- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против сайтовете за запознанства?
Против.Там има засилено присъствие на позьори пък и не се различават по нищо........дори понякога бъркам кое същество от кой пол е.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
нямам нищо против тези сайтове,но се си мисля,че по-добре да се запознаеш с някои очи в очи,отколкото чрез някъв сайт
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
Не съм против, но никога не бих си направила акаунт в такъв сайт. Дори изобщо не ги гледам. Всички са абсолютно еднакви. Пък и много ме дразнят някакви супер LiGaFi NadPiS4eTa KaT0 TeQ. Mn Vi LoF Si4kIiiIiI
Ужас.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Първоначално написано от `Death`Whore``
Ъъъ. Няма какво повече да кажаПротив съм
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
аз съм закво лошо има да си качиш снимките някаде и да те гледат други хора пак и се запознаваш с много хора.Тея дето са против сигурно не се харесват и не искат да се покажат на другите
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Нямам нищо против сайтовете за запознанства. Но аз никога не бих се регистрирала в такъв сайт![]()
Е защо не аз имам акаунти в такива сайтове... Никога не са излишни приятели...!
Нямам нищо против, всеки има право сам да избира дали да ги ползва. Аз не ги използвам, нямам регистрация, открила съм подходящия за мен човек и не ми трябва друг.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз съм ЗА! Не мисля че има нещо лошо да се запозанеш с печени хора(не че всички са така има много комплексари/ки) какво пречи човек да си попише и сподели евентуално понякога на непозант е по-лесно да се споделя аййй много съм готин но никоя не ме уценява(вътрена и външна красота) тцтц провал съм :Р
Поеми във вярната посока
Първоначално написано от sexy_for_you
i az![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от tuzaro
Ммм, честно да ти кажа преди се зарибих да пробвам флиртчето, сладура и аха.бг. И всеки ден ме заливаха с отвратителни писма относно кво яко маце съм и как всички ме искат в леглото си. И ми писна. Сега вече не се занимавам с такива простотии, точно защото ми писна да си губя времето с многото унизителни писма. Аз да не съм парче месо, че да се излагам на показ и да чакам другите да ме одобрят? На кой му е нужно чуждото одобрение и то под формата на гнусни изтъркани комплименти и покани за ебня?..
П.П. Въпросите са риторични, всички знаете отговора.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Нищо против нямам, даже имам регистрация в сладур.Само че не съм там за да си търся любов, а просто ми е интересно да разглеждам профилите на хората, а пък с някой може и да се запознаем - нищо лошо няма![]()
хъхъ..
Ако човек иска да си намира познати по интернет, да пробва да ги намира не с външен вид, ако целта му не е да прави секс. С някои приятели съм се запознала във форуми например. А и има разлика между сайт, в който си слагаш снимките, и сайт за запознанства. Аз имам акаунт в Майспейс, но не за да общувам с хора или да си търся гадже...и нямам разголени снимки. Сложила съм какви ли не простотии там...Първоначално написано от tuzaro
Възможно ли е да бъде по-красиво?