.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Първият ден... :-)))

Предстои ми първи ден в елитна гимназия, където всички ще сме за първа година в един клас и няма да се познаваме. Някой би ли разказал за неговия първи ден в друго учебно заведение? Ще ми бъде интересно.
    Благодаря предварително!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мхм...8кл..толкова скоро ми се струва....Разбира се бях първа в стаята...един по един пристигаха и останалите и повечето ми се сториха големи мухльовци.Седнах до една мацка...разговорих се с още 2 дето седнаха зад нас.Дойде ни класната и ни каза няколко нещица дет тряаше....Тя поне беше пекана.На 2рия ден ни почнаха с километричните домашни...излязохме на кафе с няколко човека та да се опознаем и тъй...

Заек
    Guest
    Ейййй,и аз съм кат' теб!Много интересен въпрос!И аз искам да чуя отговорите!Се пак...в коя гимназия си?Мое сме заедно!

Guest
    Ami az pristignah v staqta sedma ili osma i tezi,koito ve4e bqha tam,si govoreha.okaza se 4e se poznavam s 1to momi4e i otna4alo bqhme samo 2te no za 2 sedmici si4ki se opoznahme i si4ko be6e nared!Ne e tolkova trudno spox-mojete da izlezete na kafe za da se opoznaete i v 4asovete po fizi4esko da igraete zaedno celiq klas na basketbol naprimer!

к
    Guest
    С целия си мързел влязох последен в стаята и се настаних на единственото свободно място на последния чин до едно момче-голям пич се оказа.Запознах се с всички момчета от класа за седмица а с момичетата за две.На добър клас случих(поне от страна на момчетата ).

Guest
    Ами аз лично в новия клас познавах 10 човека от 26. Ние се събирахме пред даскало и беше голяма обърквация,щото ни бяха забравили табелките 8 а,8б,8в и т.н...Ама се оправихме де..Полагахме клетва.После влязохме в даскало и ни раздаваха моркови!На мен даже и цвете ми подариха! Отвън половината се бяха разбрали с кой да сядат, а аз още от август си намерих другарчето. Влязохме в стаята,класната ни бъбреше някви работи,записвахме си..Беше адски смешно,защото не можехме да чуем правилно имената на даскалките..Ама оправихме се де.. Иииии после класната ни разведе из даскало,ни обясни всичко..Накрая се събрахме половината клас и отидохме да се черпим..Втория ден беше по-яко...

Супер фен
    Не беше нищо особено ... В целия ден се запознах само с 2 човека и имаше други 2 дето ги познавах отпреди... Тържеството си беше отвън после влязохме по стаите. Класната влезе, изговори си неибходимото и всички излязоха и си заминаха

Повече от фен
    Aми,не беше нищо особено.Като за начао се запознах с всички от моя клас(като ги питах поне по 10 пъти как се казват,т.к. трудно помня имена) и вървях и питах наред дали са от моя клас,защото бяхме на двора нямаше нито табелки,нито нищо.Помня,че бях във възторг от това,че вече съм в гимназията и съм голяма .Първите 2 седмици всичко беше повече от страхотно.След 2рия месец вече всички си знаехме кирливите ризи(в нашия клас ги има в промишлени количества) и така.Не случих на клас,но поне засега съм доволна от у-щето!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    i na men mi predstoi 9 ti kas v novo daskalo/// t.e sam zaek ama nz de samo sled 2 dni 6te razbera....kak sedqt ne6tata
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    София
    Ми беше много хубаво.С хората си паснахме и ни беше эабавно Чувствах се супер..
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    първият ден.. добре че имах 2ма фр там та като излезнахме на двора си говорих с тях,но като отидох бях малко закасняла,нещо нашия клас ги бяха викнали вече и аз питах един даскал каде сме и някво момиче трагна след мен и се оказа че сме от 1 клас и бяхме 2те после се ометох със старите ми фр

ами аз сега също съм зайк и на 10 имахне родителска, на която сднахме с 1 стара фр и после почнахме да разпитваме наред кой има скайп и така...посъбрахме информацийка и вчера даже излизахме с 2 момичета..та така да видим на 15 кво ше става и кой ше яде моркови...
    Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!

Тези, на които им предстои този първи ден, да не забравят да споделят първите си впечатления за новата обстановка следващата седмица? Аз също ще разказвам.

еми на мен ми се случи миналата година като бях 9-ти клас... отначало всички ме мразех щото всички ме мислеха за супер надута ... но аз показах че не сам .. и започнах да си говоря със всички ... Те си ме харесаха исега съм лидерката :Р

Мега фен Аватара на Blab
    аз не си спомням "първия ден" беше в 5-и клас, все пак...

Guest
    mii nachi az poznavah edno momiche i bqhme s nego uj ii nqmah namerenie da se zapoznavam s nikoi pyrviq den s 1-2ma se zapoznah ii pyrvite dni nikoi pochti ne poznavah ama posle vechee ;D ama mislq che kalsa mii ne e koi znai kyf ot strana na momcheta
    (mn smotani) taa az sam momiche de ;D

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами първият ден в абсолютно нов клас беше преди....3 години.5 клас.Беше ми супер гадно,защото не познавах никога,абсолютно.Гледах много страшно и много се притеснявах.Сега ще бъда 8-ми клас,но познавам повече от половината от класа си и ще е по-добре.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    Dreamland Varna
    Еми, обърках си класа, после обикалях половин час стаите и разпитвах каде е 8-ми б... Намерих ги, ама тъкмо влязах и тя класната ни освободи, бахти
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Утре предстои... Ще се опитам да го преживея някак си...

Guest
    ти от къде си? (Авторката на темата)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ти от къде си? (Авторката на темата)
    На авторка ли ти приличам?

НЕ искам да ходя

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

ем чек да са сетя.......та значи, събрахме се целия клас на входа на даскалото и аз от там ги почнах...запознах се с 3-4 момичета и такам....малко тъпо се гледахме и стояхме кат пънове ама то нормално за начало. След тва влязохме в стаята....всички изпосядаха по чиновете и аз седнах сама и след малко дойде едно момиче при мен (която също беше седнала сама) и ми предложи да седна на нейния чин та отидох там тя ме запозна с още няколко момичета и така почнахме лафа, гледахме каталог на Ейвън и такам....след тва разбрах че има няколко момчета, които живеят в моя квартал и започнах да се пребирам с тях ( в една посока сме) и така постепенно се запознахме и опознахме всички...... повярвайте ми много по-забавно е като започнете на чисто в нов клас .... кви са тея лупости "Страх ме е, притеснявам се" горе главата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си