- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Порасвала ли ви е..?
Porastvala li vi e vaginalna bradavica shtot na men mai mi e porastnala takava![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Искам да видя![]()
da i az iskam vida mn neshta ma ne staa![]()
![]()
![]()
Пфф неТи пък как прецени, че е точно такова...
![]()
xaxa basi tupoto![]()
![]()
![]()
![]()
Tomi-stile каза: awe nema blaskator , koito da e sad we. Nemame tolkofa moza4ni kletki za da go osyznaem
бляк не много ясно
АЗ СЪМ ЛУДА НЕ МЕ ЗАКАЧАЙТЕ ЧЕ...
kot iska6 tva 6ti pokaja mackaПървоначално написано от sased4e_za_sex_89
![]()
A AKO TI KAJEM 4E NI E PORASNALA TVA 6TE USPOKOI LI ????????
AZ PAK NQMAM![]()
![]()
![]()
М не
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от sladkish_14
Първоначално написано от VeRdiSSima
![]()
![]()
i na mene ne
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ти се оставаш не доразбрал .. оная е охапал комар по ..... и се надигнала пъпка и мисли че и расте ....... ся разбра ли![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
В това не трябва никой дасе съмнява...Първоначално написано от Technof@n
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
хахахаха като чата с такива хора дето са обедени че са прави в нещо което нее направо ми иде им откъсна главите![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
![]()
ne![]()
Първоначално написано от Levane
+1
Sasho1988
Варна..
Здравей! Замисляла ли си се, че може би това е пъпчица, която се е вдигнала заради изпотяване? До седмица ще отшуми, имал съм подобен случай, споко : ) !Първоначално написано от sased4e_za_sex_89
Умея да греша.