- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво мислите за това?
нормално ли е момче да си слага фондьтен,примерно ако има пъпки ,белези или черни точки по лицето за да не се виждат.Какво мислите по въпроса?
по-добре си купи някакво средство за махане на пъпки отколкото да се мацаш с фон дьо тен - ще изглежда смешно според мен
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Ако си го сложи правилно може и да изглежда добре.Първоначално написано от SuNNy^DaY
Оферта е, ако трябва 1-2 пъти да ги прикриеш ако има някакъв по-специален повод...но не бива да ти става ежедневие![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
i az imam,ama ne sam trugnal da si slagam,pederastko mi se struva 4estno kazano
По-добре се посъветвай с дерматолог да ти предпише някакви лекарства за махане на пъпките.Фон дьо тена ще влоши проблема, няма да го оправи.Пък и момче с фон дьо тен...Мъжете взеха да се бръснат, да носят розово, да се лакират, остава и фон дьо тен да вземат да носят...![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
не нямах предвид ежедневно а само при специални случаи, а вярно ли е че имало мъжки фондьтен?
На теб нормлано ли те се струва ?Първоначално написано от някои си
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
не затова реших да питам
Ако на теб ти се струва нормално продължавай...Първоначално написано от някои си
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
а кои е казал че досега съм си слагалПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
pi4 po-dobre si pusni edna buina griva(brada) 6te ti prikrie 4ast ot liceto 6tom tolkova te pritesnqva,nedei se izpederastqva s toq fon dio ten,a predi tova otidi i na svesten lekar(dermatolog imam vpredvid)
stranno e...mejdu drugoto ako e ka4estven fon dio tena ne vredi na pupkite i dr kojni nedostatuci
Може,ама не е хубаво да ти става ежедневие...
Съгласна съмПървоначално написано от girl_in_black
Наистина по-добре отиди на дерматолог!
Смешно.. Познавам няколко момчета, които използват.. но просто стои смешно.. На момиче разбирам да се цапоти с такива козметики.. но на момче е тъпо.. Я по - добре бягай до аптеката или някой козметичен магазин и си вземи някаква маска или кремче за изчистване на лицето!
Love Ickooo