.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Старата любов ражда не хваща!

за пръв път се влюбих в един от най-добрите си приятели.харесвах го повече от 2 години и половина.накрая нищо не се получи но ние си останахме мн добри фр и аз започнах да си го възприемам точно като приятел.но сега когато вече не сме в един клас и когато се виждаме по рядко аз не преставам да си мисля за него и пак започнах да си го харесвам.та въпросът ми е да се боря ли за любовта му или да оставя жсичко както си е и да бъдем само приятели?

според мен нито един от двата варианта не е оферта за теб
    трябва тотално да го заебеш,за да го забравиш. опитай се да изтриеш всички следи, които е оставил в живота ти... и с времето ще ти мине.
    иначе се обричаш на кратки периоди забрава и дълги периоди тип връщане-на-стари-чувства...
    но повечето хора ще ти кажат да останете само пр
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Мега фен Аватара на sasha_90
    А защо не му кажеш,че въпреки всичко , ти продължаваш да го харесваш?

помисли как е било по добре да сте приятели или гаджета защото при някой се получава по добро приятелство отколкото връзка ...Ако искаш отново да си с него разбери дали още има чувства ккъм теб и ако има.. ем брао но ако няма просто го забвави и си намери друг
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Ако ти остане само фр рано-или късно ще го забравиш и ще си спомняш с насмешка за миналото.А ако решиш да го забравиш за винаги първо си помисли какво ще загубиш, защото на всички ни е лесно да ти кажеме да го забравин, но само ти ще знаеш какъв е като приятел, до колко можеш да разчиташ на него и какво всъшност губиш.
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Може да рискуваш да говориш с него, но внимавай да не загубиш и това което имаш-приятелството ви.няма по-ценно от това..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Щом две години и половина нищо не е станало едва ли и сега ще стане. НО все пак се опитай. Колкото повече се опитваш толко по-голям става процента вероятност да се получи. Пък ако не се получи ще пробваш пак Ае успех

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    От доста време се познавате...доста време си го харесвала, щом до сега нищо не се е получило едва ли от тук насетне има шанс да стане нещо. Ти си знаеш колко силни са чувтвата ти съм него, но все пак помисли добре дали си струва да развалиш това дълго приятелство. Едва ли ако се получи нещо м/у вас после ще може пак да сте същите добри приятели които сте в момента. Преди да предприемеш нещо по сериозно (като например да говориш с него) трябва да си наясно със себе си...Успех!

Ами изясни си ситуацията и чувствата първо на себе си,а след това и на него.Ако наистина още изпитваш нещо към него се опитай да се съберете.А това,че старата любов ръжда не хваща не е съвсем така.Ръжда не хващат по-скоро сантиментът и споменът за дадения човек. Успех~!
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Guest
    govori s nego i neka toi ti kaje dali a iam6 nadejda 4e moje da ste zaedno

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    ''Ръжда'' не хваща
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Re: Старата любов ражда не хваща!

Цитирай Първоначално написано от bobka
    за пръв път се влюбих в един от най-добрите си приятели.харесвах го повече от 2 години и половина.накрая нищо не се получи но ние си останахме мн добри фр и аз започнах да си го възприемам точно като приятел.но сега когато вече не сме в един клас и когато се виждаме по рядко аз не преставам да си мисля за него и пак започнах да си го харесвам.та въпросът ми е да се боря ли за любовта му или да оставя жсичко както си е и да бъдем само приятели?
    Ся има два начина да го забравиш единя е сериозен удар по главата и АМНЕЗИЯ (едва ли ще се навиеш) 2рия е да страдаш от Синдрома на Алцхаймер но след като си пуснала темата заключвам че си успяла да го запомиш и не страдаш от нея...И по темата няма как да го забравиш...не не пробвайте пак тоя път може да загубиш приятелството му...останете си само фр. ЛИЧНО МНЕНИЕ НЕ ЗАДЪЛЖАВАМ НИКОЙ С НЕГО !

Останете си приятели... или спри да контактуваш с него, за да можеш да го забравиш.

бори се!!!!!!!!!!!
    наскоро и аз имах подобен случай...борих се
    и спечелих

omfg12345678934
    Guest

hdghd

хваща хваща
    определенно любовта хваща ръжда

п.п.да ви имам проблемите ви бе хора то вий само зн решението тогаз за ко пишете вии ако чуйте моите проблеми ще се побъркате бее

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI

Re: hdghd

Цитирай Първоначално написано от omfg12345678934
    хваща хваща
    определенно любовта хваща ръжда

п.п.да ви имам проблемите ви бе хора то вий само зн решението тогаз за ко пишете вии ако чуйте моите проблеми ще се побъркате бее
    Ми дай да ти чуем проблемите де...?!

А по темата: Е какво кажи му, ако не стане просто му кажи "Но си оставаме добри приятели нали? Въпреки всичко"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си