.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    -=m@$TeR=-
    Guest

Още един въпрос

na4i imam vapros.naskoro edno momi4e ot na6ia klas izglejda sa vliubva v mene.da ama za men tova e mnogo stranno 6toto az ne sa namiram za privlekatelen.vsmisal malko sam debel(malko).ama poneje dopredi ne sam imal gadje i ne znam to4no kak da sa otnasiam s neia za da stanem gadjeta 6toto tia e mn gotino momi4e.ako moje niakoi da mi pomogne po niakakav na4in 6e buda mnogo blagodaren.
    p.p.
    bez bazici ili otkloniavane ot temata.
    10x predvaritelno

Мега фен Аватара на sasha_90
    В близки отношения ли сте?Ако сте ще е по лесно.Например пък може да я поканиш да излезете,после я целуни.

Guest
    emi ne sme v savsem blizki otno6enia kakvo da napravia da sum?

Guest
    такаааааа....
    виждате се някъде...в компания примерно...абе където ви срещне съдбата
    след тва и вземаш тела...
    след 5 дни й се обаждаш и я каниш на кафе....
    там вкарваш любимата ми комбинация самочувствие+чувство за хумор (никви лигавщини, позъорщини, инфантилности и т.н.)
    и я целуваш!
    ако не си се целувал до сега и те е страх, моли се тя да те целуне

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    такаааааа....
    виждате се някъде...в компания примерно...абе където ви срещне съдбата
    след тва и вземаш тела...
    след 5 дни й се обаждаш и я каниш на кафе....
    там вкарваш любимата ми комбинация самочувствие+чувство за хумор (никви лигавщини, позъорщини, инфантилности и т.н.)
    и я целуваш!
    ако не си се целувал до сега и те е страх, моли се тя да те целуне
    тва бях аз
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

няма значение как изглежда човек това не бива да те притеснява ако и ти я харесваш просто и го покажи като я поканиш да излезете поговори с нея разбери дали наистена изпитва нещо към теб и я питаи дали иска да стане нещо между вас и ако каже да целуния ае успехче
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

абе нищо няма да питаш,а ще действаш...
    казваш, че момичето е готино? е значи 100% й е писнало от мн думи и гледа повече действията
    късмет.

Просто можеш да и обясниш какво чувстваш, ако и тя се чувства така нещата ще станат от само себе си
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Guest
    o6te dori ne sme si kazali 4e se obi4ame ama az taka mislq za6toto iska da si govori s mene,poniakoga si slaga rukata vurho moiata edin put me pregurna prez ramo.az mislq 4e iska da mi podskaje 4e me obi4a po tozi na4in.tova produljava ve4e ot 3 dni samo ne iskam da si pomisli 4e sam gei.

абе кво обичане бе
    концентрирай се върху привличането и действай преди верно да те помисли за гей
    и моля те моля те моля те не изпадай в отчаяни обяснения колко я обичаш...не й ПРЕД НЕЯ. все пак трябва да поддържаш интереса като малко или мн си предизвикателство, а не ревяща кукла на конци сиг съм, че не си такава кукла. недей й да ставаш.
    аз пък кво се вдънових да пиша в тая тема...

Град
    40 Miles from the Sun
    o6te dori ne sme si kazali 4e se obi4ame ama az taka mislq za6toto iska da si govori s mene,poniakoga si slaga rukata vurho moiata edin put me pregurna prez ramo.az mislq 4e iska da mi podskaje 4e me obi4a po tozi na4in.tova produljava ve4e ot 3 dni samo ne iskam da si pomisli 4e sam gei.
    Имам приятели момчета и ги прегръщам, шегувам се с тях. Е и? Това не значи, че ги обичам.

Тееееееееди
    Guest

Re: Още един въпрос

Цитирай Първоначално написано от -=m@$TeR=-
    na4i imam vapros.naskoro edno momi4e ot na6ia klas izglejda sa vliubva v mene.da ama za men tova e mnogo stranno 6toto az ne sa namiram za privlekatelen.vsmisal malko sam debel(malko).ama poneje dopredi ne sam imal gadje i ne znam to4no kak da sa otnasiam s neia za da stanem gadjeta 6toto tia e mn gotino momi4e.ako moje niakoi da mi pomogne po niakakav na4in 6e buda mnogo blagodaren.
    p.p.
    bez bazici ili otkloniavane ot temata.
    10x predvaritelno
    А пък ако си мислиш,че тя те харесва верно .... Много се лъжеш! Иска да ти изстиска пъпките по лицето просто !

Напълно съм съгласна с Heartless*charm, цели 3 дни, УаУ! Успокой топката. Ами, ти, харесваш ли я? Ако да - давай по-смело, ако не... ти си знаеш. Момичетата харесват момчета които ДЕЙСТВАТ! Като се убедиш, че те харесва, не се обяснявай мн мн, направо я целуни Успехче
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Guest
    Недей да го лъжеш ...

Недей да го лъжеш ...
    Това за мен ли беше? Ами, не го лъжа, бе. Ако не стане с тая, да знае за др път момчето
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Ако е както казваш готина и т.н. е много възможно да й е писнало от действащи и нахални момчета,които се пъхат навсякъде,така че стига с туй "действай".Ако наистина те харесва,може да и допада скромността ти и т.н.Бъди такъв какъвто си и съм съгласна,че трябва да и споделиш,за да знаеш дали наистина те харесва или просто е любезна с теб.Така поне няма да си създаваш напразни надежди.Успех от мен!
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си