- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- харесвате ли емотата
понеже в тпя сайт се заформя някаф спор за емотата като хората ако познавате някой които симпатизита на тах нека сподели мнението си
САМО без глупави изцепки от сорта "тея са педераси"и т.н.
тея са баси педалите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Твърдо НЕ![]()
аве секи ден ли пускате еднакфи теми![]()
Ми някои от момичетата ме кефат.... ама за момчетата NO COMENT
![]()
People Allways Leave !!!![]()
![]()
Първоначално написано от FuckLove
+1![]()
otvratitelni sa![]()
![]()
![]()
![]()
готини саегати сладурите
напрау да ги нацелуваш
![]()
НА КАФЕВО !![]()
e tva sa moite horaloff u
![]()
Tomi-stile каза: awe nema blaskator , koito da e sad we. Nemame tolkofa moza4ni kletki za da go osyznaem
Abe mani gi tiq venorezci.................... e ima nqkoi hubavi pichki ama to nestava s tqh... tokuvij kat si prereje venite ti si vinoven a momchetata sa pederasit(emotata) abe kato cqlo METALITE sa IZRODI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e ima i svestni metali ama ne sa poveche ot 20 % drugoto e sgan i izmet
+1Първоначално написано от h0s7
Emotata nqmat ni6to s metalite..emotata slu6at emocore, ne METAL!!Първоначално написано от Анонимко
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
пПф нЕ сА мИ нАправИлИ нИщО, чЕ дА гИ мрАзЯ...нЯмАМ нИщО прОтИв тЯх...всЕкИ сИ Е рАзлИчЕн сЕ пАк!
![]()
=D> точноПървоначално написано от I'm crazy
кфи са тея емота бе.налъхали се и си пуснали токио хотел (примерно) и трябва да ги дискотираме всеки ден ли ?
Първо темата е адски тъпа,защото има поне още 30 като неяи односно въпроса ти...ами аз имам приятекла емо...ми да ти кажа хи4 не ми харесват...мислят си,4е имат най-много проблеми от вси4ки останали хора
![]()
Само разправят колко били нещастни...как света и вси4ко останало им обърнало гръб...как щяли да си прережат вените...как по цял ден пла4ели...и некви такива темподобни глупости
Ебати ...те ако бяха нормални пове4е от половината им проблеми щяха да са решени
И къв е смисъла да си емо?! Няма смисъл,ако си мислиш,4е така хората ще ти обърнат внимание и ще те съжалят...хаха...емотата пробуждат само едно 4увство в мен
СЪЖАЛЕНИЕ нищо пове4е
![]()
момчешко емо няма...всичките са емо гърлс![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
познавам един що-годе нормален, и не носи лепнали панталони![]()
абе беше си пич, и не мислеше, че има огромни, ужасни и трагични проблеми...абе не беше лошо момче...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от alice sw
![]()
![]()
Защо говориш в минало време?
Още ли е живо мом4ето?
![]()
...поредната такава тема...
има множество подобни...![]()