gadjeto mi e bilo na kurvi..kakvo da pravq?zaedno sme ve4e mn vreme i toi uj me obicha,no tva e super gadno....a v seksa ne mu lipsva ni6to!sam mi go e kazval 4e az sum vs koeto nqkoga e iskal....da prostq li?
По-добре се разделете..
искал е нещо по различно може да си му станала скучна![]()
edva li tova e pri4inata..
емикфа е причина според теб тогаа
чуда ти се на акала как още не си го зарезала.....
![]()
но знай че ако му простиш нищо нема да му попречи да ти изневери и още 5464432 пъти....ама ти си знаеш все пак не е единствения...![]()
епа говори с него \/
s teb pravi li sex ili samo s kyrvi? oba4e spored men nai-dobriq variant e da ne se razdelqte,e razbira se ako i dvamata se obi4ate
Знам как се чувстваш. Ние само, че бяхме разделени.
Няма да успееш да простиш. Гарантирам ти.
Можеш да се опитваш да не мислиш за това и всичко останало, но сетиш ли се, на дали ще го пренебрегнеш.
Макар да съм с приятеля ми, аз още не съм му простила.
Не знам какво трябва да стане за да му простя.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ама ти май няма да се откажеш с тая солПървоначално написано от N0Rull5
![]()
Никаква прошка. Да върви при курвите!!!![]()
Чесно казано незнамПървоначално написано от Анонимко
Ти сама предцени дали ще можеш да забравиш или не....Но опитай да забравиш,щом се "обичате"и ако не можеш-зарежи го!!!Да си търси друга,която би могла да изтърпи постъпките му
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Пита ли го защо го е направил?Пък и едва ли има значение-това е изневяра.Аз е прощавам,ти ако искаш му прости.Но да знаеш човек веднъж изневери ли,пак ще го направи.
shtoto bil piqn..
da,qvno ne go misli 6tom e pribenal do tozi vid uslugiПървоначално написано от thefreak
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ти сама си прецени ... ако го обичаш и би могла му простиш да направиш така да го наречем " конпромис " го направи ако не просто му кажи че сичко е до тук...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...