- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- няква супер глупост
дУбре... проблема е следния:
спорихме с гаджето ми. причината беше че има 1 момче валери което се събира с нашата компания и с гаджето ми мн се уважават и са приятели от мн отдавна, а гаджето ми като поздрав му казва ей pederas (щото с мн хора тва им е "поздрава") ии изобщо не се държи добре с него въпреки че са приятели се ядосват един на друг и гаджето ми го псува пред цялата компания.. та викам му аз да не праи така че по тоя начин го обижда и го унижава пред другите а той моля ви са ми протестира.. и аз му викам ти няяш право да го обиждаш без той нишо да ти е казвал а гаджето ми вика имам право. знаиш ли колко пъти съм го черпил в дискотеките и колко пъти съм купувал бири и сме пили заедно. и мн др пъти съм го черпил.![]()
само на мен ли ми звучи ненормално тъпо да каже че щом го черпи е поече от него или наистина е нормално.. а гаджету ми е "типично надуто фешънче" и не му пука че обижда онова момче. господи тия негови думи прозвучаха толкова.. и аз немога да кажа как... дори нямам конкретно зададен въпрос просто исках да знам нечие мнение...
Абе момиче живееш в 21ви век...кфо ти пука
НЕ бе така си говорат пичовете
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако гаджето му е мъж няма нищо странно да го нарича така....Първоначално написано от inSane_baby
Нях нях нях нях нях!
гаджету му не е мъж просту гаджето МИ се държи кофти с негоПървоначално написано от Актрис х.Х
В такъв случай можеше да го напишеш правилно още в самото начало....Първоначално написано от inSane_baby
Нях нях нях нях нях!
хубу дубре извиняяям се сбърках 1 буква убийте ме с каманиПървоначално написано от Актрис х.Х
![]()
Не че знам какво е камАк... Но щом предлагаш съм съгласен.Първоначално написано от inSane_baby
Нях нях нях нях нях!
О не гаджето ти не е "типично надуто фешънче" а пълна отрепка човек , който не трябва да има приятели..щом смята ,че щом черпи някой трябва черпеният да му е длъжен за нещо....някой да го е карал да го черпи..НЕ!
Неграмотността бате![]()
моля моля... Не съм неграмотна просто супер много ми се спи и съм станала в 6 за твое сведение + това пиша на фонетичен което е доста трудно за мен и ако пиша на лист хартия изобщо няма да е съшото тъй че по полекаПървоначално написано от mr0b1
Е тогава си пиши темите на лист хартия... Тъкмо няма да ни занимаваш с глупавите си проблеми.Първоначално написано от inSane_baby
Нях нях нях нях нях!
не съм те карала да ми четеш темите. Ако за теб са глупави и за мен твоите проблеми не са много интересниПървоначално написано от Актрис х.Х
Нз ко съм ти напраила че почна ми се уяждаш тука ама "който не мъ изнася да се изнася" имаш мн здраве
![]()
Първоначално написано от inSane_baby
няма ли да е съшото?
Права си. Правя го по собствено желание.Първоначално написано от inSane_baby
Е, аз никога не съм писал за проблемите си, така че няма как да знаеш.Първоначално написано от inSane_baby
Все още не съм си намерил книгата с шифъра...Първоначално написано от inSane_baby
Отново си права.Първоначално написано от inSane_baby
Нях нях нях нях нях!
мисля че вече казах че го правя от бързане и защото ми се спи а на фонетичния Ш и Щ са една до друга ама някой бърза да изкаже тъпото си мнениеПървоначално написано от Xixi1.9
![]()
Първоначално написано от inSane_baby
Гати гузната съвест... аз само питах дали няя да е съшото
еми според мен гаджето ти няма право да обижда някого защото го е черпил. И точно защото живеем в 21 век не е нормално.
АЗ СЪМ ЛУДА НЕ МЕ ЗАКАЧАЙТЕ ЧЕ...
Сори, ама гаджето ти е идеот, трудно ще се промени.
tova ne zavisi ot teb,ni6to nemoje6 da promeni6..pak i nali sa si priqteli-ko ti puka??
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
eми знам ли някво ми е кофти за онова момчеПървоначално написано от VerryBerry
Права си/не всъшност си седналаПървоначално написано от L0veG00d
ама нищо/
mmmmmmmm........ i men bi me izdraznil ako se darji nqkoi taka s drugite
Еми, много тъпо постъпва, но явно той не се разбира от дума и не му пука.Това, че го е черпил нищо не означава, но ти явно не го долюбваш много-много...
Ama ti da ne si vlubena v toq priqtela,ta tolkova te interesuva!Tova sa si otno6eniq mejdu priqteli i teb ne te zasqgat!Dori da ti e priqtel te re6evat kak 6te se durjat edin s drug i kak 6te si govorqt i kakvo 6te govorqt edin za drug!Ti se druj dobre s vsi4ki!I makar naistina da zvu4i gadno i naistina spored men tupo da se izrazqva taka,4e go 4erpil i nekvi takiva gluposti,az smqtam ,4e ne teb ne trqq da ti puka i da go vzima6 tolkova prisurce!Ostavi gi da se opravqt! :PПървоначално написано от inSane_baby