.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Противозачатъчни

Здравейте!!!Аз съм на 18 почти и преди няколко дни бях на гинеколог,и ми изписаха Ясмин.Та искам да попитам по-зрелите в сайта,на колко години е нормално да взимаш противозачатъчни и продължителното им използване (4,5 години) води ли до някакви усложнения???И също искам да попитам,дали по предъзначение използвате хапчетата? (ако ме разбирате правилно)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За усложнения трябвало е да питаш гинеколога. Аз пия противозачатъчни с години и знам, че не влият върхо детеродните функции на жената. Страничните явления са индивидуални. Правя секс без презерватив, но все пак за всеки случай той не свършва в мен!

Guest
    Нужно ли е да се пият противозачатъчни дори и да не правиш секс?

Град
    О-в Тамбокту
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Защо ще ги пиеш ако не правиш секс

Аз пия противозачатъчни,защото имам киста на яйчника.Гинеколога ми каза,че мога да ги пия цял живот без да се притеснявам от усложнения,след като водя полов живот.Бях чула,че вредили на кръвоносните съдове,но той категорично отрече.Аз съм на 18 де,и след като не е казал нищо за това,че съм млада за тях,значи няма проблем да ги пиеш.Възможните промени,които можеш да забележиш са по-кратка и по-безболезнена менструация,наедряване и повишена чувствителност в бюста,както и първия месец може да кървиш,но е абсолютно нормално.Е това от мен
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Ами направи ми впечатление че Кремчето пие противозачатъчни от мн години а води полов живот от две и за това попитах

Guest
    eiii mn mersi na vsi4ki!!()

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Ами направи ми впечатление че Кремчето пие противозачатъчни от мн години а води полов живот от две и за това попитах
    Аз ги пия заради кисти на яйчниците. Освен това се пият и за регулиране на цикъла, за лечение на акне.......
    Противозачатъчния ефект е само едната страна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си