.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

коя беше първата ви любоф

споделете няма лошо

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кой беше ли?Беше обикновено и скромно момче.Запознах ме се чрез най-добрата ми пр-ка и неговия приятел.Харесах ме се и тръгнахме.Ходих ме 5 месеца.Е,стига ти толкова инфо.

първата ми любов беше и последната. човекът беше тотално не мой тип
    оттогава мина мн време и нещо не мога да обичам...
    за сега
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от heartless*charm
    първата ми любов беше и последната
    оттогава мина мн време и нещо не мога да обичам...
    за сега
    И аз съм тей,но в това няма лошо.

бях отишла да видя моя съученичка и така се срещнахме все още сме заедно и много много много се обичкаме

Guest
    този с когото спах за пръв път, този с кого бях мн малко време и този когото все още харесвам.

Мега фен Аватара на Blab
    исках му автограф в 5-и клас , 'щото приличаше на Сашо от Д2...след 2 години му пратих валентинка...и той ме издирваше да ме бие, сигурно ...и си тръгваме ние с 2 девойчета...и вървим към спирката..., а той идваше след нас...."Здравейте, момичета.Някоя от вас да познава *** от 7в?"...сраааам, срааам
    Сапунджиев, к'во да го правя, красавец неземен

хах, нямам си работа, та споделям глупости)

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Първата любов...срещнах го преди 3 години.В даскало.Беше от моя клас и сега пак ще бъде.Все още го обичам...
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

parvata mi lubov be6e sin na klasnata mi една година по-голям от мен и на жси4ки екскурзии маика му(класната ни) го жзима6е с нас и така стана ама же4е е минало
    TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.

Мале как съм писала
    TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.

GaZaRkAtA_17
    Guest
    purvata mi liubof..hm..toi hode6e s edno momi4e po to4no edna kurva deto mn q mrazeh i otidohme da q bie i toi be6e tam v negoviq kompiuturen klub i toi nekuf sedi takuf i vika are ostavete q nekfi takifa a toi be6e mn mn sladuk i az vikam na moite fr ostaite q i posle vseki den hodeh v kluba xaxa i sled 1 sedmica toq q zarqza taq i trugna s men axax i sled o6te 1 2 sedmici taq q smazahme ot boi .. mejdu drugoto o6te go obi4am tova mom4e pff.. am se radvam 4e toi ve4e ne me obi4a xxa pone nqma go naranqvam Hubavi vremena bqha predi 2 godini i sa nqma pove4e liubof JUST SEX

Мега фен Аватара на koalka
    Обичах го много, ходихме година и 8 месеца.Наистина беше хубаво, но всяко нещо си има край и той дойде.Това е, иначе той е невероятен човек.

ми.. мойта първа любов е едно момче което винаги ще обичам запознахме се в един саит , един ден бях в една аверка и нямаше какво да правим и той доиде да се запознаим и така излязохме 2 пъти и тръгнахме бяхме заедно 10 месеца
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

leleeee tuk si4ki tragnali da biqt nekvi drugi i taka sa fanali xaxaxa АНИМАЦИОННИ ГЕРОЙ ina4e moita parva lubof be6e kogato bqh v 6 kl o6te q haresvam
    Tomi-stile каза: awe nema blaskator , koito da e sad we. Nemame tolkofa moza4ni kletki za da go osyznaem

purvata mi lubov be6e ot moeto daskalo-rus sas sini o4i ...minalo zaminalo

Еми ученическа... 6 клас той се влюби в мен.
    7 клас аз в него, но той си имаше приятелка. Разигравахме си.
    Бележки .. разговори тук там, писма хаа.
    8 клас тръгнахме, но се наложи да скъсаме след 10 дни.
    Мислех го 1 година след това. Общо взето сме се разигравали и ми е бил в главата 4 години, а сега като се видим можем само да се базикнем за тия лапешките неща
    Иначе много си го уважавам и той мен.
    Но след него имах няколко други зарибявки, но не и гаджета, а най-дребната ми зарибявка... се превърна в най-серозното нещо за мен до сега 2 години с едно лайненце, но моето лайненце.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

първата ми любов беше едно момче от моя клас което ми беше страшно добър приятел.след като се влюбих в него в др не съм...

Първата ми любов беше някъде 5-6 клас беше от квартала децки глупости.
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

а моята 'първа' любов беше Владко от детската градина
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    моята беше Христо

и кво ви интересува вас това?!?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Re: коя беше първата ви любоф

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    споделете няма лошо
    тъй като незнам какво е това "любоф"
    ще ти дам снимка на първото ми гадже >

Guest
    първия път, когато хлътнах (нека не го нарчам любов) беше по един много луд и интересен съученик. той беше от този тип - нахакан, леко арогантен, но със светски обноски и ум като бръснач. така се случи, че не ходихме, но коленете ми омекваха често покрай него...после ми мина. сега вече сме във ново училище, и двамата в едно и също, познаваме се от 5 или 6 години и остана един от най-близките ми приятели. това ми харесва. не заменям такъв приятел в никакъв случай за някаква си краткотрайна афера.

ох спомени.първата ми любов беше едно момче с 5 години по-голямо от мен.в началото бяхме само мн добри приятели.после аз пораснах и той ме хареса и тръгнахме.имахме мн хубави моменти,но той ми изневери и така свърши всичко.уж мн държеше на мен,а от няколко месеца един sms не ми е написал шибаняка
    We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!

Повече от фен
    Ами,бях седми клас!Бяхме приятели уж!В училище се базикахме и т.н.!Аз като го видех не можех да обеля 1 дума!В началото отой ме харесваше аз се дърпах(нали съм голямата работа ),после стана обратното по същата причина!Така и не тръгнахме!Беше с 4 год. по-голям от мен!Харесвах го цели 2 год.-за мен са си много и то без да ходим,без нищо !Сега разбирам,че е било грешка!

Град
    Благоевград
    Първата ми любов ... запознахме се преди няколко години. Може да се нарече "любов от пръв поглед". Той всъщност живееше в друга държава и си идваше само през лятото. Чувствах се ужастно,когато замина. Но следващото лято,когато го видях за 2ри път,нямах никакви чувства към него. Сега често излизаме заедно,но не сме нищо повече от приятели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си