.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    oburkana__
    Guest

Какво да правя??? Искам си го обратно!!

значи...всичко започна от преди 2 години(тогава го видях за първи път и съответно се запознах с него)станахме приятели но не го харесвах изобщо...но тази година се сетих за него и почнах да си пиша с него ала бала..абе имаше съвсем малка страст ама много малка...и бях много отчаяна и се влюбих в друг и онзи гаден ден дойде...тъкмо го бях забравила и хич не ми пукаше за него...но явно има съдба и тя ни срещна в един морски град където имаше концерт...тогава той се държеше супер мило прегръщаше ме целуваше ме ама по бузката щото майка гледаше като някфа орлица...и гушкахме се и беше супер яко...и като се прибрах той веднага ми беше писал и се зарибявахме много...бях сигурна или че си ме търси или просто е сам в момента и няма при кой да отиде...но както и да е всичко започна да оттихва и малко по малко искрата загасна..за него...но за мен не аз още го обичах и реших да си направя друга регистрация в един сайт и друг скайп...и като по чудо той ми писа..и почнахме да чатим...говрихме за музика за кво ли не...аз се представих за друго момиче(само името си смених)и той не знам как но за 2 дена се влюби в мен аз даже снимка не му пратих...а той хлътна само по чат...и ми беше мн гадно щото го лъжех а той ми вярваше и се оплитах се повече и повече...накрая му признах коя съм и той се разсърди..и си хвана друга...но ся аз съм като хрътка и се запознах с нея..той разбра и се ядоса още повече и почна скандала...скарахме се супер жестоко..той каза че ме мрази че ще забрави за мен като изтрита песен от мп3...скоро мина през нас...и не знам какво да правя вече...аз го обичам(или поне имам нужда от него)...моля ви кажете ми да му се извиня ли защото съм виновна до някъде...и съответнно какво да му кажа...моля ви дайте ми съвет защото умирам всеки ден малко по малко...

Пича си прави бройка... вече те е минал не си му интересна ^_^ Обича те днес, а утре друга... така ще да е
    Клик ми (:

Град
    Варна
    ..той каза че ме мрази че ще забрави за мен като изтрита песен от мп3...
    Сравнението е...меко казано забавно.

Но бъди себе си и ще се справиш.
    (Този съвет е универсален, кефи ме -.- )

Цитирай Първоначално написано от NFW`
    ..той каза че ме мрази че ще забрави за мен като изтрита песен от мп3...
    Сравнението е...меко казано забавно.

Но бъди себе си и ще се справиш.
    (Този съвет е универсален, кефи ме -.- )
    Не му ли мина времето на тоя съвет е деева (^_ ^ )
    Клик ми (:

Град
    Варна
    Отдавна. Но много лесно трупа бройка на мненията. Ама шшш, тихо, не издавай тайната.

Мега фен
    Град
    София
    Не се эанимавай с тоя Абе ако ти е толко голем мерака,эанимавай се Ти си энаеш Просто вместо да мрънкаш по форумите,ходи говори с него.
    [size=7][b][u]fosse cos

oburkana__
    Guest
    ммм да като се замисля тука историята ми е малко една такава..но да кажа че аз го изгаврих мн гадно и той за това ми се разсърди...но просто аз си връщах са всичко...и сега не знам дали да се извиня или да го зарежа щотото вече ми е все тая...не го обичам както преди...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Светът не свършва с него.
    За какво ти е?
    Според мен не ти трябва особено толкова много.
    Гледай си живота и не се занимавай с хора, на които не им пука за теб!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами всичко, което си направила - че си се регистрирала под друго име, че си търсила приятелката му - всичко това е трън в очите му и е погрешно. Ако си го обичала толкова е трябвало да го оставиш намира, а не да го преследваш така. Гадно е. А сега най-добрата тактика е просто да се откажеш и да престанеш, защото от всичко , което си направила , резултатът е бил да го отдалечиш от себе си.
    Това със смяната на самоличността е възможно и полезно само ако искаш да разбереш нещо, което си сигурна, че не би ти казал. Но в никакъв случай не е трябвало да му признаваш , че си ти. А да се запознаеш с приятелката на бившето си гадже е тактика по-скоро срещу него, отколкото крачка към него. Тъй като твоят мотив е бил да му се харесаш, постъпките ти са били крайно погрешни. Сори, сама си го отблъснала.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на koalka
    Нещата за него не са били сериозни, нито чувствата му.Остави нещата така.

oburkana__
    Guest
    ами не знам колко съм го отблъснала но знам че ми се сърди и сигурно чака да му се извиня...просто не знам какво да му кажа знам де ама е доста романтично и му казвам всичко...како и да е аз искам да кажа че ний с него сме един за друг защото имаме абсолютно еднакви вкусове и разнирания..и аз знам какво му е и го познавам много добре...просто той не ме познава...

oburkana__
    Guest
    Ами всичко, което си направила - че си се регистрирала под друго име, че си търсила приятелката му - всичко това е трън в очите му и е погрешно. Ако си го обичала толкова е трябвало да го оставиш намира, а не да го преследваш така.

ами аз си направих тази регистрация защото старата не ми харесваше и аз не съм му писала нито нищо само му разгледах профила просто защото не исках със старата регистрация да му зяпам постоянно профила..така той щеше да се усъмни...и на новата регистрация той ми писа първи и ми поиска скайп и почнахме да чатим и аз бях напълно естествена...а той взе че се влюби...исках да не му казвам коя съм обаче нямаше как просто аз исках сичко да спре да свърши...но не можеше...и накрая трябваше да му призная...

oburkana__
    Guest
    амм така само да кажа че се сдобрих с него...по точно той дойде и почна да си говори с мен сега мога да почна да се лигавя и да си го върна но не ми се занимава вече с него...по добре да го забравя колкото и трудно да ми бъде

Ами ти явно си обсебена от мисълта да го имаш на всяка цена. Не бих те съветвала да продължаваш да го следиш. Остави го да се наслади на любовта си с другата. А ти по-добре намери някой друг с когото да го замениш.
    Ayudame olvidarte si te vas!

oburkana__
    Guest
    ами аз не го следя..просто той дойде при нас и почна да си лафи...аз хич не го следя нито се занимавам...просто си страдам всяка вечер...а и той няма сега друга...пък и той е женкар и ще я зареже дори и да има..давам им максимум 1 седмица...

Наи малкото което заслъжава е да му се извиниш..подиграла си се с чувствата му..не е особено приятно
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

оооооооо зарязвай го...ще намериш друг...спокойно като е женкар няма смисъл просту няма.забавлявай се,излизай с приятелки разнообразявай и ще го забравиш...ако не набери смелост и му кажи всичко,което чувстваш и мислиш в очите!
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си