.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    In YoUr DrEaMs

Тя го обича, той харесва мен...

Привет на всички! Тези дни възникна един проблем.Една проятелка обича едно момче, но той не я обича. Доказвал го е хиляди пъти.Един ден там нещо я беше обидил и аз като разбрах и му взех Скайпа да го нареда.Оказа се, че нямал нет ли нещо такова и миналия ден ми прие пълномощното. Искаше чи снимки и аз му пратих/ей така кобкото да има представа как изглеждам/. Той като започна оле колко си хубава незнам си какво.И вечерта се връщам аз от разходка и пиша на тази приятелка и тя ми вика, че плаче.Като погледнах профила му и какво да видя-моя снимка. Много ме заболя, че я нараних. Понеже той не е от Пловдив и сега ще дояде. Не бих тръгнала с него. С постъпките си той я наранява, а аз не искам тя да е наранена заради мен. Искам да си задърим добрите отношения с него. Помогнете ми, защото незнам какво да направя.
    ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Изтрий му скайпа като за начало.
    - Всички авто-части на едно място!

хахахаха в кви филми се вкарвате с тоя скайп, не е реално
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

ми кажи му че не искаш да имаш нищо общо с него и че обичаш адски мн приятелката си и че той не те интересува а на нея и кажи как стоят нещата и да не измъчва за него защото не е стока и спрете да се занимавате с него
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    ми кажи му че не искаш да имаш нищо общо с него и че обичаш адски мн приятелката си и че той не те интересува а на нея и кажи как стоят нещата и да не измъчва за него защото не е стока и спрете да се занимавате с него
    така е..не рискувай приятелството ви..И най-вече и обясни защо се е получило това с снимката защото наистина е гадно..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Не си струва да погубваш приятелството си заради момче...Ако тръгнеш с него, рано или късно ще се скарате и ти няма да имаш на чие рамо да поплачеш. Най-добре разкажи на приятелката си какво точно се е случило, кажи и цялата истина и това че не искаш да имаш никакви взаимоотношения с него, а тя ако ти е истинска приятелка ще те разбере и няма да ти се сърди.
    Успех!

Мега фен
    Град
    София
    До колкото раэбирам,с въпросното момче не се поэнавате лично.Глупаво е да претендираш эа някакво приятелство..
    Както и да е.кажи на приятелката си,че нямаш нищо към него и ,че не можеш да отговаряш эа действията му.Поговори и с него и му обясни как стоят нещата.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Не мисля че нямаш чувства или поне привличане към него иначе тая тема нямаше да я има но от тук следва че явно не си и толкова добра приятелка щом си готова да рискуваш приятелството си с нея...най правилно за мен и начина по който бих постъпил аз е блок на въпросния субект,обяснение пред приятелката ти и след това самобичуване за плътските ти грехове .Това последното е в кръга на шегата решавай сама кфо искаш...

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не мисля че нямаш чувства или поне привличане към него иначе тая тема нямаше да я има но от тук следва че явно не си и толкова добра приятелка щом си готова да рискуваш приятелството си с нея...най правилно за мен и начина по който бих постъпил аз е блок на въпросния субект,обяснение пред приятелката ти и след това самобичуване за плътските ти грехове .Това последното е в кръга на шегата решавай сама кфо искаш...
    Tоз е пич! Браво копеле, фана ми логиката.

А ти си к*чка. Като ти пука за момичето - шут на момчето...
    Ама неее. Приятно ти е нали? "Да си останем приятели"
    Неможе имате всичко бе ей! Решавай си и накрая пак се бичувай

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Той не заслужава нито теб,нито нея.Изтрий му скайпа,както вече те посъветваха и спрете да се вкарвате в тия филми с тия скайпове.Забрави го,ако наистина държиш на приятелката си!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Обясни му как стоят нещата с приятелката ти.

ооо забрави за него като приятел,да не говорим за нещо повече.момчетата не се нуждаят от приятелки...
    We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!

Цитирай Първоначално написано от Mitizaro

Това бях аз но поради странното обстоятелсто че трябва да се логвам 2 пъти с профила си (WTF !?!) съм като гост...

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от Mitizaro

Това бях аз но поради странното обстоятелсто че трябва да се логвам 2 пъти с профила си (WTF !?!) съм като гост...
    И си явно дълбок почитател на Хаус.
    Вече съм ти фен. Ти ше си ми...ъъ...идол
    По темата - казаха ти го, вземи да пишеш най-сетне, че е тъпо да се празним във "мъртва" мишена.

П.П:
    Цитирай Първоначално написано от Miitzaro
    Само Исус Господ и Хаус се пишат с главна буква.

Град
    In YoUr DrEaMs
    Еми не нямам нито чувства нито привличане. Просто искам да си запазим добрите отношения, така че да мога когато я обиди да я защитя в Скайп. Кой пък каза, че съм готова да си рискувам приятелството заради някакво си момче Да го блокирам би било детска постъпка, защото той може да ми намери телефона и просто няма смисъл. Той не е някъв влюбен в мен.Просто той е от този тип момчета, дето са с различна всяка седмица.С такъв не бих тръгнала
    ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...

Имам чувството че ти си различна всяка седмица...сега ни се оправдаваш с приятелкта си и казваш че му искаш скайп за да я защитаваш от него ?! Той да не е сериен убиец бе чисти и просто искаш да запазиш "приятелството" си с него тъй като просто те е харесал и си е сложил снимката ти на скайп и те кефи да бъдеш желана...чисто и просто хормони и нагони!

П.п: И не забравяй самобичуването !

Град
    In YoUr DrEaMs
    Кааакто и да е.Никак не ми помогнахте/еми да то предимно упреци не са помощ. Оправих се без вас. Айде поздраави.

ПП:Можете да датворите темата.

Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    podkrepqm
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Цитирай Първоначално написано от Sunny_Girl0345
    Кааакто и да е.Никак не ми помогнахте/еми да то предимно упреци не са помощ. Оправих се без вас. Айде поздраави.

ПП:Можете да датворите темата.

Истината боли мамка му...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си