няколко месеца, бях ви разказал за една абсурдна история от градът, в който живея в момента. Свързана беше с графитите. Не предполагах, че може да има нещо по-абсурдно, но грешах...преди няколко дни ми разказаха...нещо уникално.
    Един колега от бачкането, драска редовно, ала-бала...една вечер след работа решил и се качил на някакъв стълб, за да тагне. Качил се, тагнал и всичко точно, но явно някой го е видял и е звъннал на куките, защото колкото и нереално да ви звучи, от нищото едва ли не, се появил хеликоптер, който започнал да го следи...това било около 30мин. Отишъл той на една от спирките на влако-трамвая, аз така му викам, а там го чакали не една, а три полицейски коли. Човека имал няколко неупотребявани флакона, които естествено били взети. Разправии и т.н. предполагам е имало, както и да е...на другия ден или няколко дни след случката, не съм сигурен, някаква кука дошла в бачкането, дала 1000$ глоба на колегата и започнала да убеждава мениджъра да го уволни . Естествено, мениджърът не се съгласил. Това е....сами можете да видите за какви абсурди става въпрос в Канада и по-специално в Калгари.
    Бе човек,тука пишат глоби,ако не си изправиш гумите на колата при паркиране...
    Ти във Флорида ли беше?
    Ко прайш там...зубриш или... ?

Ти какво знаеш....за закъснение от 1 мин. , в буквален смисъл, -5% от оценката за класа, който карам в момента.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си