- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас?
Красотата е усещане. И наистина...за някои хора някой е незабележим, а за други е забележително красив. Разпространено е схващането, че ако имаш правилни черти, си красив. Така и не можах да разбера какви са тези "правилни черти" на лицето...всяко лице е различно. Аз например имам ужасен нос, но някои хора твърдят, че съм много красива...Пак давам за пример себе си 8-[quote="heartless*charm"]рос. Ако е за приятелство...външният вид е без значение. Обикновено когато не съм общувала с някого, си изграждам представа за него по външния вид, което е нормално. Но дори тя да е много лоша, ако видя, че е свестен, няма да ме интересува другото. А ако е за гадже...не може човек да бъде с някого, който въобще не го привлича...може да бъде чаровен, може да бъде висок или мускулест и това да те привлича в него, но трябва да има нещо. Оттам нататък ако е глупав, прост или просто не е свестен човек, отношенията се прекратяват, защото вътрешността е по-важна. Казвала съм го и преди - външният вид има значение само за започване на връзката и отчасти за секса.
Тук не съм съгласна. Някои от световноизвестните грозновати хора са доста чаровни всъщност. А аз мога да ти кажа, че за мен Анжелина Жоли не е красавица...тези устни са ужасни. А тя е един от хората, които се водят универсално красиви.Първоначално написано от heartless*charm
Възможно ли е да бъде по-красиво?