.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Град
    Изгубено

1 октомври на училище ???

абе хора, знам че почваме на 15 септември, но един приятел ми каза че след 15 щесме чак на 1 октомври... Пък сега чух че ако не им увеличът заплатите ще саботират 1вия срок ???

айде кажете ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    УХААА!!! за ти кажа много ме зарадва ама 4ак целия 1ви срок не ми се изпуска,4е ми се задава кандидатстване тая год.! малиии 15 Октомври не знам,не знам.Оба4е неска 4ух по някви новини,4е са сменили датите на ваканцийте оба4е аз не се загледах много много

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

Добре звучи да почнем чак октомври, но от теб го чувам за 1st time. А, какво значи да "съботират" първия срок? Не разбирам, оценки ли няма да пишат или изобщо няма да влизат в часовете... Разясни малко
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

A we vie ludi li ste!?!?!?!??! ot 1 oktomvri xaxaxa da we da nadqvaite se..... ina4e zvu4i dobre no...... ME4TI me4ti...
    √$ĨﭲKǿ

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Една позната от френската каза, че ако нз си кво там/ за апри става въпрос, не разбрах за заплатите или за стипендиите/ даскалите щели да протестират и да почнеме от октомври.Това за 1вия срок за 1ви път го чучам,но всичко ми се струва абсурдно..дори да почнем от 1ви октомври ще ни излезе през носа,а не вярвам министъра да остави така нещата,че да събутират целия срок.Е ще видиме,не остана много време
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    хаха, вярвайте си
    хъхъ..

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    хаха, вярвайте си
    Нали знаеш че надеждата умира последна

Guest
    Nikuf sabotaj da ne si mislqt, shtoto tui mi e posledna godina. Nqam namerenie da stoq sled mai

Град
    София
    Може да ама френската само.За нас ...надежди

Голям фен
    Град
    sofiq
    emi kvo da kaja tva na6e obrazovanie zatuva vse pove4e i pove4e sa 4uh 4e pak 6te sta4kuvali mi 6to puk trqbva da hodim na daskalo teq da si sta4kuvat i bez tva sme tvurde umni za da kisnem tam

ихааааа супер ако почнем на 1 октомври....аз пък чух че вече насвяк1ъде щяло да има униформи....
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Фен
    Град
    Мездра
    Ако сме от 1-ви октомври баси кефа ,а за униформи дано за момичетата са с мини поли

EDIT: Ето я новината за саботажа
    http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=59826

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KUM4o
    Ако сме от 1-ви октомври баси кефа ,а за униформи дано за момичетата са с мини поли

EDIT: Ето я новината за саботажа
    http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=59826

не вярвам министъра да позволи да почнем от 1 октомври ... мисля че ще им увеличи заплатите

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    аз се сетих за едно мноого хубаво предложение щом у4ителите искат да протестират,да протестират...нооо тези у4еници,които ще кандидатстват направо да си се приемат в у4илищата,които искат без испити,без нищо.Така и така са запо4нали с протестите... 4ух,4е 15 Септември щял да бъде съботиран от у4ителите Е? Предложението не е ли хубавооо??? (знам какво ще кажете''Ме4ти,ме4ти...)

Град
    Изгубено
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Добре звучи да почнем чак октомври, но от теб го чувам за 1st time. А, какво значи да "съботират" първия срок? Не разбирам, оценки ли няма да пишат или изобщо няма да влизат в часовете... Разясни малко
    мисля че няма да влизат в часовете, а от там няма да има първи срок.
    А щом няма първи срок и годината се прецаква

пък за униформите разбрах че първо ще има в най-големите училища и май няма да е от тази година, а следващата

п.п. виждам че се радвате ако започнем на 1 октомври, но ако после решат да ги отучваме... това са 10 дни което значи че около 2 месеца и половина ще учим и в събота ......

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Аз много не искам, щото ми е важен клас

Guest
    az sa she sam 8 i mi e prez huiq

Супер фен
    Град
    [quote="music_pirate"]
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    п.п. виждам че се радвате ако започнем на 1 октомври, но ако после решат да ги отучваме... това са 10 дни което значи че около 2 месеца и половина ще учим и в събота ......
    да си гледат работата.ние кво сме виновни, че не могат да се споразумеят с даскалите за заплатите.ЩО пък да отучваме.А тва за събутирането не ми се вярва... да изпуснеме цяла година звучи нереално

То е доста хубаво да започнем училище от 1 октомври,но...........не знам.Ще бъде голям кеф

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от music_pirate
    около 2 месеца и половина ще учим и в събота ......
    Абсолютно никой не може да ме накара да уча в събота, хората са си платили курсове и мислят да ги посещават.
    Почнем ли по-късно ще ни го изкарат през носа.Пък и първите 2 седмици няма дневник, тъй че ще има свободни столове)
    Моля се да не стават няк'ви мизерии, че ще ми попречат на грандиозните планове да запиша сто неща)Ох, дано всичко се успокои...

Град
    По света и у нас :)
    ако не им увеличат заплатите ще съботират 1ви срок
    едва ли министъра ще допусне тфа да стане и ще им ги увеличат не се надявайте да сме на училище на 1ви окт.
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Мега фен Аватара на Blab
    няма да им вдигнат заплатите, не прочетохте ли статията(с изявление на министъра, на който постоянно бъркат името)
    В нашето уч-ще никога не стачкуват, тъй че 1-ви октомври да ме очакват)

Супер фен
    Град
    И в нащо не стачкуват.Или както моята класна вика "подкрепям стачката, но не стачкувам"седи си в часовете и си преподава.. а тва за заплатите не ми се вярва да им ги дигнат.Абе ще видиме кво ще стане.Интересно ще е ако не друго

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    И в нащо не стачкуват.Или както моята класна вика "подкрепям стачката, но не стачкувам"седи си в часовете и си преподава.. а тва за заплатите не ми се вярва да им ги дигнат.Абе ще видиме кво ще стане.Интересно ще е ако не друго
    И моята класна е същата
    И мен ме съмнява да им увеличат заплатите, ама не се знае, може и да се споразумеят, само и само учебната година да започне навреме. Макар че исканията им са за 100% увеличение...не знам как ще стане номера, ама със сигурност не ми се иска да уча лятото (примерно, щото ако съботират първия срок, отпада и цялата година...а това си е...не знам, не знам) Най-добре да започнем навреме, въпреки че тези +2 седмици отгоре ваканция няма да са излишни...

Guest
    Xora molete se da si zapo4nem normalno,6toto posle nali se se6tata,4e 6te ni go izkarat prez nosa.....t.e. 6te otu4vame sled sroka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си