.

Виж резултатите на анкетата: За или против сайтвете за запознанства?

Гласували
69. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Против

30 43,48%
  • За

39 56,52%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

За или против сайтовете за запознанства?

Гласувайте за или против сайтовете за запознанства. Обосновете се зашо .Имате ли акаут в някой сайт?Знам че има подобна тема,но тя се отнася за личен случай,така че гласувайте в анкетата. \/
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Те са по-зле и от каналите "София" и "България" в мирката - там се регистрират отчаяните и/или курвите /женски и мъжки/.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Имам регистрация,но не използвам тези сайтове толкова за запознанство,колкото да разглеждам снимчици и да търся някои френдове или познати,с които отдавна не сме се виждали и си разменяме скайп и така.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Имам регистрация,но не използвам тези сайтове толкова за запознанство,колкото да разглеждам снимчици и да търся някои френдове или познати,с които отдавна не сме се виждали и си разменяме скайп и така.
    и аз съм нещо в тоя стил...
    само приятелите си търся там...и то не в бг сайтовете
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Против

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you

И аз съм така и невиждам смисъл да сам против тях не ми пречат и невиждам нищо лошо в тях
    People Allways Leave !!!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Те са по-зле и от каналите "София" и "България" в мирката - там се регистрират отчаяните и/или курвите /женски и мъжки/.
    Браво айде пак големи сравнения,сега се оказва че съм курва или отчаяна!?!Защото по някаква случайност имам регистрация в такъв сайт.И ако нямаш нищо напротив регистрирала съм се там,защото имам приятел,с който няма друг начин да поддържам контакт...,понеже човека не признава е-майл,скайп и т.н.
    A qui

Говоря в общия случай. Интересно как този твой приятел признава само сладур.ком или подобен сайт като начин за общуване...това говори много за него
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

попринцип съм за щото е яко да се запознаваш със хора на тфоита възраст ама може да попаднеш на некои педофил

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Аз съм ЗА.Имам регистрации в такива сайтове, щото ме мързи кат си чатя с някой и кат ми каже:"Дай pics " и аз да пращам на всеки..тъй е по лесно даваш линка и готово

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Против съм! Не ме кефят
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ми допадат.Следователно съм против.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Говоря в общия случай. Интересно как този твой приятел признава само сладур.ком или подобен сайт като начин за общуване...това говори много за него
    Да е бахти улигофрена. По-точно ти си тъпата да се оправдаваш така...
    Ако найстина момчето няма IM и ползва подобни сайтове вместо IM значи е спекъл тъпак.

Тея сайтове са точно:
    ...по-зле и от каналите "София" и "България" в мирката - там се регистрират отчаяните и/или курвите /женски и мъжки/.

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Против съм! Не ме кефят
    и аз съм така.

аз съм за тъй като там може да се срещтне мн приятели а даже и гаджета аз с мойта най - голяма любов се запознах така в един саит и бяхме мн щастливи цели 10 месеца наистена има големи идиоти но има свестну момчета и момичета
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Цитирай Първоначално написано от bobka
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Против съм! Не ме кефят
    и аз съм така.
    и аз кат' вас

Guest
    Само в БЪЛГАРИЯ има такива сайтове РАЗРЕШЕНИ за непълнолетни, навсякаде другаде трябва да имаш 18/21 години за да се регестрираш.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Само в БЪЛГАРИЯ има такива сайтове РАЗРЕШЕНИ за непълнолетни, навсякаде другаде трябва да имаш 18/21 години за да се регестрираш.
    BG SUX

Мега фен
    Град
    София
    По проницип никога не съм имала регистрация в такъв сайто ,а и не искам де.но не съм против тях.Имам двама приятели,които се намериха точно там и вече имат доста дълга връэка.Щом има хора,които иэпитват потребност от тях,що не?Эа съм.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    По проницип никога не съм имала регистрация в такъв сайто ,а и не искам де.но не съм против тях.Щом има хора,които иэпитват потребност от тях,що не?Эа съм.
    i az taka
    Just haters make me famous! εĭз

Твърдо против!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Цитирай Първоначално написано от i am not okay
    нямам нищо против

Мда и аз нямам....

Какво ме интересува. =D>

!!!!!!
    Guest
    Твърдо За!!
    В такъв сайт намерих приятелката си !! Не виждам нищо лошо в това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си