.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Има ли някой като мен?

Здравейте,искам да ви попитам нормално ли е да не изпитвам никакво желание за секс?Имах приятел 1 година с него всичко си беше наред,но стигнеше ли се до секс аз просто не го исках-направих го няколко пъти,но като не го искаш от вътре не става.Сега съм с друго момче и ситуацията се повтаря-аз въобще не искам секс,не изпитвам нужда... всички хора казват "секса е хубаво нещо и го правя когато имам време,когато мога,няма по хубаво нещо от секса и т.н.",но аз просто не го искам на мен ли ми има нещо нз,но почвам да се чудя какво става?Наистина много харесвам момчето с което съм сега и искам да станат нещата,но го няма желанието и нз какво да правя-и то не е заради момчето,а заради мен

Град
    Село.София
    Не мисля че ти има нещо просто нямаш желание за секс ...може би по нататък ще имаш това желание
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Град
    Асеновград, България
    Въобще изпитваш ли сексуално влечение ?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Да изпитвам-обожавам всичко останало освен самия секс-просто стигне ли се до там и аз скапвам всичко

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Минавало ли ти е през акъла, че може да си лесбийка?
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Село.София
    Хах Недей ориентира момичето така... щото е объркано и верно си помисли и ще стане...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Хаха,не съм със сигурност имам друга ориентация проблема е,че съм на 17 и всички около мен ми казват колко хубаво е всичко,а аз вътрешно си повтарям,че това не е вярно,а не искам да е така...

Guest
    а ти на колко години си?

на 17 съм

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от elti
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Хаха,не съм със сигурност имам друга ориентация проблема е,че съм на 17 и всички около мен ми казват колко хубаво е всичко,а аз вътрешно си повтарям,че това не е вярно,а не искам да е така...
    Щом нямаш сексуални влечения към гаджето си, не казвай, че със сигурност имаш друга ориентация.
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    на 17 съм
    Ила при батко...
    ТЕМАТА Е СЕРИОЗНА

Град
    Асеновград, България
    От къде си сигурна, че не си със алтернативна сексуалност, или не си асексуална? Можеш, да поговориш със сексолог или психолог.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    Mi ni6to lo6o. i az ne izpitvam koi znae kakva nujda ot sex. ne mi e nepriqtno da go pravq izpitvam udovolstvie ama ako nqma sex ne mi pre4i i vuob6te ne use6tam nqkva lipsa.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mi ni6to lo6o. i az ne izpitvam koi znae kakva nujda ot sex. ne mi e nepriqtno da go pravq izpitvam udovolstvie ama ako nqma sex ne mi pre4i i vuob6te ne use6tam nqkva lipsa.
    Това ме успокоява до някъде,поне не съм само аз така

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Доста дълго и аз се чувствах така. И накрая се оказа, че съм с... как го казаха по- горе, алтернативна сексуалност. В смисъл, бисексуална съм, но първия път, когато наистина исках секс и ми достави невероятно удоволствие беше, когато бях с бившата ми приятелка.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

притесняваш ли се отт... себе си, тялото си или нещо такова?!
    ако те е срам и не можеш да се отпуснеш... или няколкото ти пъти секс преди не са били 'най-хубавите'... може нещо от всичко това да е фактор просто да не искаш да правиш секс...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Пий английска сол-увеличава сексуалното желание до краен предел
    Ти с тази английска сол...

Боже!Най-накрая някой като мен.Абсолютно в същата ситуация съм.В началото си мислех,че е резултат от неуспешни опити,но се оказа,че не е така.Сега правя секс по принуда,само за да не засегна приятеля си.Знам,че не съм лесбийка,нито бисексуална.ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!В последствие разбрах,че и майка ми се е чувствала така цял живот.Може би е някакъв вид фригидност,макар че при фригидност не се усеща нищо и при самия акт,а аз усещам хубавото,но скоро ми писва.Неизлечимо е ,повярвай ми.Вече 3 години съм така
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Re: Има ли някой като мен?

Здравейте,искам да ви попитам нормално ли е да не изпитвам никакво желание за секс?Имах приятел 1 година с него всичко си беше наред,но стигнеше ли се до секс аз просто не го исках-направих го няколко пъти,но като не го искаш от вътре не става.Сега съм с друго момче и ситуацията се повтаря-аз въобще не искам секс,не изпитвам нужда... всички хора казват "секса е хубаво нещо и го правя когато имам време,когато мога,няма по хубаво нещо от секса и т.н.",но аз просто не го искам на мен ли ми има нещо нз,но почвам да се чудя какво става?Наистина много харесвам момчето с което съм сега и искам да станат нещата,но го няма желанието и нз какво да правя-и то не е заради момчето,а заради мен

може да се Асексуална/ален
    When you get older, you realize it's a lot less about your place in the world but your place in you. It's not how everyone views you, but how you view yourself

Цитирай Първоначално написано от otka4ena
    Боже!Най-накрая някой като мен.Абсолютно в същата ситуация съм.В началото си мислех,че е резултат от неуспешни опити,но се оказа,че не е така.Сега правя секс по принуда,само за да не засегна приятеля си.Знам,че не съм лесбийка,нито бисексуална.ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!В последствие разбрах,че и майка ми се е чувствала така цял живот.Може би е някакъв вид фригидност,макар че при фригидност не се усеща нищо и при самия акт,а аз усещам хубавото,но скоро ми писва.Неизлечимо е ,повярвай ми.Вече 3 години съм така
    Аз съм така от година и половина вече и се чудя какво става-НЕ СЪМ НИТО БИСЕКСУАЛНА НИТО НЕЩО ПОДОБНО просто не искам да правя секс-и аз го правех само за да не засегна гаджето,но стана точно обратното и всичко рухна.За това исках в новата ми връзка да не е така,но ясно ще си остана само с искането....

Ами може просто да не си с подходящият човек, който сам да те накара да го поискаш.. Има много време пред теб.. а пък и не е задължително да си като другото ебливо племе и само за секс да мислиш.. Ако проблемът не отшуми по - добре иди при някой психолог или сексолог..
    Love Ickooo

han
    Guest
    Поне няма да станете к--ви като сте фригидни

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Възбуждаш ли се? Навлажняваш ли се? Мастурбираш ли (ако да - свършваш ли)?

П.П. Според мен няма нищо странно. Аз съм на 17 и съм нещо подобно относно самия секс, но все пак съм с алтернативна сексуалност

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Възбуждаш ли се? Навлажняваш ли се? Мастурбираш ли (ако да - свършваш ли)?
    И на трите ти въпроса отговорът е ДА-единствения проблем е секса нито свършвам нито нищо-просто нищо не усещам само някакво гадно усещане и за това и не искам да практикувам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си