Така...в4ера разбрах,4е Tokio Hotel ще идват в България на 25.02.08.4удя се как може някои хора да си пилеят парите,като ги дават за билети за концерт на тия передаси Как може толкова много моми4ета да си падат по някакви германски пиклювци???Не мога да разбера как може някакъв слаб и грозен на нищо не прили4ащ побертет да бъде ме4тата на толкова много моми4ета???Някакъв простак дето свястна при4еска не знае кво и ми гра4и докато ''пее'' Или пък брат му,дето си мисли,4е е много фешън като ходи със смъкнати дънки(то да бяха дънки,а той някав парцал си сложил )до колената и пуснал дългата грива(коса)да му виси,все едно е някво умряло животно Не стига тва,а тези така ''известни любимци'' си мислят,4е правят пънк рок Това не е музика,това е пълна глупост Що за име е тва Tokio Hotel?! Аз на тях им викам Тоалетна Хартия И тия девой4ета са решили да ми идват в София да ми правят концерт Тя София и без тва е пълна с боклуци,за какво са ни още?! Та искам да ви питам,след като изредих толкова ЛОШИ ка4ества на тази отвратителна група,вие какво мислите за тях?Слушате ли ги или сте от здравомислещите? Много жалко,4е то4но Тоалетната Хартия са решили да идват(или са ги поканили...4удно кой ''умник'' има толкова лош вкус за да ги кани ),вместо да дойде някоя наистина свестна и яка група като Linkin Park