.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Тема: Tokio Hotel

VIP Princes
    Guest

Tokio Hotel

Така...в4ера разбрах,4е Tokio Hotel ще идват в България на 25.02.08.4удя се как може някои хора да си пилеят парите,като ги дават за билети за концерт на тия передаси Как може толкова много моми4ета да си падат по някакви германски пиклювци???Не мога да разбера как може някакъв слаб и грозен на нищо не прили4ащ побертет да бъде ме4тата на толкова много моми4ета???Някакъв простак дето свястна при4еска не знае кво и ми гра4и докато ''пее'' Или пък брат му,дето си мисли,4е е много фешън като ходи със смъкнати дънки(то да бяха дънки,а той някав парцал си сложил )до колената и пуснал дългата грива(коса)да му виси,все едно е някво умряло животно Не стига тва,а тези така ''известни любимци'' си мислят,4е правят пънк рок Това не е музика,това е пълна глупост Що за име е тва Tokio Hotel?! Аз на тях им викам Тоалетна Хартия И тия девой4ета са решили да ми идват в София да ми правят концерт Тя София и без тва е пълна с боклуци,за какво са ни още?! Та искам да ви питам,след като изредих толкова ЛОШИ ка4ества на тази отвратителна група,вие какво мислите за тях?Слушате ли ги или сте от здравомислещите? Много жалко,4е то4но Тоалетната Хартия са решили да идват(или са ги поканили...4удно кой ''умник'' има толкова лош вкус за да ги кани ),вместо да дойде някоя наистина свестна и яка група като Linkin Park

още отсега предчувствам, че ще се заформи ебати мелето...

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Tiq sa mn t1pi pone na men ne mi xaresvat
    ''Remember to keep yourself alive,there is nothing more important than that''

-Afeni Shakur

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    хахаа Тоалетна Хартия =D> И аз много ги мраза тия Големи идиоти са

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    е тоя завършек накрая с линкин парк осра всичко

:>
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

мен ме кефят :Ъ
    АЗ СЪМ ЛУДА НЕ МЕ ЗАКАЧАЙТЕ ЧЕ...

Ouuu ne znaeh 4e 6e idvat v BG hahAhah...Az na tiq na koncert nikoga nqma da otida kvoto 6te da stava I da...vqrno i az se 4uda kvo tolkova mnogo im haresvat na tiq Bil i Tom mnogo sa grozni
    Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing

Цитирай Първоначално написано от _SL_

6to pak da e osral vsi4ko? Linkin PArk sa 200 pati po dobra grupa ot Tokio Hotel
    Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от eXtaZy_ LoVe

6to pak da e osral vsi4ko? Linkin PArk sa 200 pati po dobra grupa ot Tokio Hotel
    да ама не са свястна и яка група
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

да ама не са свястна и яка група
    Ти така си мислиш ...няма зна4ение и според мен са по-добре от Тоалетната Хартия

Е, да в стравнение с Токио Хотел са по-добри, но има тоолкова много групи, които са ПЪТИ по-добри от Линкин Парк.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    Е, да в стравнение с Токио Хотел са по-добри, но има тоолкова много групи, които са ПЪТИ по-добри от Линкин Парк.
    TAKA LI Q IZBROI NQKOLKO OSVEN korn

Корн?? Не би казала, че те са добри.

Иначе мога да ти изброявам от тука до луната и обратно, но смисъл няма да има, щото винаги ще има псевдо-едикаквиси, който си мислят, че като слушат няква измислена музика са кой знае кво...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ето няколко по-добри групи които може би си чувал/а

Drowning Pool, Soilwork, Killswitch Engage, Fear Factory

доволен/а?!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Варна
    Ооофф боже осъзнавате ли за колко глупави неща спорите..????? Всеки си има различен вкус.. всеки е идивидуален.. за себе си.. не може да казваш на др.. кой групи са добри.. просто защото всеки си държи на своя вкус.. глупаво е просто... това, че за някои ЛП са яки.. а за др.. мухльовци.. не значи.. са такива.. всеки с вкуса си..!!!!!

А по темата.. Тоалетната хартия ( ) са кретени.. нищо в тях не ми харесва...
    is my religion

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    О,Боже мой! Как да няма групи по - добри от Линкин Парк?!? О.о Това ,че ти не ги знаеш е отделен въпрос или просто ти се е замъглило съзнанието от подобни групи като Sum 41 ,Korn,LB,LP,Fall out boy и не знам си още какви

Ouuu ne znaeh 4e 6e idvat v BG hahAhah...Az na tiq na koncert nikoga nqma da otida kvoto 6te da stava I da...vqrno i az se 4uda kvo tolkova mnogo im haresvat na tiq Bil i Tom mnogo sa grozni

KILL BILL

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lyly_lili

KILL BILL
    хаха и аз за това се сетих неска.. дано да стане..
    is my religion

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Ами да,на въпроса,защо има мн момичета,които ги харесват ще ти отговоря така:
    Защото им харесват хора непукисти,дето не се влиая от нападки като твоите,а вярват в себе си и ми харесва да са различни.За грима ще попитам-Какво мислитте за блек метълите,и те се мацотят и то по доста по-предизвикателен и в доста случаи и абсурден начин,ама срещу тях няма нападки,нали???То преди 5 години беше гейско и да си махаш космите на подмишниците,ама сега вс го правят(е,с малки изключения)

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Аде спрете са ве!!!! Не ви ли писна вече да ги коментирате тез??? баси и ужаса един два дни ги коментирате в една тема кат се изчерпате там почвате да ги плюете у друга нямате ли толкоз ко да прайте че се за тез пишете???!!! баси и ужаса.... стига сте ги коментирали тез ко завиждате им че са на по 18 и са толкоз известни или ко? може да не са най-яката група.....може и изобщо да не са яки ма ко толкоз ги коментирате? ....

Град
    КъДетО пОжЕлАя !
    Цитирай Първоначално написано от miminia
    О,Боже мой! Как да няма групи по - добри от Линкин Парк?!? О.о Това ,че ти не ги знаеш е отделен въпрос или просто ти се е замъглило съзнанието от подобни групи като Sum 41 ,Korn,LB,LP,Fall out boy и не знам си още какви
    Хм.... Fall out boy са любимата ми група.. Но не мога да кажа , че са толковааааааааааааа велики... Както и да е...
    Iron Maiden, Whitesnake, Metallica... Те са по-велики .. С тях трябваше да дадеш пример

По темата.. Токио Хотел не ги харесвам... Нито песни, нито визия... Много пъти съм го писала.. Но признавам, ч еимат едно добро попадение с Spring Nicht..
    Това любов ли е?!?

Град
    У нас Си (=

Re: Tokio Hotel

Цитирай Първоначално написано от VIP Princes
    Така...в4ера разбрах,4е Tokio Hotel ще идват в България на 25.02.08.4удя се как може някои хора да си пилеят парите,като ги дават за билети за концерт на тия передаси Как може толкова много моми4ета да си падат по някакви германски пиклювци???Не мога да разбера как може някакъв слаб и грозен на нищо не прили4ащ побертет да бъде ме4тата на толкова много моми4ета???Някакъв простак дето свястна при4еска не знае кво и ми гра4и докато ''пее'' Или пък брат му,дето си мисли,4е е много фешън като ходи със смъкнати дънки(то да бяха дънки,а той някав парцал си сложил )до колената и пуснал дългата грива(коса)да му виси,все едно е някво умряло животно Не стига тва,а тези така ''известни любимци'' си мислят,4е правят пънк рок Това не е музика,това е пълна глупост Що за име е тва Tokio Hotel?! Аз на тях им викам Тоалетна Хартия И тия девой4ета са решили да ми идват в София да ми правят концерт Тя София и без тва е пълна с боклуци,за какво са ни още?! Та искам да ви питам,след като изредих толкова ЛОШИ ка4ества на тази отвратителна група,вие какво мислите за тях?Слушате ли ги или сте от здравомислещите? Много жалко,4е то4но Тоалетната Хартия са решили да идват(или са ги поканили...4удно кой ''умник'' има толкова лош вкус за да ги кани ),вместо да дойде някоя наистина свестна и яка група като Linkin Park
    Е, кво си мислиш?! Че теб като не те кефят и изредиш няколко измислици, родени от болното ти съзнание ще промениш вече сформираното ни мнение по въпроса?! Пфф...ако щеш цял роман изпиши против тях мен пак ще ме кефят и пак ще направя всичко възможно да отида на концерта им!
    Ай аман от такива като теб..като не ги харесваш трай си там. НЕ е нужно да ги плюеш наляво надясно?

Град
    У нас Си (=
    Simple Plan, Good Charlotte..например

Guest

Re: Tokio Hotel

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Цитирай Първоначално написано от VIP Princes
    Е, кво си мислиш?! Че теб като не те кефят и изредиш няколко измислици, родени от болното ти съзнание ще промениш вече сформираното ни мнение по въпроса?! Пфф...ако щеш цял роман изпиши против тях мен пак ще ме кефят и пак ще направя всичко възможно да отида на концерта им!
    Ай аман от такива като теб..като не ги харесваш трай си там. НЕ е нужно да ги плюеш наляво надясно?
    =D> =D> =D>
    Токио Хотел са много талантливи млади момчета.Сигурна съм че този "простак" има много по-добър стил и вкус от теб,а и най-малкото по-възпитан е,докато ти се държиш като една голяма лигла.А тоя със смъкнатите дънки изобщо не носи парцали-поредната проява на лош вкус от твоя страна.
    Нещо не направих връзката с умрялото животно и косата.А може би просто няма такава.
    Те не си мислят че правят пънк рок ти така си мислиш.
    Пълна глупост не са те а това което ти изписа.
    Що за име е Токио Хотел ли?Да беше им прочела биографията!
    Викаш им тоалетна хартия а? Чула си го някъде и просто повтаряш
    И явно не виждаш че вече има тема за тях.
    Кой какво ще прави с парите си е негова работа а не твоя!
    Един съвет-не използвай думата здравомислещ преди да си разбрала значението и.
    Между другото това че ще идват за жалост са слухове.Бях мернала в един чешки фен сайт на ТХ термини до 2010 ( ).Там пишеше BG-25.02.09.НО е странно че собственика на сайта има тази информация преди да е обявена официално и това ме кара да се съмнявам.Та ТХ за сега няма да имат коцерт у нас...
    Но лиглата авторка на темата не стига че е решила да създава спорове ами и е пуснала невярна информация.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Simple Plan, Good Charlotte..например
    ей не мога да ви се насмея на глупостите
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си