Здравейте, ще се опитам да разкажа на кратко историята си и да помоля за някакъв съвет, защото съм МНОГО объркан! Значи историята е много дълга и сложна, но както казах, ще се опитам да съм максимално кратък! Има едно момиче, което обичах до полуда и с нея тръгнахме след известно време, в което бяхме най-добри приятели. В това време тя си имаше гадже, за което казваше, че обича много (тя ми споделяше всичко като най-добър приятел) Обаче той се оказа отвратителен човек и тя самата разбра, че той е бил с нея само и единствено заради секса. След като той се изгаври с нея (нямам предвид физически) те се разделиха и известно време след това ние двамата с нея тръгнахме!!! Но, за съжаление, най-приятното време за мен беше много кратко! Дойде един момент, когато тя искаше да се разделим без да ми каже защо и ми каза вече да не я търся и, че ако и се обадя или се опитам да я потърся по някакъв начин ще бъде бясна. Имах чувството, че някой ме е убил, просто не знаех къде се намирах! Все пак преди това бяхме много близки приятели дълго време, и зведнъж тя отказа да се виждаме! Един ден случайно я видях отдругата страна на улицата.......беше с бившия си приятел (същия, за който тя самата беше осъзнала, че иска само секс) Те не ме забелязаха и аз се направих, че не съм ги видял. Скоро се видях с един общ приятел и той ми каза, че тя найстина е тръгнала с бившия си, под предлог, че той се е променил, а пък тя много го обичла! Но пак се разделили, очевидно той не бил се променил, ходели още три месеца. Малко след това тя ми се обади и с един мил глас ме пита как съм. Искаше да се видим. Не можех да и откажа и се видяхме. Държеше невероятно мило и се опитваше да флиртува с мен. Така стана, че се видяхме няколко пъти и на мен ми е ясно, че тя пак иска да сме заедно! И тук идва проблема - не знам какво да правя!!! Не мога да отрека, че силните чувства към нея още не са изчезнали, но от друга страна страшно много ме боли от нейното държание и отношение към мен и от това, което направи преди няколко месеца! Много ще бъда благодарен на всеки, който се опита да ми даде някакъв съвет!
Благодаря Ви предварително и Ви желая весел ден!