- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бонбоните..
Тоя дъртак май се пише "Nature boy" вие трева или анфетки виждали ли сте бе дърти кочове????Първоначално написано от MAiK88
///GEGEN NAZIS\\\
Значи ми става ясно колко истински мапчета ядете в БГ .... Тия дето те дигат са на основата на амфет... Следователно даже екстази не мога го нарека ... ако искам да ме дига ще си взема чист амфет или кокс ... Истинското мапче МАЖЕЕ!!!! Това му е целта .... MDMA.... абе най-яко си е чиста ампулка MDMA е тогава ставаш кривак...Първоначално написано от b0Nb0n
![]()
![]()
Хапчета които вдигат .... по добре си купя 1 гр. амф от колкото да ям такива мапчета ....
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
emi to4no za tva sa tfazq na zvezdite 4ovek ne ma majat kolko peperuda prosto taq peperudka si maje qkata
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Момчета , вдигам тази така стара тема , защото ми е много любопитно КЪДЕ може да намеря жълта пеперуда ?
Някой ако има, може ли да се разберем за бартер с нещо , или евентуално да "взема" от него.
Аз съм ял въпросителни ..
Половин въпросителна .. и съм под въпрос цяла вечер.
Розови въпросителни , те бият повече на лилаво (светло лилаво) ..
Отделно съм ял Делфин син , Плейбой бял (най-гадния бонбон) , бял батман и бяло бакарди ...
И сега попаднахме на партидата , която е завладяла района - сини XXX ..
Идеални са , щото се цепят перфектно през средата ..
Ако искаш да ти е яко цяла вечер - сега малко , после пак малко ..
И все пак искам жълти пеперуди .. доста ги хвалят , чувал съм добри думи ..
Или някакъв друг силен бонбон ..
Препоръчайте щампи , и евентуално ако има мераклии да се срещнем - да направим я бартер , я да ми свърши услуга .. :P
Мисля да избухвам след матурите ..
P.S. На Carl Cox се наядох с 1 син ХХХ и ми беше лудница![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки