- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Значки :P
naposledak vs sa ludnali po zna4kite i vaprosat mi kam vas e znaete li kade se prodavat zna4ki v 6umen i Varna
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
za tezi zna4ki za koito az si mislq trqbva da gi prodavat v magazinite na tumno
No matter where you go, there they are...
i az mislq 4e v nat1mno gi ima az s1m ot ruse i vse se kanq da otida do tozi magazin da si kupq ne6to ama se ne hodq!!moje da ima i v nqkoi magazin za junjuriiki!
Nikoga ne e k1sno da napravi6 na mr1snika mr1sno,kolkoto po-k1sno tolkova po-mr1sno!!
mda i az tfa 6e kaja 4e vuv Vn pone v Na tumno e fra6kano![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
За кви значки стаа въпрос?![]()
Във Варна можеш да намери значки в "Happy House", със сигурност го знаеш, намира се в центъра до шадраваните. Също в "Оз" или "На Тъмно". Понякога има и в магазините "всичко по левче" ама са тъпи![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
В "Аксесоари" също имаПървоначално написано от SexYMove
![]()
pls kajete kade ima magazin za zna4ki i hekove v Burgas pls.... kajete trebva mi spe6no =)
И аз сьм от Русе.А по темата както казаха повечето в "На тьмно" ги имаПървоначално написано от SexYMove
![]()
позьорскиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Лол .... кви са тия позьорски значки,че не ми е ясно... О.о
Във варната имаше един магазин хепи хаус май се казваше или... абе нещо там хаус. Там има хубави значки
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Ти акто едно истинсто тру носиш непозьорски значки нали...Първоначално написано от Emo Doll
Като ония недоебаните от моя клас,дето са шляпнали по една еврейска звезда и/или некой череп и ареее...кви сме яки...
На въпроса що го носиш тва...отговора е.."Ми не знам...зех си го от метъла"
![]()
Може да си поръчате и онлайн от сайта на "На тъмно"...
еми мила, не нося значкиПървоначално написано от Madness
Еми във Варна има в магазина по левче до ЖП гарата...Има голям избор,ама по-добре си ги купи от някой магазин като "На тъмно"...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
В "На тъмно" има адски много.
За тези,които питат какви значки,ето такива
В артбокс на графа има разни хипарски, някои от на тъмно, мухоморка
а хубави значки на групи в столицата,колкото и да не ми се ще да го признавам пред себе си, НЯМА![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?