Здравейте!
Днес какъв дявол ме накара да поразгледам снимките в някои сайтове, просто ей така нямаше какво да правя.И съвсем случайно попаднах на снимките на гаджето ми-Стефан. Останах наистина изненадана, защото ми беше казвал, че това са"глупости". Някакво любопитсво от вътре ме разигра и потърсих и в другите сайтове. И какво виждам- над 10-тина снимки и то всичките негови. И във всеки един сайт той търси - Секс. Пак от любопитсво разгледах и приятелите му, упомрачителните му коментари, които беше оставял на някои от девойките събудиха ревността ми.
Но коментарите на едно момиче от сорта на " кога пак ще се видим.. мило много ми липсваш...ще те чакам утре..." ме довършиха напълно Някакви лоши мисли минават през главата ми и не спирам да мисля за това. За всичките му тези акоунти в сайтовете му за запознанства, за написаните там искания, за коментарите му...заболява ме, че освен на мен казва тези думи и на други макар и на чат
С него се запознахме точно от такъв сайт и вече ходим 7 месеца и наистина много си го обичам,но това,което видях днес ме притесни.Никога не ми е споделял, че още се занимава с сайтовете за запознанства( след мен). Какви ли не мисли днес ми минаха през главата... Кажете какво да направя, дайте ми съвет. Питала съм го дали има регистрации но той каза" НЕ, не ми трябват вече"излъга ме..